ne moze on objasnjavat to,kad je prosao skolu Radnika iz Hadzica ( u juniorima tek otisao kod kona ),zajedno igrao sa Tatarom vjeruj meniStroj1946 je napisao/la:Ode on kod najdrazeg, da objasnjava koji budu dolazili sta je zeljo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne moze on objasnjavat to,kad je prosao skolu Radnika iz Hadzica ( u juniorima tek otisao kod kona ),zajedno igrao sa Tatarom vjeruj meniStroj1946 je napisao/la:Ode on kod najdrazeg, da objasnjava koji budu dolazili sta je zeljo
Ah, tako trenutna tabela govori.Denchi je napisao/la:misliš? ekipa bez golgetera i veznog reda?MortemHz je napisao/la:Zrinjski je nama trenutno ubjedljivo najveći konkurent u ligi. Daleko od toga da potcjenjujem ostale ekipe ali nije isto kad imaš +5 u odnosu na +13/15. Iako treba biti oprezan mislim da se prevelika pažnja njima daje.![]()
mene oni ne brinu ni blizu kao Lištica...
pa da su toliko dobri nasi adukor i stanoje i nisu,kad gurnu (tacan) pas naprijed srce mi zaigra (sve ziher,sve pionirski),nadam se da su nesto i naucili od Jamaka zadnje kolo kad se sprdao s' nama :/ postujem tvoje misljenje,sportski pozdravDenchi je napisao/la:haveru on ne može kopačke čistit u našem veznom
i za to bi bio treći izbor
Imaju onog jablana. Kad prođe pripreme, biće on gadan u nastavku.Denchi je napisao/la:haveru on ne može kopačke čistit u našem veznom
patili su se jesenas one 2 zadnje bez bilbe, na guzove sve,MortemHz je napisao/la:Ah, tako trenutna tabela govori.Denchi je napisao/la:misliš? ekipa bez golgetera i veznog reda?MortemHz je napisao/la:Zrinjski je nama trenutno ubjedljivo najveći konkurent u ligi. Daleko od toga da potcjenjujem ostale ekipe ali nije isto kad imaš +5 u odnosu na +13/15. Iako treba biti oprezan mislim da se prevelika pažnja njima daje.![]()
kojegStroj1946 je napisao/la:Imaju onog jablana. Kad prođe pripreme, biće on gadan u nastavku.Denchi je napisao/la:haveru on ne može kopačke čistit u našem veznom
često ozlijeđen međutim...miky_hz je napisao/la:Veselinovic predpostavljam.Opasan centarfor,izjavio je Mujakic nedavno da je to najtezi protivnik za cuvati u PL.Stvarno je grdosija.
ako si gledao zadnju tekmu na kosevu,vidio si,a da je alkoholicar jestLecler je napisao/la:Kakav Jamak djeteta mi.Koga će on šta naučiti alkoholičar
Jučer su čelnici kluba s Bilinog polja dogovorili i šestomjesečnu posudbu desnog beka kluba s Koševa, Dušana Hodžića, koji će u narednoj polusezoni kao posuđeni igrač FK Sarajevo nastupati za NK Čelik.
Još jedan igrač iz bordo ekipe mogao bi obuči crno-crveni dresu u narednoj polusezoni.
Riječ je o 22-godišnjem krilnom igraču Sanjinu Leliću, koji nije u prvom planu kod trenera Husrefa Musemića. Pregovori oko dolaska ovog igrača u Čelik su još u toku, budući da se još ne zna hoće li on u Čelik doći na šestomjesečnu posudbu ili će sporazumni raskinuti ugovor sa Sarajevom koji ima do ljeta ove godine, te potpisati novi s klubom s Bilinog polja.
Svakako da bi angažman mladog Lelića mnogo značio Čeliku u igri prema naprijed, gdje bi nakon Okića, Salčinovića, Simeunovića, Blaževića imali još jedno kvalitetno rješenje za krilne pozicije.
U narednim danima će se znati hoće li se Lelić priključiti Čeliku na pripremama u Antaliji ili će ostati u Sarajevu i narednih pola godine vjerovatno sjediti na klupi ili tribinama u klubu s Koševa.
Ma 13 bodova u 13 utakmica je nemoguće stić pa da smo Krupa.Denchi je napisao/la:misliš? ekipa bez golgetera i veznog reda?MortemHz je napisao/la:Zrinjski je nama trenutno ubjedljivo najveći konkurent u ligi. Daleko od toga da potcjenjujem ostale ekipe ali nije isto kad imaš +5 u odnosu na +13/15. Iako treba biti oprezan mislim da se prevelika pažnja njima daje.![]()
Pa imaš 3 fina igrača koji mogu pokriti tu poziciju.Inspiracija je napisao/la:Valjalo bi kad bi naši pokušali dovest onog crnca iz Čelika što je zadnjeg veznog igrao protiv nas.Čini se ko dobar igrač mislim da bi mogao zamijeniti Aduku.
pa ako porediš playa i destruktivce jbg i Krste Crepulja,Rahman pa i Mustafić su ispred njegabenko1946 je napisao/la:pa da su toliko dobri nasi adukor i stanoje i nisu,kad gurnu (tacan) pas naprijed srce mi zaigra (sve ziher,sve pionirski),nadam se da su nesto i naucili od Jamaka zadnje kolo kad se sprdao s' nama :/ postujem tvoje misljenje,sportski pozdravDenchi je napisao/la:haveru on ne može kopačke čistit u našem veznom
ja se nadam da će bit nešto od ovog silnog šurovanjaInspiracija je napisao/la:Valjalo bi kad bi naši pokušali dovest onog crnca iz Čelika što je zadnjeg veznog igrao protiv nas.Čini se ko dobar igrač mislim da bi mogao zamijeniti Aduku.
Mustafić, really?Denchi je napisao/la:pa ako porediš playa i destruktivce jbg i Krste Crepulja,Rahman pa i Mustafić su ispred njegabenko1946 je napisao/la:pa da su toliko dobri nasi adukor i stanoje i nisu,kad gurnu (tacan) pas naprijed srce mi zaigra (sve ziher,sve pionirski),nadam se da su nesto i naucili od Jamaka zadnje kolo kad se sprdao s' nama :/ postujem tvoje misljenje,sportski pozdravDenchi je napisao/la:haveru on ne može kopačke čistit u našem veznom
Adukor je miran na lopti i iznosi loptu bez panike....Stanoje je najlošiji u gradnji igre...
pa pored toga nam dolazi Salčin(pravi play), i Đokanović
gdje će ko s nama ba
pa izbacio Bilbu u Koreju jednim potezomMortemHz je napisao/la: Mustafić, really?
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bordospartanac, ErosViverosViv, goGlobal, Google Adsense [Bot], Pena i 31 gost.