TheChief je napisao/la:Možda i jeste. Zadnja rečenica na twitteru je bila "Ovo je moje posljednje oglašavanje". Možda se nije odnosilo na slučaj nego općenitoKelner69 je napisao/la:Sta ovo pisu ubila se Jelena?![]()

TheChief je napisao/la:Možda i jeste. Zadnja rečenica na twitteru je bila "Ovo je moje posljednje oglašavanje". Možda se nije odnosilo na slučaj nego općenitoKelner69 je napisao/la:Sta ovo pisu ubila se Jelena?![]()
hahahahahhahahaahhaahahhahhaahhahah nikad necu zaboraviti kad je to aktuelno bilo ...tek se pojavili mobiteli sa tim klipovima....nema ko nije imao taj ...znam ga od r4ijeci do rijeciinvincible1921 je napisao/la:Kakva greska Kerkeza...Alonso...grijesi i on...beslija, beslija...elvirrr bolicc gooooooMoggi je napisao/la:ŽILINA ; HAJROVIC ULAZI UMJESTO MISKETA; PRVI KONTAKT S LOPTOM; ŠUT :::::::::::::
Kako smo sad kaznili spance
Nesujwobly92 je napisao/la:Četalju ako ne obriše i FB nisi ništa postigo
Nektar pivo i rakija kleka ljepsa mi je od majcinskog mlijekaAshburtonG je napisao/la:@Marsal
ja tebi moram platit cisternu nektara ako se kad upoznamo.![]()
![]()
Jesi li ti prvi stavio sliku na burek forum ili si je preuzeo od tamo ??akisarajevo92 je napisao/la:Karleusa prati SS forum
FakatBosniaBoston je napisao/la:Toliko postova na web stranicama,instagram postova,twitter,facebook,kontroverze i onda na kraju forumas presudio
naplatio bih da nije u pitanju naš Ogiharden je napisao/la:koliko si primio na paypal veceras?akisarajevo92 je napisao/la:Karleusa prati SS forum
Boli nas kur.ac krivit cemo akija.harden je napisao/la:al ce biti crnjak ako se ubila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.