FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Doveli smo i Slovenca jednog 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Sad pijem kafu i skrolam, kad vidim sliku Roka, sjeb'o se i evo kafa sad po zidu. 
Dobra zaebancija moram priznati, još malo prakse u PS i biće to dobro. Garant je zaebancija oko ovog famoznog igrača, Pantelija naložio. Pakšu jedan, umalo me ne presjeće..
Ne vidim ovog Brazilca na ovoj zajedničkoj slici. Garant utrčao brzo u bus da se zagrije.

Dobra zaebancija moram priznati, još malo prakse u PS i biće to dobro. Garant je zaebancija oko ovog famoznog igrača, Pantelija naložio. Pakšu jedan, umalo me ne presjeće..

Ne vidim ovog Brazilca na ovoj zajedničkoj slici. Garant utrčao brzo u bus da se zagrije.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Brazilac radi ljekarske, bit ce dole danas.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
DaBogda nam bio k'o Marciano, a ne k'o Cezar i Emerson.
Joga Bonito.
Joga Bonito.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Poslace ga taksijem. I izbacit na zvanicnu novog sponzora, samir i emir taxiKamuflazn je napisao/la:Brazilac radi ljekarske, bit ce dole danas.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pusti dusmane, dogovorio hadzic sa njim sve , samo se nisu dog oko cifreAlfredNobel je napisao/la:Sad pijem kafu i skrolam, kad vidim sliku Roka, sjeb'o se i evo kafa sad po zidu. :liol:
Roko trazi 200 000 e a hadzija skontao 20 000 e ...jesna nula nas dijeli samo ....hajde vincente, isprsi seeeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Raskidi ugovora
"FK SARAJEVO", SARAJEVO i igrač Mujakić Nihad sporazumno raskinuli profesionalni ugovor broj 771/2018 od 01.01.2019.
Brisu se igraci iz registra Sojkić Adin-Asim ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze na područje drugog saveza, Mujakić Nihad ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze u inozemstvo
"FK SARAJEVO", SARAJEVO i igrač Mujakić Nihad sporazumno raskinuli profesionalni ugovor broj 771/2018 od 01.01.2019.
Brisu se igraci iz registra Sojkić Adin-Asim ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze na područje drugog saveza, Mujakić Nihad ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze u inozemstvo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Daj ba..Pantelija je napisao/la:Pusti dusmane, dogovorio hadzic sa njim sve , samo se nisu dog oko cifreAlfredNobel je napisao/la:Sad pijem kafu i skrolam, kad vidim sliku Roka, sjeb'o se i evo kafa sad po zidu. :liol:
Roko trazi 200 000 e a hadzija skontao 20 000 e ...jesna nula nas dijeli samo ....hajde vincente, isprsi seeeee

- prisonbreak
- Kontakt:
Kad ste vec merhametli, posudite nam Adukora umjesto Mustafica
vi dobijete tri bobe od nas, a mi ostale shebemo 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio bi to dobar posao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
On već ima u Olimpiji 200k, i neće da produži, kako sam čuo Mandarić daje manju platu zbog rezultata, a možda ima neku bolji ponudu za više od tog.Pantelija je napisao/la:Pusti dusmane, dogovorio hadzic sa njim sve , samo se nisu dog oko cifreAlfredNobel je napisao/la:Sad pijem kafu i skrolam, kad vidim sliku Roka, sjeb'o se i evo kafa sad po zidu. :liol:

- prisonbreak
- Kontakt:
Bolje vec da sjedi, a to bi fkt moglo osigurati titulu.MortemHz je napisao/la:Bio bi to dobar posao
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako bi to osiguralo titulu svega tiprisonbreak je napisao/la:Bolje vec da sjedi, a to bi fkt moglo osigurati titulu.MortemHz je napisao/la:Bio bi to dobar posao

- AlfredNobel
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa gledaj ovako, ako planira da nadje klub vani nakon isteka ugovora bolje mu je da ode u taj klub u formi nakon igranja u Celiku nego nakon 6 mjeseci turizma u SarajevuAlfredNobel je napisao/la:Garant bi on pristao da ide u Čelik..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znam ja to, ali u kakvom su stanju, bolje mu je tabanati po Sarajevu.FrancescoTotti je napisao/la:Pa gledaj ovako, ako planira da nadje klub vani nakon isteka ugovora bolje mu je da ode u taj klub u formi nakon igranja u Celiku nego nakon 6 mjeseci turizma u SarajevuAlfredNobel je napisao/la:Garant bi on pristao da ide u Čelik..

-
- Kontakt:
Jel Rok izjavio da se osjeca kao kod kuce i da od malena navija za Sarajevo? I koji je broj zaduzio?
Pitam za druga. Selam.
Pitam za druga. Selam.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dao je samo kratku izjavu, gdje kaže da najviše voli ojriće, mada mu ni konvertibilne marke nisu mrske.belosevic28 je napisao/la:Jel Rok izjavio da se osjeca kao kod kuce i da od malena navija za Sarajevo? I koji je broj zaduzio?
Pitam za druga. Selam.
- Osttribine
- Kontakt:
I ja evo citam i ne vjerujem, kao oni bi igrali za nas sta li, nema potrebe, neka igraju za sebe i onako su bodovno, a i plasmanom blizi borbi za opstanak. Slazem se i za ovaj drugi dio tvog posta, ako vec im dajemo igrace na posudbu onda to treba usloviti da moraju dobiti odredjen broj minuta na terenu. Mi imamo sve u svojim rukama, veliku prednost nad Sirokim i Zeljom, a i solidnu nad prvim pratiocem Zrinjskim. Kao i sto Rahman rece samo se trebamo fokusirati na svoju ekipu i svoju igru i to je to aBd.FrancescoTotti je napisao/la:Kako bi to osiguralo titulu svega tiprisonbreak je napisao/la:Bolje vec da sjedi, a to bi fkt moglo osigurati titulu.MortemHz je napisao/la:Bio bi to dobar posaoA slazem se da bi to bilo dobro al bez dogovora za bodove, nismo skretnicari, vec dogovor da odredjeni momci iz akademije (tipa Mustafic) moraju imati tu i tu minutazu dok su na posudbi kod vas. Dobro nama dobro vama
-
- Kontakt:
Hvala Alfrede. Ti si pravi navijac. Pozz od belosevicOvog druga.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Google [Bot], mnon46, ubipara i 43 gosta.