FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 15 jan 2019, 20:09

Zukanovic je napisao/la:Nihad Mujakic nije vise clan FK Sarajeva.
je li pao potpis
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 jan 2019, 20:20

Evo Rok Kronaveter definitivno otpisan u Olimpiji, nije otišao sa njima na pripreme.****.ba

Sliver
Kontakt:

Post Postao/la Sliver » 15 jan 2019, 20:21

Zar Mujke nece biti clan FKS do kraja sezone!?
"i grb što kuca, umjesto srca, u našim grudima"

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 jan 2019, 20:23

Sliver je napisao/la:Zar Mujke nece biti clan FKS do kraja sezone!?
Pa doci ce na posudbu.
Sabrine mi moje!

Sliver
Kontakt:

Post Postao/la Sliver » 15 jan 2019, 20:25

BosnianKingdom je napisao/la:
Sliver je napisao/la:Zar Mujke nece biti clan FKS do kraja sezone!?
Pa doci ce na posudbu.
Skroz smetnuo s uma tu rokadu. :beba:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2019, 20:27

Slovenski mediji prenose kako je Milan Mandarić, predsjednik Olimpije, otpisao najboljeg igrača slovenske lige i člana Olimpije Roka Kronavetra.

Olimpija je danas pod vodstvom novog trenera Roberta Pevnika otputovali na pripreme, međutim na spisku nije bilo Kronavetra te je sada sasvim sigurno da neće više biti član Olimpije.

Mariborčanin koji važi za jednog od najboljih igrača Prve lige Slovenije, koji se nalazi i na vrhu liste strijelaca, definitivno odigrao i svoju posljednju utakmicu u zelenom dresu.

Kako je naš portal najavio, Kronaveter je bio meta FK Sarajeva te se nakon ovih dešavanja može očekivati da će Bordo klub pokušati angažovati ovog sjajnog fudbalera.

Ove sezone je za Olimpiju 32-godišnji fudbaler odigrao 23 utakmice na svim takmičenjima, gdje je postigao 12 golova uz 4 asistencije i sigurno bi važio za veliko pojačanje ukoliko bi se dogovorio sa bordo timom.                                                                
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 jan 2019, 20:31

MortemHz je napisao/la:Slovenski mediji prenose kako je Milan Mandarić, predsjednik Olimpije, otpisao najboljeg igrača slovenske lige i člana Olimpije Roka Kronavetra.

Olimpija je danas pod vodstvom novog trenera Roberta Pevnika otputovali na pripreme, međutim na spisku nije bilo Kronavetra te je sada sasvim sigurno da neće više biti član Olimpije.

Mariborčanin koji važi za jednog od najboljih igrača Prve lige Slovenije, koji se nalazi i na vrhu liste strijelaca, definitivno odigrao i svoju posljednju utakmicu u zelenom dresu.

Kako je naš portal najavio, Kronaveter je bio meta FK Sarajeva te se nakon ovih dešavanja može očekivati da će Bordo klub pokušati angažovati ovog sjajnog fudbalera.

Ove sezone je za Olimpiju 32-godišnji fudbaler odigrao 23 utakmice na svim takmičenjima, gdje je postigao 12 golova uz 4 asistencije i sigurno bi važio za veliko pojačanje ukoliko bi se dogovorio sa bordo timom.                                                                

Ma ja mislim da nema nista od njega, hem stranac hem skup... tacno nam ne ide u prilog ovo sa strancima.. mozel od ovih sto imamo dobiti nase drzavljanstvo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 15 jan 2019, 20:34

Dovedite Roka Kronavetera ljudi !!!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Sliver
Kontakt:

Post Postao/la Sliver » 15 jan 2019, 20:36

Je li nam, uz Ahmeta i Hareta, prijeko potreban? Msm imat cemo njih trojicu, koja zavrsavaju karijeru za godinu dvije i opet cemo biti na pocetku. A sigurno nije jeftin, msm nece biti mala plata. Mogu li se te pare bolje iskoristiti ?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 15 jan 2019, 20:38

Beli i Nobel u ekstazi :lol: :lol:

Zvučno ime, svakako. Sad to ne znači automatski da bi prekucao ligu, jer znamo da se u ovakvim slučajevima nikad ne zna. Imamo i pozitivnih i negativnih iskustava.

