Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Putin od Vucica trazio samo jednu stvar kada dodje u BG
"Sredi mi fotke bez cenzure"
"Sredi mi fotke bez cenzure"
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aaaa ne yebite me da je Ogi tu.

Kralju ja sam im govorio da promijene ime teme al nece niko.
Dajte i meni taj pp sto se dila, dvije noci sam strazario valjda mogu da dobijem taj materijal.

Kralju ja sam im govorio da promijene ime teme al nece niko.

Dajte i meni taj pp sto se dila, dvije noci sam strazario valjda mogu da dobijem taj materijal.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ovo je privilegijaOsim13 je napisao/la:Neizmjerno sam zahvalan što živim u periodu Gazi Ognjen Bega svetoga

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni ne treba, znaju ljudi da stražarim od registracije na forum, dovoljno mi je znati da svete zjenice čitaju ovo i da je među nama 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kaunas je napisao/la:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ognjene jel ti bio u erekciji na onoj slici, ovdje se opasna diskusija o tome vodila?
15.10.2013.
Ko što Besic ima istetovirano " mama i babo" tako ce nas ogi preko leđa spisak napravitiOsim13 je napisao/la:Meni ne treba, znaju ljudi da stražarim od registracije na forum, dovoljno mi je znati da svete zjenice čitaju ovo i da je među nama
moggi
sarmelino
osim
miske
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kad će ta tekma s Švedskom, spremio sam već taktiku i postavu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
anell je napisao/la:Kaunas je napisao/la:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Cekam ppSarmelino je napisao/la:Ko što Besic ima istetovirano " mama i babo" tako ce nas ogi preko leđa spisak napravitiOsim13 je napisao/la:Meni ne treba, znaju ljudi da stražarim od registracije na forum, dovoljno mi je znati da svete zjenice čitaju ovo i da je među nama
moggi
sarmelino
osim
miske

Srdjan Stanic pitarski ker
- BoixosNois1899
- Kontakt:
+1anell je napisao/la:Kaunas je napisao/la:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Nerminovic
- Kontakt:
Nista od mene? pa' ljudi moji da' l je moguce da ste vec zaboravili ovaj moj legendarni post?Sarmelino je napisao/la:Ko što Besic ima istetovirano " mama i babo" tako ce nas ogi preko leđa spisak napravitiOsim13 je napisao/la:Meni ne treba, znaju ljudi da stražarim od registracije na forum, dovoljno mi je znati da svete zjenice čitaju ovo i da je među nama
moggi
sarmelino
osim
miske
SlevinKelevra je napisao/la:Ne mogu da vjerujemNerminovic je napisao/la:Nemam vise nista protiv Ogija, uradio je gluposti, oprostio sam mu i ako nije bilo lako, meni je drago sto se on bori za nasu drzavu tako je uvijek i bilo, nema vise potrebe da ga ja i ostali ganjamo svaki put, nista od toga nece na dobro.
Idem skidati avatar.![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
hvala osime na pp...ne mogu da vjerujem sta gledam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
fali ti kvantiteta, nisam sve podanike nabrojaoNerminovic je napisao/la:Nista od mene? pa' ljudi moji da' l je moguce da ste vec zaboravili ovaj moj legendarni post?Sarmelino je napisao/la:Ko što Besic ima istetovirano " mama i babo" tako ce nas ogi preko leđa spisak napravitiOsim13 je napisao/la:Meni ne treba, znaju ljudi da stražarim od registracije na forum, dovoljno mi je znati da svete zjenice čitaju ovo i da je među nama
moggi
sarmelino
osim
miske
SlevinKelevra je napisao/la:Ne mogu da vjerujemNerminovic je napisao/la:Nemam vise nista protiv Ogija, uradio je gluposti, oprostio sam mu i ako nije bilo lako, meni je drago sto se on bori za nasu drzavu tako je uvijek i bilo, nema vise potrebe da ga ja i ostali ganjamo svaki put, nista od toga nece na dobro.
Idem skidati avatar.![]()
akaunt na forumu nema ako na to mislite momciluci
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
OSIME DAJ TAJ PP!!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koji nick je ogi uzeo, imal videa hihihihi
Auuu sta je ovo bokte 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
doktor filgud ima hrabrosti da me napada u pp, a ja od svojih ahbaba njsta ne skrivam
vodite ga
vodite ga
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 16 jan 2019, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
samo nas posmatra.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Bože sačuvaj 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.