FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ako Adukoru dođe sposobna zamjena(a la Faustin) i Rokko niko ga se neće sjećat do maja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
S tobom se ne slažem oko principa...Jednostavno se mora znati da je klub iznad svakog igraca...Ako postoje razliciti arsini,onda to unosi i nervozu i nesklad u ekipu...Trenutno se može igrati komotnije cak i kada nam nema pola ekipe kao sto je bilo u Mostaru,ali nikada vise ne treba dozvoliti da jedan igrac klub može zavlaciti godinu dana i onda 3 mjeseca prije isteka ugovora ,hladno reci "Ne,imam ponudu necu produžiti...",kao sto je bilo vec slučajeva...badboy je napisao/la:Adukora samo budala nebi koristila, tako da ce on igrat sigurno u punom kapacitetu - naravno ako bude na nivou kako zna i treba da bude. Kad vec nema dogovora oko produzenja ugovora s njim, onda je osvajanje titule i lova od evrope prioritet. Adukor svoju odstetu moze kompenzirat na taj nacin. Siljenje k..e i ganjanje principa secradi na igracima koji ne donose prevagu i koji su lako zamjenjivi.Suki46 je napisao/la:
Smatram da bi nam još jedan vezni dobro legao , pogotovo ako Mustafić ode na posudbu i ako se ne bude računalo na Adukora.Velkoski može na polušpica tako da navalni red , odbrana i golmanska pozicija je dobro popunjenaLazića očekujem kao zamjenu za Mujakića , ali po potrebi može uletiti kao zadnji vezni također.
Znaju oni odlicno da klub živi od tih obrstecenja i kada dožive neku afirmaciju,onda idu po principu "Pa ja i jesam extra igrac,j.be mi se tamo za neko Sarjevo,meni vise love..."
Trebaju nam 2 vezna ako mustafic ode.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Treba Resića puno više koristit u ovoj polusezoni. Može l' on igrat lijevo krilo? Sigurno je bolji od mrtvog Halila.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da može,znam da je nekoliko tekmi u juniorima odigrao na lijevom krilu i bio je sjajan,takodjer i na par utakmica u prvoj postavi je mijenjao stranu i na toj poziciji odigrao poprilicno dobro...skoroalen je napisao/la:Treba Resića puno više koristit u ovoj polusezoni. Može l' on igrat lijevo krilo? Sigurno je bolji od mrtvog Halila.
Fakat, evo Halila vec dvije sezone i mislim da je samo na jednoj, kao zadovoljio. Time daje povoda da se proba ne samo s Resicem na toj poziciji, vec bilo kojim ljevakom po mogucnosti. Majkoo moo, a djeluje mi kao neko ko pravno zna lopte. 

"i grb što kuca, umjesto srca, u našim grudima"
Jel zna neko protivnike u Tur? Imal nesto jbg patak
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma velika greska je bila sto su mu produzili ugovor. Trebali su ga onda pustit kad je htjeo da ide. Lik nije za nas definitivno. Prelos je. Ja mislim da bi Bekic cak bolje djelovo kao lijevo krilo od njega.
Jes vala i Bekic nesreca, taman kad je naucio centrirati u 16erac nestade 

Zadnja izmjena: Sliver, dana/u 16 jan 2019, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
"i grb što kuca, umjesto srca, u našim grudima"
Mlad je naucit ce 

- prisonbreak
- Kontakt:
Igrate proriv Shkupia 2.2
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To brate zenički, hvalaprisonbreak je napisao/la:Igrate proriv Shkupia 2.2
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- YarrabiTobe
- Kontakt:
Samo bih da se prijavim i pozdravim bracu. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Auu dobar avatarYarrabiTobe je napisao/la:Samo bih da se prijavim i pozdravim bracu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
nova godina novi nik nova nafakaYarrabiTobe je napisao/la:Samo bih da se prijavim i pozdravim bracu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mahalski igrac sa dva i po driblinga.Lecler je napisao/la:Zaista je Halilovi očajan
doktor
a dobro ima neki lažnjak , šut,prekide, dobar na plastici,pierce je napisao/la:Mahalski igrac sa dva i po driblinga.Lecler je napisao/la:Zaista je Halilovi očajan
ma džabe nama sve Hus ga voli što je najbitnije, ko i Hebiba i zadovoljan s njima
U slučaju da vam bude reklama prije klipa, slobodno kliknite ! Jer na taj način svi finansijski pomažemo BordoTV.
-
- Kontakt:
Marko Obradovic sto nas je ispalio i otisao u Rusiju slobodan igrac.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, ShofaII i 26 gostiju.