Ovo sto sam gledo dosad Danci najbolji plus domaci terenRaonffa je napisao/la:Povrijedi se Gotfridson kod Šveđana, ovo će im biti veliki hendikep.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ovo sto sam gledo dosad Danci najbolji plus domaci terenRaonffa je napisao/la:Povrijedi se Gotfridson kod Šveđana, ovo će im biti veliki hendikep.
Šta se imaju ložiti,pa ljudi dobiju evropske prvake...legenda reala je napisao/la:Sagosen bez gola u prvom dijelu, utakmice koje on mora rjesavati on najgori na terenu, Danci igraju strasno 6:0 Norvezani ne mogu da je razbiju sutem iz vana nemaju ga nikako
Hansen pogodio sve sto je sutno utakmica ko iz njegovih najboljih dana i Landin pravo raspolozen ima mozda i blizu deset odbrana za poluvrijeme
Kako ce se Hrvati opet naloziti nakon ove utakmice i onda pusiona standardno
Brazil,Njemacka,FrancuskaBelmin6 je napisao/la:hrvati 4
svabe francuzi 3
kakav je raspored hrvatima?
Nisam ih gledao nikako, gledao sam Francuze, fali njima previše Nikola u napadu zbog kreativnosti. Hrvati su dobri, Červar je za sada fino dozirao Duvnjaka i Cindrića.legenda reala je napisao/la:Ovo sto sam gledo dosad Danci najbolji plus domaci terenRaonffa je napisao/la:Povrijedi se Gotfridson kod Šveđana, ovo će im biti veliki hendikep.
Raspored im je odličan, mislim da ih dvije pobjede sigurno vode u polufinale.legenda reala je napisao/la:Brazil,Njemacka,FrancuskaBelmin6 je napisao/la:hrvati 4
svabe francuzi 3
kakav je raspored hrvatima?
Ne bih rekao da je Njemacka nedorecena. Odigrali strasnu prvu fazu noseni domacom publikom, malo srece im je falilo da uzmu i Francuze. Izgledaju odlicno za sad.Raonffa je napisao/la:Nisam ih gledao nikako, gledao sam Francuze, fali njima previše Nikola u napadu zbog kreativnosti. Hrvati su dobri, Červar je za sada fino dozirao Duvnjaka i Cindrića.legenda reala je napisao/la:Ovo sto sam gledo dosad Danci najbolji plus domaci terenRaonffa je napisao/la:Povrijedi se Gotfridson kod Šveđana, ovo će im biti veliki hendikep.
Šveđani se previše pate sa lakšim protivnicima, još im se povrijedio Gotfridson. Al' eto boli ih qurac, oni prenose četiri boda, nek' dobiju Norvežane i eto njih u polufinalu, ne znaju ni sami kako
Španija i Njemačka su mi nedorečeni, al' biće svakako ludnica u ovoj drugoj fazi, pogotovo ova grupa Hrvati, Njemci, Francuzi i Španci.
Ma eto, kiksaše protiv Rusa, izleti im pobjeda protiv Francuza u zadnjim momentima, nemaju mi oni nekog izrazitog lidera koji će povući kada je najbitnije.Kaunas je napisao/la:
Ne bih rekao da je Njemacka nedorecena. Odigrali strasnu prvu fazu noseni domacom publikom, malo srece im je falilo da uzmu i Francuze. Izgledaju odlicno za sad.
Ma ja od sjaja do očaja svakog mogu dobiti a i izgubiti od svakoga tako da ni ja im ne vjerujem da mogu u polufinale.Hrvatska,Francuska mi nekako najrealnije zvučiRaonffa je napisao/la: Španija i Njemačka su mi nedorečeni, al' biće svakako ludnica u ovoj drugoj fazi, pogotovo ova grupa Hrvati, Njemci, Francuzi i Španci.
Ma Danci vjerovatno i hoće sa svim pobjedama do polufinala, al' znaš eto ne možeš Francuze otpisati, previše je tu individualnog kvaliteta koliko god se oni patili na terenu.legenda reala je napisao/la:Ma ja od sjaja do očaja svakog mogu dobiti a i izgubiti od svakoga tako da ni ja im ne vjerujem da mogu u polufinale.Hrvatska,Francuska mi nekako najrealnije zvučiRaonffa je napisao/la: Španija i Njemačka su mi nedorečeni, al' biće svakako ludnica u ovoj drugoj fazi, pogotovo ova grupa Hrvati, Njemci, Francuzi i Španci.
a Nikola je nespreman kolko moze pomoci ovo sve ide na to da su Danci prvaci svijeta
Nije mi jasno zasto su Španci rastavili par Moros-Guardiola![]()
Ja iz ove grupe u Danskoj očekujem Dance bez poraza u polufinalu i Norvežane navijačkiŠvedi su mi isto ko i Njemci nikad im ne znas
Vidi se da je Červar odmarao i dobro rotirao igrače, za razliku od prošlih godina (ne samo Červar, nego i Babić i Goluža prije njega).Evolve je napisao/la:Moram priznat, puno lakse smo ovo dobili protiv Spanjolaca. Šego fantastican. Opet crna rupa od 10min gdje nezabijamo gol, ali dobra obrana i Sego, nisu ni oni zabili nego 2 samo.
Idemo dalje!
Odakle ti to, zar ovo nije zvaničnoRaonffa je napisao/la: I evo gledam Hrvati će imati po dan odmora prije duela sa Njemačkom (ponedjeljak) i Francuskom (srijeda), ekstra im se poklopilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.