AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 20 okt 2010, 20:49

[/quote]
reci mi da se šališ :lol: :lol: seedorf koji neznam kako je izdržao cijelu utakmicu
aaa jbg Ronaldinha nije išlo i šta sad ? biće bolje idalje mislim da nam je on ključni igrač
jedva čekam još 2 sedmice :)[/quote]

Ne nadaj se previse, da se ne razocaras kao jucer :mrgreen:[/quote]
-.-' hajj dobro neću da se svađam
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 okt 2010, 20:52

robovi88 je napisao/la:
reci mi da se šališ :lol: :lol: seedorf koji neznam kako je izdržao cijelu utakmicu
aaa jbg Ronaldinha nije išlo i šta sad ? biće bolje idalje mislim da nam je on ključni igrač
jedva čekam još 2 sedmice :)[/quote]

Ne nadaj se previse, da se ne razocaras kao jucer :mrgreen:[/quote]
-.-' hajj dobro neću da se svađam[/quote]
Ne svadjam se nego ti samo kazem da se ne zanosis i radujes previse, bolje se raduj tekmi protiv Ajaxa, jer ce vam ta biti mnogo vaznija ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 okt 2010, 22:24

volio bih da nam dođe onaj Adil Rami iz Lille-a za njega smo zainteresovani,dobar je štoper igra za Francusku repku svi ga znamo po tome što je prije nekoliko sedmica strpao Džeku u džep BiH vs FRA ,a svi znamo da mi nemamo para za Luiza-Coentraoa-Balea itd ... Rami,neki bek prosječan i vezni za prve postave :!:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 okt 2010, 23:22

robovi88 je napisao/la:volio bih da nam dođe onaj Adil Rami iz Lille-a za njega smo zainteresovani,dobar je štoper igra za Francusku repku svi ga znamo po tome što je prije nekoliko sedmica strpao Džeku u džep BiH vs FRA ,a svi znamo da mi nemamo para za Luiza-Coentraoa-Balea itd ... Rami,neki bek prosječan i vezni za prve postave :!:
ima ko ima para za balea,MOMCINO :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 okt 2010, 23:26

robovi88 je napisao/la:volio bih da nam dođe onaj Adil Rami iz Lille-a za njega smo zainteresovani,dobar je štoper igra za Francusku repku svi ga znamo po tome što je prije nekoliko sedmica strpao Džeku u džep BiH vs FRA ,a svi znamo da mi nemamo para za Luiza-Coentraoa-Balea itd ... Rami,neki bek prosječan i vezni za prve postave :!:
ma ima velike šanse da ipak dođe luiz, a što se tiče beka ja balea nebi ni voli, lik je ubica, al na krilu, nama treba neko da je beton u odbrani, neznam šta su navalili te stopere spominjati kad je bek potrebniji, pa i vezni jedan :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 21 okt 2010, 11:27

Bale je samo prosjecni igrac na poziciji beka. Ocito je da se na krilu bolje snasao, samo pitanje je treba li vam :roll:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 okt 2010, 17:07

ronaldinho se jutros lakse ozlijedio na treningu i vjerovatno propusta mec sa napolijem, i druga stvar prica se da ce alegri opet mjenjati formaciju da cemo igrati sa vise defanzivnih igraca, navodno je ljut nakon poraza kaze da su igrali pojedini kao da je prijateljska ...hajde ja sam uvijek za promjene, nadam se da ovo znaci vise mjesta za flaminija, KPB pa i robinha, nekako mi se cini da je u sve boljoj i boljoj formi i da zeli da se dokaze, treba mu se dati vise sanse za igru

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 okt 2010, 17:15

ronaldo99 je napisao/la:ronaldinho se jutros lakse ozlijedio na treningu i vjerovatno propusta mec sa napolijem, i druga stvar prica se da ce alegri opet mjenjati formaciju da cemo igrati sa vise defanzivnih igraca, navodno je ljut nakon poraza kaze da su igrali pojedini kao da je prijateljska ...hajde ja sam uvijek za promjene, nadam se da ovo znaci vise mjesta za flaminija, KPB pa i robinha, nekako mi se cini da je u sve boljoj i boljoj formi i da zeli da se dokaze, treba mu se dati vise sanse za igru

hehe, on je trebao 10 službenih i cca toliko pripremnih utakmica da vidi nešto što je mogao vidjeti na prvom treningu kad je došao u milan,
pa da igraju 4 najbolja defanzivca na svijetu zajedno, nebi mogli ništa ako nema podrše veznog reda, a ko se to vraća od milanovih veznjaka da pomogne odbrani?
pirlo i sedorf sigurno ne, dinjo niti ne pomišlja na tako šta, eventualno gatuzo al frajer više ne može 90 minuta trčati kao nekad,KPB sve što je igrao bio je zvjer al sjedi mu na klupi, al eto nek je on ljut i nek mjenja formaciju čini mi se treći put u mjesec dana(i to ne promjena formacije u toku utakmice kad se ganja ili čuva rezultat, već mjenja cijeli sistem igre), svaka čast majstore, kako je on dobio nagradu za najboljeg trenera u italiji nije mi jasno :roll:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 okt 2010, 01:54

iducu tekmu bude li sredina Seedorf---Prilo---Gatto gasim com istog trenutka, nema potrebe da mi svi pametujemo ono sto cijeli svijet vidi samo ujak Fester ne vidi :S

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 okt 2010, 17:18

meskalin je napisao/la:iducu tekmu bude li sredina Seedorf---Prilo---Gatto gasim com istog trenutka, nema potrebe da mi svi pametujemo ono sto cijeli svijet vidi samo ujak Fester ne vidi :S

zajendo smo jaci i ja gasim stream, necu komp :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 okt 2010, 17:43

a biće opet izgleda sva 3 u timu u napulju, al sedorf umjesto dinja koji se valjda lakše ozljedio na treningu, a kpb u vezni red ide, al još je rano do ponedeljka se dinjo možda i oporavi pa da ponovo gledamo naš trio fantastiko u veznom redu