Ono što mene pak više brine ako dođe do ovog transfera, kako bi se to odrazilo na ekipu. Zajedništvo je najveća prednost ovog tima. Da li bi moglo doći do raskola u svlačionici :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 jan 2019, 20:45

Iskreno tesko je pametan bit,kvalitet od igraca treba nam za borbu za titulu jer 5 bodova je nista,sa druge strane godine i mozda bolje gurnut ove nase

Sliver
Kontakt:

Post Postao/la Sliver » 15 jan 2019, 20:47

Za neku prihvatljivu platu, sto da ne. Ali sada da idemo grlom u jagode, ne gori nam toliko

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 15 jan 2019, 20:53

Ja mislim da je nerealno da Rok dođe igrati u BiH, isključivo zbog loše infrastrukture, a i bezveze je da dajemo 300.000KM na godišnjem nivou jednom pojedincu kad za te pare možemo 3 mlađa kvalitetna igrača angažovati na 3 različite pozicije.

Vi mene razumite kako god hoćete, ali opet to je meni nerealno, a možda i nepotrebno.

Više volim hajmo reći i da oživljavamo karijeru 23-godišnjaka kojeg možemo kasnije prodati barem za 300.000€, nego da za 2 godine tih 600.000KM dajemo za igrača od kojeg nećemo u budućnosti ništa imati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 jan 2019, 21:20

"Zeničkom sastavu i treneru Adnanu Orneku bi se u Antaliji trebao pridružiti doskorašnji veznjak FK Sarajevo Alen Mustafić. Ovaj mladi 19-godišnji veznjak bi na stadion Bilino polje trebao stići na posudbu do kraja sezone budući da u Čeliku smatraju da bi im mogao pomoći u ostvarivanju njihovih ciljeva."

3 igraca za 3 boda? :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2019, 21:28

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja mislim da je nerealno da Rok dođe igrati u BiH, isključivo zbog loše infrastrukture, a i bezveze je da dajemo 300.000KM na godišnjem nivou jednom pojedincu kad za te pare možemo 3 mlađa kvalitetna igrača angažovati na 3 različite pozicije.

Vi mene razumite kako god hoćete, ali opet to je meni nerealno, a možda i nepotrebno.

Više volim hajmo reći i da oživljavamo karijeru 23-godišnjaka kojeg možemo kasnije prodati barem za 300.000€, nego da za 2 godine tih 600.000KM dajemo za igrača od kojeg nećemo u budućnosti ništa imati.
Cifru si samo lupio.
Drugo, on igra za novac.. vjeruj mi da neće gledati kakav stadion GOŠK ima. Igrao je u Sloveniji, bezveze liga uz 2 jaka kluba.
Treće, mi trenutno imamo te mlade igrače, nama trebaju pojačanja.
Ne znamo šta će biti u budućnosti ali takvi igrači će ti uveliko pomoći da ostvariš zacrtani cilj.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 jan 2019, 21:34

prisonbreak je napisao/la:Jel da je jedne pripreme kod vas Lelic bas bio dobar, kako se secam zadnje pripreme ili pije godinu da se bas pokazao na pripremnim utakmicama?
Hodzic, Lelic i Mustafic ce vama itekako bit pojacanje. Mustafic ako dodje ja mislim da ce najvise gorit od zelje da se dokaze, a Hodzic i Lelic ako planiraju do 30 i neke da zive od fudbala takodjer moraju da budu dobri. Vjeruj da ce vam ovo dobro doc
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 jan 2019, 21:39

Nisu trebali i Mustafica slati na posudbu, ima jos dosta utakmica a tu je i kup. Nista jos nije gotovo. Izuzev ako nece doci jos jedan zadnji vezni.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 15 jan 2019, 21:48

fks74 je napisao/la:Nisu trebali i Mustafica slati na posudbu, ima jos dosta utakmica a tu je i kup. Nista jos nije gotovo. Izuzev ako nece doci jos jedan zadnji vezni.
S obzirom da Mustafić ide na posudbu a Adukor neće produžiti dobar vezni je pod moranje

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 15 jan 2019, 21:50

Sta ce biti sa Salcinovicem i Blagojevicem. Pise(na transfermarktu) da im ovih dana isticu posudbe u Olimpiku, odnosno Bosni(Visoko), ako su tacne informacije?
JURIŠ

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 jan 2019, 21:51

Ako postoji mogucnost zasto ne dovesti Roka i zbog imidža kluba i zbog ove nase djece...Kronoveter je kvalitetan igrac i mislim da nece tražiti nenormalne uslove da bi presao,na koje ni mi sigurno ne bi pristali... :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, fks74, SamoDaKazeem i 60 gostiju.