FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 17 jan 2019, 12:53

Pantelija je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Husref Musemić će danas saopštiti spisak igrača koji će sutra otputovati na sedmodnevne pripreme Fudbalskog kluba Sarajevo u Ljubuškom.

Ekipa već nekoliko dana trenira u TC Butmir, ljekarski pregled je obavljen tokom ponedjeljka i utorka. Na prozivci je bilo više od 30 fudbalera, ali šef stručnog štaba bordo kluba u Hercegovinu će voditi 26 igrača.

Dušan Hodžić je već poslan u Čelik na posudbu, kako je ranije najavljeno, dok će vjerovatno njegovim stopama krenuti Alen Mustafić i Sanjin Lelić. Oni bi također trebali u predstojećoj polusezoni biti na pozajmici u Zenici, piše Dnevni avaz.

Osim pomenutog trojca, u Ljubuški neće putovati ni Joachim Adukor, koji ne želi produžiti ugovor sa Sarajevom, kao ni golman Bojan Pavlović. Obojici ugovor ističe naljeto.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Hadzija mangup si, konacno da se stvari ispravno rade, svaka ti cast majstore :tokralju:
Jos ako kakva ponuda izleti za njeg prodat ga odmah, to bi za nas najbplje rijesenje bilo s obzirom da nece da produzi ugovor

Za Roka ne treba ni pisat ni spominjat ga, ja koliko znam nije uopste kontaktiran niti ce biti, nerealno je da takav igrac dodje kod nas iz vise razloga( losa liga, finansije itd..
Al se trazi jedan veznjak i bit ce doveden sigurno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 jan 2019, 12:55

Bas sto je losa liga mozda se Roko raspuca pa dobije ponudu iz Kine za velike pare ode :)

Sliver
Kontakt:

Post Postao/la Sliver » 17 jan 2019, 12:58

Mudro zboris. Poslati mu poziv da dodje dzaba igrati. Neka na to gleda kao na investiciju. :D
"i grb što kuca, umjesto srca, u našim grudima"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2019, 12:59

HeraklitMracni je napisao/la:Bas sto je losa liga mozda se Roko raspuca pa dobije ponudu iz Kine za velike pare ode :)
Ko je iz nase lige otisao u kinu za velike pare Allaha ti? velkoski i bilbija sto su otisli u juznu koreju jedino koja se ni poredit ne moze s kinom i parama koje se vrte tamo.
Ljudi zivite u zabludi, vise se nece izdvajati velike pare na igrace. Fokus je na akademiji valjda smo skontali to do sad.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2019, 13:23

Zukanovic je napisao/la:Husref Musemić će danas saopštiti spisak igrača koji će sutra otputovati na sedmodnevne pripreme Fudbalskog kluba Sarajevo u Ljubuškom.

Ekipa već nekoliko dana trenira u TC Butmir, ljekarski pregled je obavljen tokom ponedjeljka i utorka. Na prozivci je bilo više od 30 fudbalera, ali šef stručnog štaba bordo kluba u Hercegovinu će voditi 26 igrača.

Dušan Hodžić je već poslan u Čelik na posudbu, kako je ranije najavljeno, dok će vjerovatno njegovim stopama krenuti Alen Mustafić i Sanjin Lelić. Oni bi također trebali u predstojećoj polusezoni biti na pozajmici u Zenici, piše Dnevni avaz.

Osim pomenutog trojca, u Ljubuški neće putovati ni Joachim Adukor, koji ne želi produžiti ugovor sa Sarajevom, kao ni golman Bojan Pavlović. Obojici ugovor ističe naljeto.
Ne može bolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jan 2019, 13:25

Rok jos nije raskinuo ugovor s olimpijom ali su oni otisli na pripreme bez njega, pitanje dana...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jan 2019, 13:26

Denchi je napisao/la:Rok jos nije raskinuo ugovor s olimpijom ali su oni otisli na pripreme bez njega, pitanje dana...
Haj sad priznaj bratu nešto
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jan 2019, 13:27

ledesma je napisao/la:Po mom misljenju je greska da ovakvog igraca posaljemo na tribine i to bas kad se borimo za TITULU! Adukor je zvijer od igraca, njegovo citanje igre , defanziva i motorika su vrhunski.

