reci mi da se šališ

aaa jbg Ronaldinha nije išlo i šta sad ? biće bolje idalje mislim da nam je on ključni igrač
jedva čekam još 2 sedmice

Ne nadaj se previse, da se ne razocaras kao jucer

-.-' hajj dobro neću da se svađam
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
reci mi da se šališrobovi88 je napisao/la:
ima ko ima para za balea,MOMCINOrobovi88 je napisao/la:volio bih da nam dođe onaj Adil Rami iz Lille-a za njega smo zainteresovani,dobar je štoper igra za Francusku repku svi ga znamo po tome što je prije nekoliko sedmica strpao Džeku u džep BiH vs FRA ,a svi znamo da mi nemamo para za Luiza-Coentraoa-Balea itd ... Rami,neki bek prosječan i vezni za prve postave
ma ima velike šanse da ipak dođe luiz, a što se tiče beka ja balea nebi ni voli, lik je ubica, al na krilu, nama treba neko da je beton u odbrani, neznam šta su navalili te stopere spominjati kad je bek potrebniji, pa i vezni jedanrobovi88 je napisao/la:volio bih da nam dođe onaj Adil Rami iz Lille-a za njega smo zainteresovani,dobar je štoper igra za Francusku repku svi ga znamo po tome što je prije nekoliko sedmica strpao Džeku u džep BiH vs FRA ,a svi znamo da mi nemamo para za Luiza-Coentraoa-Balea itd ... Rami,neki bek prosječan i vezni za prve postave
ronaldo99 je napisao/la:ronaldinho se jutros lakse ozlijedio na treningu i vjerovatno propusta mec sa napolijem, i druga stvar prica se da ce alegri opet mjenjati formaciju da cemo igrati sa vise defanzivnih igraca, navodno je ljut nakon poraza kaze da su igrali pojedini kao da je prijateljska ...hajde ja sam uvijek za promjene, nadam se da ovo znaci vise mjesta za flaminija, KPB pa i robinha, nekako mi se cini da je u sve boljoj i boljoj formi i da zeli da se dokaze, treba mu se dati vise sanse za igru
meskalin je napisao/la:iducu tekmu bude li sredina Seedorf---Prilo---Gatto gasim com istog trenutka, nema potrebe da mi svi pametujemo ono sto cijeli svijet vidi samo ujak Fester ne vidi :S
Bilo sta da se desi ne moze biti loserobovi88 je napisao/la:čujj,ja čito na milannews.it sinoć da Allgeri mijenja stil igre i da će najvjerovatnije Gattuso,Seedorf i Dinho'(povrijedjen) na klupu a da će u vezi igrati Flamini,Boateng,Pirlo a u napadu Robinho,Pato,Ibra![]()
ja čito tako i to na milannews.it - oni ne lažu ... takodje piše da Ariedo Braida ide po GANSO-a u Santos da ga pokusa dovesti,jer je Ganso povrijedjen do početka januara i smatra da će stim cijena mu biti smanjena a znamo mi sta imamo u milanlabu... takodje piše da će pokušati dovesti Lazzari-ja iz Cagliarija, predobar je ima 25 godina,centralni vezni a može i na krilo ... daj Bože da se ovo desi
![]()
suvišni komentari nam nisu potrebnidr.van nostrand je napisao/la:a to vi mislite lagano s Ajaxom se obracunati za 2 mjesto u grupi
jadni mi ako ces ti nosit nas grbrobovi88 je napisao/la:suvišni komentari nam nisu potrebnidr.van nostrand je napisao/la:a to vi mislite lagano s Ajaxom se obracunati za 2 mjesto u grupi... e moj nostrand ... pa znaš da je Milan svake godine loš u grupi,a okrene se Ligi, koji će im kura* više pobijeda
evo ako Milan ne prodje grupnu fazu ja ću 2 mjeseca da nosim na avataru grb Intera !!!
![]()
Tata Berlusconi sve rješava
joooj @amell kako si ti meni ovako "poglup" stvarno kao da imas 10 godina,a možda i imaš.Z ašto misliš da Milan igra loše u ligi ? ipak mi imamo bolju gol razliku od vasjadni mi ako ces ti nosit nas grb![]()
![]()
![]()
![]()
decko,milan igra lose i u grupi i svugdje,nezna se gdje je gori
![]()
bravo momak ejjrobovi88 je napisao/la:joooj @amell kako si ti meni ovako "poglup" stvarno kao da imas 10 godina,a možda i imaš.Z ašto misliš da Milan igra loše u ligi ? ipak mi imamo bolju gol razliku od vasjadni mi ako ces ti nosit nas grb![]()
![]()
![]()
![]()
decko,milan igra lose i u grupi i svugdje,nezna se gdje je gori
![]()
![]()
De skontaj malo šta pričaš bolan![]()
i pls tvoji komentari na ovoj temi su suvišni jer su GLUPI,Provokatorski ... ne vrijedi se svadjati s takvima ko što si ti ... cccc jesi stožina u PM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.