Znam da je to tesko skontati ali i mi smo izgubili sa 1:0KB-TM87 je napisao/la:Simpa si i ti, vi "pocijepali" Travnik 1-0, i to u 89. minuti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam da je to tesko skontati ali i mi smo izgubili sa 1:0KB-TM87 je napisao/la:Simpa si i ti, vi "pocijepali" Travnik 1-0, i to u 89. minuti.
mozda, ali samo MOZDA ima veze na cijem se terenu igraUPS je napisao/la:Znam da je to tesko skontati ali i mi smo izgubili sa 1:0KB-TM87 je napisao/la:Simpa si i ti, vi "pocijepali" Travnik 1-0, i to u 89. minuti.![]()
E sad sto je to cijepanje a ono nase nije to vjerovatno samo ti znas
![]()
Gigant je napisao/la:Cisto malo zagrijavanja pred derbi))
A na cijem ste vi terenu igrali??? na tudjem..... mozda?zlaya_tm87 je napisao/la:mozda, ali samo MOZDA ima veze na cijem se terenu igraUPS je napisao/la:Znam da je to tesko skontati ali i mi smo izgubili sa 1:0KB-TM87 je napisao/la:Simpa si i ti, vi "pocijepali" Travnik 1-0, i to u 89. minuti.![]()
E sad sto je to cijepanje a ono nase nije to vjerovatno samo ti znas
![]()
Krvotok je napisao/la:Nije nam rođendan, ali nemamo ništa protiv poklona
Izduvaj šabane...deci je napisao/la:Krvotok je napisao/la:Nije nam rođendan, ali nemamo ništa protiv poklona
Zar toliko drkate po nasoj temi,da na svaki nas komentar morate nesto odgovorit ?
Oni su smijesni,oni su plavi ...
Ko o čemu **** o poštenju !nikad_izvini je napisao/la:Samo ultra njanje. Likovi vam nose oružje i pucaju. A nama nešto pričate jadnici. Kad se nešto desi onda će biti kuknjava, jadni pitari, niko ih ne voli![]()
Sve po zaslugama
Mi sa vama na sake al ste bjezali na Skenderiji,a prvi put tamo ste potezali nozeve!Sjecas li se jado prosle sezone protiv Borca kad ste prebili nekog lika na jugu jedan lik iz vase prve ekipe kad su izudarali momka trci sa nozem po jugu i trazi nekog kome ba vi pisete o oruziju?Sjecas li se kako su vam neke vodje postrojene da ne imenujem ovdje likove na sred krmetnjaka?formance je napisao/la:Ko o čemu **** o poštenju !nikad_izvini je napisao/la:Samo ultra njanje. Likovi vam nose oružje i pucaju. A nama nešto pričate jadnici. Kad se nešto desi onda će biti kuknjava, jadni pitari, niko ih ne voli![]()
Sve po zaslugama
Kakav ti za promjenu odi po nekad na neku utakmicu svog zeljA pacenicenikad_izvini je napisao/la:Nek si mi reko, ja imam 1,87 postova dnevno a ti 1,5. Ti si laf, živiš punim plućima i okolo dijeliš lekcije a ja sam učenik![]()
Obično su ti najgrlatiji najveće fute
UPS je napisao/la:
Sejtan je izgleda u formimeljovci cuvajte se
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, Kyle88, miguelramos, MokraKifla, mosarajvosa83, ShofaII i 42 gosta.