Samo da nam se ne odbije od glavu, puno letimo a 5 bd samo, i kakve igrice ce se igrati u 2pol sezoni i kakvi ce se penali svirati...

Ako nista barem da dodje dostojna zamjena, al tesko to jer stranaca imamo i previse a domacih dmf slabo da ima kvalitet, realno.
Jako malo ljudi shvata ono o cemu ti govoris.

Ostrenje .urca na najboljem igracu (bez adekvatne zamjene) i bez dodatnih pojacanja ...... Ovo bi nam se moglo obiti o glavu i to pravo.
Samo nemojte tada na Husrefa jer on kao ni Cala nemaju nista sa ovim.
Vrijeme ce pokazati.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 jan 2019, 13:31

kengur je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Po mom misljenju je greska da ovakvog igraca posaljemo na tribine i to bas kad se borimo za TITULU! Adukor je zvijer od igraca, njegovo citanje igre , defanziva i motorika su vrhunski.

Samo da nam se ne odbije od glavu, puno letimo a 5 bd samo, i kakve igrice ce se igrati u 2pol sezoni i kakvi ce se penali svirati...

Ako nista barem da dodje dostojna zamjena, al tesko to jer stranaca imamo i previse a domacih dmf slabo da ima kvalitet, realno.
Jako malo ljudi shvata ono o cemu ti govoris.

Ostrenje .urca na najboljem igracu (bez adekvatne zamjene) i bez dodatnih pojacanja ...... Ovo bi nam se moglo obiti o glavu i to pravo.
Samo nemojte tada na Husrefa jer on kao ni Cala nemaju nista sa ovim.
Vrijeme ce pokazati.
Bez obzira na posljedice, ovo se moralo jednom presjeci. On je vec treci, koji bez odstete odlazi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2019, 13:32

Adukor nas najbolji igrac??

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 jan 2019, 13:33

Da ga ostrimo ne nebitnim igracima bilo bi "lahko je njega". Ovako kad jednog od najboljih nabijes nogom, mnogo jaku poruku saljes. Kamo srece da se ovako postupilo sa supcinom duljevicem.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 jan 2019, 13:45

Šta sam vam govorio za Hadžića? Nekoliko puta sam rekao da, po meni, neće uspjeti. Siguran sam da ne bi ni ovdje bio ništa posebno, jer nema konstituciju, nema snagu, uzimali bi ga i najgori stoperi ove lige s pola snage. A da ne govorim o portuglaskoj ligi, gdje igraju one crne zvijeri, pa moraš biti mašina da bi tamo uspio. On se uskurcio probom u Benfici i kojekakvim nadimcima koje su mu plaćeni novinari dodijelili, odnosno koje mu je babo plaćao. Smiješno.
Prije bi Klarić uspio nego on, kao i Čataković, koji je strašan.

Mislim da će nam se ovo otpisivanje Adukora obiti o glavu, gubiš jednog od najboljih igrača lige, a ujedno mu moraš tražiti i zamjenu, a ne znam da li ima dostojne u januaru. Ali, ako je tako Klub odlučio, onda podržavam, mada kažem da bi nas ovo moglo pomesti u nastavku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 17 jan 2019, 13:49

Adukor je debelo precijenjen. Dobar igrac, ali nikakva klasa.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2019, 13:53

Aduka i stanojevic su po meni isti. Obojica su sjajni igraci. Stanojevic ima prednost sto je fizicki jaci a adukor ima onaj neki osjecaj za prostor. Uglavnom adukor nije nenadoknadljiv

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 jan 2019, 14:18

Bespotrebno qurčenje Hadžića. Adukor sasvim korektan od dolaska.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 jan 2019, 14:24

