QUARTERBACK je napisao/la:PROCI CE SVE,ALI DUSA,OBRAZ I ONO STO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK!!!
QUARTERBACK je napisao/la:PROCI CE SVE,ALI DUSA,OBRAZ I ONO STO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK!!!
U kafani svi su mrtvi pijaniBordoDiv1946 je napisao/la:
Nije da mogu nesto reci o ljudini,ali jeste ovako se ponasao i prijeThrillerHz je napisao/la:Mene samo zanima ko savjetuje ovog Vranjesa, nije ovakav panj bio prije, ili?
Sad sam počeo sumnjati da je ovo onQUARTERBACK je napisao/la:citirao me veliki sin bosanski, jedini i pravi kapiten ove reprezentacije
mogu da umrem moja misija ovdje je zavrsena
Ma jest 100%anell je napisao/la:Sad sam počeo sumnjati da je ovo onQUARTERBACK je napisao/la:citirao me veliki sin bosanski, jedini i pravi kapiten ove reprezentacije
mogu da umrem moja misija ovdje je zavrsena
Not my proudest fapCeltic je napisao/la:Čak i veliki Messi nosi sretnu majicu ispod dresa na svakoj utakmici![]()
![]()
BordoDiv1946 je napisao/la:
Tu smo.QUARTERBACK je napisao/la:treca smjena crew
Doduse radio je manja sranja, ovo sad je vec level upBosniaBoston je napisao/la:Nije da mogu nesto reci o ljudini,ali jeste ovako se ponasao i prijeThrillerHz je napisao/la:Mene samo zanima ko savjetuje ovog Vranjesa, nije ovakav panj bio prije, ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.