ona je majka dvoje djece, ne moze biti krivaSarmelino je napisao/la:Jelenini roditelji su krivi znacichily-rz je napisao/la:Bez morala, kulture i odgoja se ovakve stvari dešavaju.
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Drugarski sex,tucas je i pitas kako Duško,kako su tvoji kuci
šta očekivati od žene koja ne vakciniše djecu
da sam znao da se lozis na likove koji ne znaju da igraju fudbal kontaktirao bih te ranije...

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ss. Ba lafo bojkotuje "iglaca sa bloje 6" a svaka druga objava im ogi i kurava, nidje veze sa sportom. Dvolicni jadovi 

Penaltiky je napisao/la:kolka joj je **** mogo se Davor Dragicevic komotno u nju sakrit

Krit ce se on opet, a sad bar zna gdje je 100% na sigurnom.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
zove vranješa da provjeri jel baš ima mladež doleOsim13 je napisao/la:Tošić je u bunaru, na sigurnom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
i 10 saigračaOsim13 je napisao/la:Tošić je u bunaru, na sigurnom
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Bez morala, kulture i odgoja se ovakve stvari dešavaju.

Ovoj temi fale solinaš i sloboda72Osim13 je napisao/la:Pa što se tiče morala, htjela je
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Ceka Solinas da izadje vijest na Bosnjaci.net pa ce se prikljuciti.Penaltiky je napisao/la:Ovoj temi fale solinaš i sloboda72Osim13 je napisao/la:Pa što se tiče morala, htjela je
PLAN NAŠE STRANKE, JK I OGNJENA VRANJEŠA ZA UNIŠTENJE NACIJEASD je napisao/la:Ceka Solinas da izadje vijest na Bosnjaci.net pa ce se prikljuciti.Penaltiky je napisao/la:Ovoj temi fale solinaš i sloboda72Osim13 je napisao/la:Pa što se tiče morala, htjela je
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta kaže DžejKej..mikropenis..pa ćundara ko svaka ćundara..treba se potrefiti da ti bog dadne toljagu.Što kažu nek je ko trska samo nek prska