DRHTE RUKE ANELEEEE
nemoj brate, pustit će mi ženski dio familije toliku vlagu, parket će nam se u stanu podići, pa još i taj trošak...coelho41 je napisao/la:pošto smo svi vidjeli ćundaru ognjenovu, mogao bi u stilu pravog malog od skandala da pozira kao od majke rođen u zastavi bosne i hercegovine za duplericu azre
Jel ovo guzio i Cecu, vidis da je na slici s onim njenim Veljkom?QUARTERBACK je napisao/la:
Kad se čovjek ovako zagleda reko bi da je Veljko Ogijev sin jbt.ThrillerHz je napisao/la:
Jel ovo guzio i Cecu, vidis da je na slici s onim njenim Veljkom?
Bice da ga je Ceca ko bejbisitera predstavljala
dobro ti se familija drži, moje su već pustile, mi smo parket digli, al smo ga zamijenili linoleumom. pozdrav drug. javi šta bude.AmirBvB je napisao/la:nemoj brate, pustit će mi ženski dio familije toliku vlagu, parket će nam se u stanu podići, pa još i taj trošak...coelho41 je napisao/la:pošto smo svi vidjeli ćundaru ognjenovu, mogao bi u stilu pravog malog od skandala da pozira kao od majke rođen u zastavi bosne i hercegovine za duplericu azre
Narod je bas naivan ovih danaOsim13 je napisao/la:Ljubomoro
Bas, treba ove trolcine rastjeratiSveti je napisao/la:Strasno sta administracija dopusta na ovoj temi
Dzaba ti to govoris. To sjedi po nekakvim vukojebinama i zivi od didove penzije. Vidis da cijeli dan jedni te isti likovi trolaju. Usput uce i skoluju se da mogu kad tad kod merkel u deutschland. Kontaju s bh diplomama ce kao nesto moci u svabiji.konjicanin01 je napisao/la:Koji ste vi bolesnici oca vam vaseg.Kad mu se toliko divite makar to upakirali u parodiju(mnogi od vas bi volili da vam svrsi po faci)ponudite mu vase zenske clanove familije...pa onda do kraja uzivajte.
Osim13 je napisao/la:
Mission accomplished
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.