Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
U ostalim informacijama tema opet gori, skoro 200 gostiju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko te sad zelim... strasno... kako bih sad pusila taj tvoj tvrdi lepi ****... odmah bi mi napunio usta, da sve progutam... duboko... A onda bih te pustila malo da se odmoris... i taman kad bi zadremao sela bih ti na nos vlaznom ribicom da mozes lepo da lizes guzu... dugo... a onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ****... da vrisnem... A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jasem kao prava drolja... da vrtim i da se nabijam, da ulazi do najdublje... dok ne pocnemo i ti i ja ludacki da svrsavamo dok me drzis za obe ruke za velike sise i govoris mi da sam tvoja kurvetina koju volis najvise da karas...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Marsal
- Kontakt:
Jesi spremio sta za sutra, ja jadan jedva uspio prelistatStevieG8 je napisao/la:U ostalim informacijama tema opet gori, skoro 200 gostiju.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Đesu hejteri od sinoć kae uzima ga Jelena lagano, ee amateri, da ne kažem bauštelci heehehe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
nadam se da vranješ neće dobiti crveni karton ovaj put, mnogo puta smo vidjeli taj scenarij
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bogi Vranješ.
- BosniaBoston
- Kontakt:
To je neka druga pisala,jelena ima mladezSarmelino je napisao/la:Koliko te sad zelim... strasno... kako bih sad pusila taj tvoj tvrdi lepi ****... odmah bi mi napunio usta, da sve progutam... duboko... A onda bih te pustila malo da se odmoris... i taman kad bi zadremao sela bih ti na nos vlaznom ribicom da mozes lepo da lizes guzu... dugo... a onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ****... da vrisnem... A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jasem kao prava drolja... da vrtim i da se nabijam, da ulazi do najdublje... dok ne pocnemo i ti i ja ludacki da svrsavamo dok me drzis za obe ruke za velike sise i govoris mi da sam tvoja kurvetina koju volis najvise da karas...

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:
Najozbiljnije posalji nekom mediju sliku ili na twiteru odbrani naseg ljiljanaakisarajevo92 je napisao/la:evo i ovakoRaonffa je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Aki = Đido mova
Edit: a daj faraone
i link slike, da ne bude da je neka montaza opet![]()
https://www.instagram.com/p/BCOy0TQNxnX/
trebalo se namuciti i listati do aprila 2016., likusa ima 4000 slika na insta

=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne stavlja Jelena tackice, ona stavlja zareze, to Dusko najbolje znaSarmelino je napisao/la:Koliko te sad zelim... strasno... kako bih sad pusila taj tvoj tvrdi lepi ****... odmah bi mi napunio usta, da sve progutam... duboko... A onda bih te pustila malo da se odmoris... i taman kad bi zadremao sela bih ti na nos vlaznom ribicom da mozes lepo da lizes guzu... dugo... a onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ****... da vrisnem... A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jasem kao prava drolja... da vrtim i da se nabijam, da ulazi do najdublje... dok ne pocnemo i ti i ja ludacki da svrsavamo dok me drzis za obe ruke za velike sise i govoris mi da sam tvoja kurvetina koju volis najvise da karas...
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Bog i Hrvati
Vranjes i Bosnjaci

Vranjes i Bosnjaci

I ona je r majka dvoje djeceBosniaBoston je napisao/la:To je neka druga pisala,jelena ima mladezSarmelino je napisao/la:Koliko te sad zelim... strasno... kako bih sad pusila taj tvoj tvrdi lepi ****... odmah bi mi napunio usta, da sve progutam... duboko... A onda bih te pustila malo da se odmoris... i taman kad bi zadremao sela bih ti na nos vlaznom ribicom da mozes lepo da lizes guzu... dugo... a onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ****... da vrisnem... A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jasem kao prava drolja... da vrtim i da se nabijam, da ulazi do najdublje... dok ne pocnemo i ti i ja ludacki da svrsavamo dok me drzis za obe ruke za velike sise i govoris mi da sam tvoja kurvetina koju volis najvise da karas...
- BenjooJutub
- Kontakt:
quote="akisarajevo92"]
i link slike, da ne bude da je neka montaza opet
trebalo se namuciti i listati do aprila 2016., likusa ima 4000 slika na insta[/quote]
Najozbiljnije posalji nekom mediju sliku ili na twiteru odbrani naseg ljiljana
[/quote]
Informer ovo objavljuje za desetak minuta
evo i ovakoRaonffa je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Aki = Đido mova
Edit: a daj faraone

trebalo se namuciti i listati do aprila 2016., likusa ima 4000 slika na insta[/quote]
Najozbiljnije posalji nekom mediju sliku ili na twiteru odbrani naseg ljiljana

Informer ovo objavljuje za desetak minuta

Odustao necu ni izaci, ovih zadnjih par dana sva ova burna desavanja u sportsko politickom zivotu mi poremetise ucenje skroz, ostade cijeli predmet za februar (3 ispita)Marsal je napisao/la:Jesi spremio sta za sutra, ja jadan jedva uspio prelistatStevieG8 je napisao/la:U ostalim informacijama tema opet gori, skoro 200 gostiju.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zezal samo mene konekcija, poyebaće nam Vučić rutere
Napucat ce kineze na nas
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Marsal
- Kontakt:
Ja u iduca 3 dana imam 6 ispitaStevieG8 je napisao/la: Odustao necu ni izaci, ovih zadnjih par dana sva ova burna desavanja u sportsko politickom zivotu mi poremetise ucenje skroz, ostade cijeli predmet za februar (3 ispita)

bitnije je da u CV stavis kako si bio online na forumu u vrijeme Velikog KaranjaMarsal je napisao/la:Ja u iduca 3 dana imam 6 ispitaStevieG8 je napisao/la: Odustao necu ni izaci, ovih zadnjih par dana sva ova burna desavanja u sportsko politickom zivotu mi poremetise ucenje skroz, ostade cijeli predmet za februar (3 ispita)Ako polozim sve u februaru ja diplomski pisem abd
ali tesko kceri da te aga uzme

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
#dicksoutforogi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kapitenu nisi valjda zaspao
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.