FrancescoTotti je napisao/la:Aduka i stanojevic su po meni isti. Obojica su sjajni igraci. Stanojevic ima prednost sto je fizicki jaci a adukor ima onaj neki osjecaj za prostor. Uglavnom adukor nije nenadoknadljiv

Vjeruj mi da ce bez njega vijeli vezni red izgledati drugacije, nece to biti isti Stanojevic niti Crepulja bez Adukora. Frajer je nesto poput Busquetsa, fol nigdje ga nema a radi strasan posao na terenh. U njegovu ogru se bas moras zadubiti da primjetis, bez dostojne zamjene ovo je meni bezveze, nismo mi Psg, a svakako ces dobiti kesa ako osvojis ligu od Uefe i to masnog..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2019, 14:27

AlfredNobel je napisao/la:Šta sam vam govorio za Hadžića? Nekoliko puta sam rekao da, po meni, neće uspjeti. Siguran sam da ne bi ni ovdje bio ništa posebno, jer nema konstituciju, nema snagu, uzimali bi ga i najgori stoperi ove lige s pola snage. A da ne govorim o portuglaskoj ligi, gdje igraju one crne zvijeri, pa moraš biti mašina da bi tamo uspio. On se uskurcio probom u Benfici i kojekakvim nadimcima koje su mu plaćeni novinari dodijelili, odnosno koje mu je babo plaćao. Smiješno.
Prije bi Klarić uspio nego on, kao i Čataković, koji je strašan.

Mislim da će nam se ovo otpisivanje Adukora obiti o glavu, gubiš jednog od najboljih igrača lige, a ujedno mu moraš tražiti i zamjenu, a ne znam da li ima dostojne u januaru. Ali, ako je tako Klub odlučio, onda podržavam, mada kažem da bi nas ovo moglo pomesti u nastavku.
Isto mislim za hadžića a za adukora vjerujem da ce stici zamjena tako da podrzavam i taj potez. Ako nekim cudom niko ne dođe onda je greska.
Svakako bi na proljece po onoj blatini na nasim terenima bio pogubljen opet. Vrijeme je da se promijeni politika pustanja igraca kojima istice ugovor tek tako i mnogo nas je bas to najvise zamjeralo do sad upravi. Vidjecemo sta ce to donijeti al vrijeme je bilo da se nesto pokuša promijeniti.
You are someone else I am still right here

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jan 2019, 14:31

FrancescoTotti je napisao/la:Aduka i stanojevic su po meni isti. Obojica su sjajni igraci. Stanojevic ima prednost sto je fizicki jaci a adukor ima onaj neki osjecaj za prostor. Uglavnom adukor nije nenadoknadljiv
Ofanzivno Adukor nemoze da parira Stanojevicu sa te pozicije,ako cemo realno,o defanzivi bi se dalo diskutovati ali u paketu kad gledas naprijed-nazad mislim da Milos ima vise pozitivnih stvaru Drugo ,cinjenica je da kad je Crepulja spreman ,klupa je jednom od njih sigurna bila ili povratak na stopera(Adukor). Jel u paru sa njima djelujujemo ekipno talasika u smislu igranja lopte .

I nek su ga ostavili u Sarajevu .Nadam se samo da ga nece posuditi npr Celiku ili tako nesto,nek mu nedaju da igra taman da me rodio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jan 2019, 14:43

Svala cast za ovaj potez sa Aduktorom.
Neka svi vide sta ih ceka ubuduce.
Onima sto ugovor istice na ljeto 2020. vec ovo ljeto ce se morati zapitati sta ce i kako ce. Nema vise ono, sad cu ih malo zavlaciti, pa na zimu onda reci kako idem. Odmah na ljeto ili ces potpisati novi, ili ces biti prodan.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 jan 2019, 14:45

Nek ga posude celiku u zamjenu za bodEve :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, kogmagie46, N3R3D, napoleon72, riki46, rimljanin90, Rodman, VolimoSarajevo, zagorski i 80 gostiju.