harden je napisao/la: djeca bi ko niz tobogan sišla

harden je napisao/la: djeca bi ko niz tobogan sišla
Sto je spremala kandidate spremalaSarmelino je napisao/la:Nemojte mislit da necete odvesti jk u propast, a zvezde granda mozda i u nestanakSveti je napisao/la:U slucaju napada na ogija, branit ga zivotima ako treba!
Brato posaljemo ga da mu vide obrijane noge, kad nastane kurslus i pocnu se valjati od smijeha, zauzmemo rov.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:@Sveti ce ih klati pincetama i muciti cupanjem vlastitih obrva.![]()
jeli ovo onaj sto jednom naleti na prepucavanja i nikad vise
Ma beli je i ogi nesiguran u niskim lagamaBosniaBoston je napisao/la:Sto je spremala kandidate spremalaSarmelino je napisao/la:Nemojte mislit da necete odvesti jk u propast, a zvezde granda mozda i u nestanakSveti je napisao/la:U slucaju napada na ogija, branit ga zivotima ako treba!
Upravo to. Tuzila bi ga i vuk sit i ovce na broju! Ovako se samo pokusava oprati i ne ide joj od ruke.Kaunas je napisao/la:Ma Ogi u pravu 100%, nema sanse da bi se ona ovoliko pravdala da je cista.
Svi ratuju oruzjem samo mi s voskomEisenbahner1921 je napisao/la:Brato posaljemo ga da mu vide obrijane noge, kad nastane kurslus i pocnu se valjati od smijeha, zauzmemo rov.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:@Sveti ce ih klati pincetama i muciti cupanjem vlastitih obrva.![]()
jeli ovo onaj sto jednom naleti na prepucavanja i nikad vise
Sarmelino je napisao/la:Jer jelena ne moze da se odbrani ako do ovog foruma stignu informacije
Cuti nesreco. On moze biti pobjednik samo ako video objavi! Ostalo je sve pirova pobjedamiky_hz je napisao/la:Citam da sad Ogi moze nju tuziti,neki advokat se oglasio zbog ovih prijetnji sto je pisala .Kao moze i zatvora zaglaviti.Tako da Ogi mislim da si pobjednik i zvanicno
A do prije par sati je toliko tmurno izgledalo,kakav preokretmiky_hz je napisao/la:Citam da sad Ogi moze nju tuziti,neki advokat se oglasio zbog ovih prijetnji sto je pisala .Kao moze i zatvora zaglaviti.Tako da Ogi mislim da si pobjednik i zvanicno
Ja se javljam dobrovoljno da animiran raju na stadionuBosniaBoston je napisao/la:Vranjesa gromoglasnim aplauzom docekati u Zenici
Dok nisu skinuliSveti je napisao/la:Cuti nesreco. On moze biti pobjednik samo ako video objavi! Ostalo je sve pirova pobjedamiky_hz je napisao/la:Citam da sad Ogi moze nju tuziti,neki advokat se oglasio zbog ovih prijetnji sto je pisala .Kao moze i zatvora zaglaviti.Tako da Ogi mislim da si pobjednik i zvanicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.