FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za one koji misle da i veliki klubovi ne rade klupiranja ili slicne stvari da se prisjetimo. Prije 4 i kusur godine De Gea bio nadomak Reala, cuveni faks i slicno, nesto nije bio zadovoljan, nije htio produzit ugovor, a ostala mu jos godina dana i Van Gal ga kulturno 5 prvih meceva u svim takmicenjima stavi na klupu, mislim da je jednom i na tribinama bio, dok je priliku dobio Romero i hop cup potpise se novi ugovor,ima i primjer Rabiota iz PSG-a, i ako jedan United to sebi moze priustiti i gledati interes kluba, zasto bi se ovdje moralisalo oko Adukora, njemu je ipak Sarajevo malo vise valjalo a ne obratno. Nema on kredita da kaze uzeo sam kup i titulu i slicno pa da se kofrci. Interes kluba na prvom mjestu. Zar je problem sarnut taj ugovor na jos godinu dana, pa umjesto 50 milja, da bude otkupna bude 200 da malo zaradi i klub koji te je postavio na mapu, ne igra se u Sarajevu za klikere, ima on fina primanja.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Isto sam pomislioKamuflazn je napisao/la:Cim se najavljuje nesto nista od tog posla.

Vala su igraci ispostovani u ovoj pauzi, dobili su totalni odmor 15 dana nadam se da ce vratiti na pravi nacin.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Nakon raskida ugovora sa Olimpijom iz Ljubljane, Slovenski reprezentativac Rok Kronaveter potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Kronaveter će se pridružiti budućim saigračima u Antaliji gdje će naš klub odraditi završni dio priprema.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@Pantelija druze, jel' nas lozis ili je ovo fakat?
Za našu ligu dosta ozbiljno pojačanje
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Oooooooo.... MASHALLAH... Muštuluk 

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 jan 2019, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je zajebancija ovo je za bana,ali fkt!
Pa ljudi pogledajte sliku bolje, vidite da je montaza 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ma slika je fotomontaža, šta vam je......loži vas.
A i Rok je jedno bar 5-10 cm veći od Hadžića.
A i Rok je jedno bar 5-10 cm veći od Hadžića.
ROKaj Panto

Oooooooooo,stigao SMS, dobrodosao i sretno

Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 18 jan 2019, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma j.bo vise zajebanciju. Ja sam mislio da ste malo ozbiljniji. 

https://ekipaaa.svet24.si/clanek/nogome ... iborcan-pa
Nogometaši Olimpije se na drugi del sezone trenutno pripravljajo v Čatežu ob Savi, kjer pa ni Roka Kronavetra. Mariborčan, skupaj z Andresom Vombergarjem prvi strelec kluba, je ostal v Ljubljani, saj so se v upravi Olimpije odločili, da nanj ne računajo več. Milo rečeno je bil Kronaveter odstranjen iz ekipe, toda načrt Milana Mandarića je bil sprva drugačen. Tako naj bi zeleno-beli želeli z njim najprej podaljšati pogodbo in ga nato poskušali prodati že v tem prestopnem roku. Toda po poročanju Slovenskih novic je Kronaveter takšen scenarij zavrnil.
"S tem se nadaljuje saga o Mariborčanu, ki se je znašel med odpisanimi igralci, potem ko je dal jasno vedeti, da ne želi nadaljevati kariere v dresu Olimpije. Kronavetru bo sicer pogodba z Ljubljančani, po kateri prejema 200.000 evrov na sezono, potekla konec junija. Vodstvo kluba je po naših podatkih poskušalo z njim doseči sporazum o podaljšanju pogodbe, že v tem prestopnem roku pa bi se potrudilo poiskati klub zanj in iztržiti čim večjo odškodnino," so zapisali v Slovenskih novicah. Kronaveter je bržčas že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu Olimpije, že v tem tednu bi lahko z Mandarićem dosegel dogovor o predčasni prekinitvi sodelovanja.
Nogometaši Olimpije se na drugi del sezone trenutno pripravljajo v Čatežu ob Savi, kjer pa ni Roka Kronavetra. Mariborčan, skupaj z Andresom Vombergarjem prvi strelec kluba, je ostal v Ljubljani, saj so se v upravi Olimpije odločili, da nanj ne računajo več. Milo rečeno je bil Kronaveter odstranjen iz ekipe, toda načrt Milana Mandarića je bil sprva drugačen. Tako naj bi zeleno-beli želeli z njim najprej podaljšati pogodbo in ga nato poskušali prodati že v tem prestopnem roku. Toda po poročanju Slovenskih novic je Kronaveter takšen scenarij zavrnil.
"S tem se nadaljuje saga o Mariborčanu, ki se je znašel med odpisanimi igralci, potem ko je dal jasno vedeti, da ne želi nadaljevati kariere v dresu Olimpije. Kronavetru bo sicer pogodba z Ljubljančani, po kateri prejema 200.000 evrov na sezono, potekla konec junija. Vodstvo kluba je po naših podatkih poskušalo z njim doseči sporazum o podaljšanju pogodbe, že v tem prestopnem roku pa bi se potrudilo poiskati klub zanj in iztržiti čim večjo odškodnino," so zapisali v Slovenskih novicah. Kronaveter je bržčas že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu Olimpije, že v tem tednu bi lahko z Mandarićem dosegel dogovor o predčasni prekinitvi sodelovanja.
SedrenikHz je napisao/la:Idite se vi u k

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], johntravolta123, mercurial, muhamedhulk, Proximic, riki46, Vanja8 i 88 gostiju.