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 okt 2010, 19:05

čujj,ja čito na milannews.it sinoć da Allgeri mijenja stil igre i da će najvjerovatnije Gattuso,Seedorf i Dinho'(povrijedjen) na klupu a da će u vezi igrati Flamini,Boateng,Pirlo a u napadu Robinho,Pato,Ibra :?
ja čito tako i to na milannews.it - oni ne lažu ... takodje piše da Ariedo Braida ide po GANSO-a u Santos da ga pokusa dovesti,jer je Ganso povrijedjen do početka januara i smatra da će stim cijena mu biti smanjena a znamo mi sta imamo u milanlabu ;) ... takodje piše da će pokušati dovesti Lazzari-ja iz Cagliarija, predobar je ima 25 godina,centralni vezni a može i na krilo ... daj Bože da se ovo desi :) 8-)

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 22 okt 2010, 19:14

robovi88 je napisao/la:čujj,ja čito na milannews.it sinoć da Allgeri mijenja stil igre i da će najvjerovatnije Gattuso,Seedorf i Dinho'(povrijedjen) na klupu a da će u vezi igrati Flamini,Boateng,Pirlo a u napadu Robinho,Pato,Ibra :?
ja čito tako i to na milannews.it - oni ne lažu ... takodje piše da Ariedo Braida ide po GANSO-a u Santos da ga pokusa dovesti,jer je Ganso povrijedjen do početka januara i smatra da će stim cijena mu biti smanjena a znamo mi sta imamo u milanlabu ;) ... takodje piše da će pokušati dovesti Lazzari-ja iz Cagliarija, predobar je ima 25 godina,centralni vezni a može i na krilo ... daj Bože da se ovo desi :) 8-)
Bilo sta da se desi ne moze biti lose :) Mislim da je svima jasno da su Seedorf i Pirlo istroseni i da nisu ono sto su nekad bili , Lazzari se i meni svidja mislim da bi vam dobro dosao pogotovo zbog toga sto moze igrati na vise pozicija . ;)

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 22 okt 2010, 20:09

ajde šta ste se stisli? jedan poraz i odmah nema nigdje nikoga na temi :lol:
sad će milan dignuti formu i nastaviti da gaza a na san siru će da bude pakao realovcima u to sam siguran. ako ništa neka u milano dođu oni manekeni u shopping ženi ili mužu :D gaća kupit a 3 boda jedino mrtvi mogu izvući :mrgreen:
forza MILAN!
Zadnja izmjena: baresi, dana/u 22 okt 2010, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Il club più titolato al Mondo.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 okt 2010, 20:11

a to vi mislite lagano s Ajaxom se obracunati za 2 mjesto u grupi :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 okt 2010, 20:45

dr.van nostrand je napisao/la:a to vi mislite lagano s Ajaxom se obracunati za 2 mjesto u grupi :D
suvišni komentari nam nisu potrebni ;) ... e moj nostrand ... pa znaš da je Milan svake godine loš u grupi,a okrene se Ligi, koji će im kura* više pobijeda ;) evo ako Milan ne prodje grupnu fazu ja ću 2 mjeseca da nosim na avataru grb Intera !!! ;)
Tata Berlusconi sve rješava ;)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 23 okt 2010, 00:28

robovi88 je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:a to vi mislite lagano s Ajaxom se obracunati za 2 mjesto u grupi :D
suvišni komentari nam nisu potrebni ;) ... e moj nostrand ... pa znaš da je Milan svake godine loš u grupi,a okrene se Ligi, koji će im kura* više pobijeda ;) evo ako Milan ne prodje grupnu fazu ja ću 2 mjeseca da nosim na avataru grb Intera !!! ;)
Tata Berlusconi sve rješava ;)
jadni mi ako ces ti nosit nas grb :o :o :( :cry: :mrgreen: decko,milan igra lose i u grupi i svugdje,nezna se gdje je gori :D :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 okt 2010, 11:03

jadni mi ako ces ti nosit nas grb :o :o :( :cry: :mrgreen: decko,milan igra lose i u grupi i svugdje,nezna se gdje je gori :D :mrgreen:
joooj @amell kako si ti meni ovako "poglup" stvarno kao da imas 10 godina,a možda i imaš.Z ašto misliš da Milan igra loše u ligi ? ipak mi imamo bolju gol razliku od vas ;)
De skontaj malo šta pričaš bolan :roll:
i pls tvoji komentari na ovoj temi su suvišni jer su GLUPI,Provokatorski ... ne vrijedi se svadjati s takvima ko što si ti ... cccc jesi stožina u PM :lol:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 okt 2010, 11:21

nekako mi se cini da bi vas mogli gledati slijedece godine na obn-u uz sasu vugdalica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 23 okt 2010, 11:48

robovi88 je napisao/la:
joooj @amell kako si ti meni ovako "poglup" stvarno kao da imas 10 godina,a možda i imaš.Z ašto misliš da Milan igra loše u ligi ? ipak mi imamo bolju gol razliku od vas ;)
De skontaj malo šta pričaš bolan :roll:
i pls tvoji komentari na ovoj temi su suvišni jer su GLUPI,Provokatorski ... ne vrijedi se svadjati s takvima ko što si ti ... cccc jesi stožina u PM :lol:
bravo momak ejj :mrgreen: imas bolju gol razliku,izgledate tako mocno na terenu,mozak ti je mnogo razvijen :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.