Igrač br. 6
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Ja sam rekao odmah da pohranite to na neki cloud servis, evo ja npr. imam na Google Photos.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo objavili članak haha ali su blurrali pola na screenshotovima hahaha
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Pa nism drko na neke anonimuse nego majku dvoje djece i vojvodu, sad hocete reci ja budala i video ne postoji? Kakvi kompleksi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kažu iz CERNa da joj je pičqa tri centimetra šira gutala bi svjetlost
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Google drive, One drive , Eksterni HDD , PC i laptop. Sto je sigurno sigurnoBoixosNois1899 je napisao/la:Ja sam rekao odmah da pohranite to na neki cloud servis, evo ja npr. imam na Google Photos.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ja snimio na usb i sakrio u zeninu torbicu. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Tako je brate.FrancescoTotti je napisao/la:Nekom je otac, dajdza sehid zbog hiljada i hiljada ognjena vranjesa. al bitno je nolajferima napisat sta god da im se baca more smajlija i da kao ispadnu pametni i smijesni.. balavci retardirani.
OGI ČETALJU TVOJE JE PROŠLO
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dobro me podsjeti. Moram na laptop skinuti. Možda čak i na Dropbox da stavim mada nisam imao sa njim iskustva prije pa ne znam kako će fercerati.mostar_mo je napisao/la:Google drive, One drive , Eksterni HDD , PC i laptop. Sto je sigurno sigurnoBoixosNois1899 je napisao/la:Ja sam rekao odmah da pohranite to na neki cloud servis, evo ja npr. imam na Google Photos.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
U folderu sa natpisom najveći ex yu hitovi.Gefufna je napisao/la:Ja snimio na usb i sakrio u zeninu torbicu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sta sam propustio?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Posto vidim da je ovo trenutno najaktivnoja tema da priupitam ima li ko zainteresovan za ss.ligu?Ako ima neka se javi u pp.Dve o ss.ligi imate ovdje viewforum.php?f=52.
A sad neka se teferic nastavi...
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma jok, vec Juventus Ajax 1996Saurman je napisao/la:U folderu sa natpisom najveći ex yu hitovi.Gefufna je napisao/la:Ja snimio na usb i sakrio u zeninu torbicu.

Gefufna je napisao/la: Ma jok, vec Juventus Ajax 1996

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
stavio sam ja na torrent danas bio al oborise me, stavicu sad opetPenaltiky je napisao/la:torrent je ajatolah
http://www.rarbg.to
sekcija xxx s lijeve strane tu trazite
https://pasteboard.co/HWKpemD.png
Doktor Ogi uvijek znao zabijati. Njegova ocjena je sramota za PES...
Trazi bolan slobodno video u pp, tvoj sekretarski integritet nece biti kompromitovan zbog toga.123456 je napisao/la:Posto vidim da je ovo trenutno najaktivnoja tema da priupitam ima li ko zainteresovan za ss.ligu?Ako ima neka se javi u pp.Dve o ss.ligi imate ovdje viewforum.php?f=52.

ne mogu ostati od zene od juce ..inace imam naviku da se ceskam po jajcima , a od juce kad god uprati kritikuje i pita jel se to nova slika pojavila 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ponekad je malo nesiguran mozda ocjena 69alCapone je napisao/la:https://pasteboard.co/HWKpemD.png
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.