FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

prisonbreak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la prisonbreak » 14 jan 2019, 22:45

MortemHz je napisao/la:Pa ja bi i volio da ne bude posudba
I ja bi :D ak bude posudba i njemu i turcima spomenut sve najmilije. :urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 14 jan 2019, 22:52

ja koliko se sjecam Dusan je u Radniku igrao krilo... i tacno se vidjelo i kod nas da mu bolje ide prema naprijed. Mada nije imao sanse pored Hebiba a posebno sad Tatara i Hebiba....

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jan 2019, 22:52

prisonbreak je napisao/la:
Obzirom da ima ugovor sa nama do 30.06.2020. najvjerovatnije da se o posudbi radi, nije on bas levat da ce se odreci dobre i sigurne plate prije svega u Sarajevu. Kod vas se to tamo ne zna, sad ima sad nema, vidis i sam, to nije nikakva tajna. Posudba ili ne, on ce vama sigurno valjati.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jan 2019, 22:53

Što se mene tiče nadam se da on Koševa više vidjeti neće. Najnapuhanije pojačanje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 jan 2019, 22:56

Osttribine je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Obzirom da ima ugovor sa nama do 30.06.2020. najvjerovatnije da se o posudbi radi, nije on bas levat da ce se odreci dobre i sigurne plate prije svega u Sarajevu. Kod vas se to tamo ne zna, sad ima sad nema, vidis i sam, to nije nikakva tajna. Posudba ili ne, on ce vama sigurno valjati.
Sve stoji, odlican igrac za nas, al ja ovdje kritikujem najvise glupe Turcine.
Nije lagano gledati kako razigramo igraca, i ode lagano.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 jan 2019, 23:04

@prisonbreak vi ste trenutno dužni Bogu i narodu tako da vam je ova naša posudba i više nego dobra.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 jan 2019, 23:29

Amar danas na presu rekao jednu zanimljivu stvar kako zeljo nema igraca koji ce predstavljati klub. Tu mi stojimo jako dobro Krste, Hadzija, Dupovac pa i Ahmet imaju iskustvo i znaju sta znaci FKS uz akademce koji takodje imaju osjecaje prema klubu imamo jednu dobru atmosferu i to je jedan veliki faktor u dobrim rezultatima.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 jan 2019, 23:47

bordobijeli je napisao/la:Amar danas na presu rekao jednu zanimljivu stvar kako zeljo nema igraca koji ce predstavljati klub. Tu mi stojimo jako dobro Krste, Hadzija, Dupovac pa i Ahmet imaju iskustvo i znaju sta znaci FKS uz akademce koji takodje imaju osjecaje prema klubu imamo jednu dobru atmosferu i to je jedan veliki faktor u dobrim rezultatima.
Handzic,Mujakic

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 jan 2019, 06:16

Samozdravlje, cim si ti rekao da volis Vahidina ti si mi posto drag i postujem te.

Ti si imo sansu da gledas oboicu kako igraju al nazalost ja nisam al nemoze mi niko otet pravo da i Husrefa smatram legendom klub, al kroz pricu tebe i mog oca koji je nazalost ( zeljivac) Vahidin je bio mnogo bolji igrac ( a i Husref je sam priznao da je Vahidin bio bolji), al Husref je osvoi isto titulu koju ja imam na niku kao igrac osvoi je kao trener abd sad ce isvoit duplu odveo nas u 3 pretkolo, sad ce nas ubac u grupu lp abd, kako da ja sad kao ludak za bordo bojom tog covjeka ne volim nemogu, i nemogu da citam ovde kako pojedini pisu (ne ti) da je uzo polare sam tim ispadne prevario klub. Normalno je da klub volim vise nego bilo kojeg igraca al Husref meni ne izgleda od tog posla. Znaci covjeka ne poznam privatno, al ko god ima oci vidi da husref nebi tako nesto uradio.

Prije 4-5 mjesci covjek zaplaka kad se zaorilo Husref Musemic jedan je od nas.

I volio bi kad bi ti ionaj drugi malo vise prica ovde pisali o Asimu Vahidinu sljivu keliju, posto nema bas puno stvari prica kad su igrali kad su bili na treninzima u gradu. Radi mladze raje.

Amaw je obicni kamiondzija i kerovoda ubleha

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jan 2019, 07:24

bordobijeli je napisao/la:Amar danas na presu rekao jednu zanimljivu stvar kako zeljo nema igraca koji ce predstavljati klub. Tu mi stojimo jako dobro Krste, Hadzija, Dupovac pa i Ahmet imaju iskustvo i znaju sta znaci FKS uz akademce koji takodje imaju osjecaje prema klubu imamo jednu dobru atmosferu i to je jedan veliki faktor u dobrim rezultatima.
Hare isto, pa i Hebib donekle...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jan 2019, 08:26

zagor1987 je napisao/la:
Handzic,Mujakic
Hadzija sam napisao a mislio sam na Hareta.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jan 2019, 08:37

bordobijeli je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Handzic,Mujakic
Hadzija sam napisao a mislio sam na Hareta.
pa nisi ni pogriješio nešto, i Emir tu može pridonijeti svojim iskustvom, pogotovo u prvim kontaktima sa igračima koji dolaze...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 15 jan 2019, 08:55

Hebibovic, dupovac, krste, ahmet, handzic, mujakic, sabanovic, pidro.. dobri smo. Ma nije nista pametno rekao, svako ko prati i radi bilo sta u zivotu zna da je kontinuitet kljuc svega.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 jan 2019, 09:10

To sta je Morz reko nije nikad niti ce biti mjerilo. To je njima sveta rijec sto on kaze, nek bude. Oni su skloni da imaju te neke idole, jer nemaju ono sto mi imamo a to je tersaluk i teznja ka vecem i boljem. Njima je kora hljeba i vode vazda bilo dovoljno. Zato i jesu uhljupi bili i ostali. Problem njegov sad, je sto nije vise autoritet kao nekad. Danas igraci imaju menadzere, prije je to manje bilo. Danas svakog igraca zastupa menadzer ili grupacija neka. Mali belaj, i igrac se okrene protv trenera, povuce dva, tri itd. i desi sto se njima desilo. Raspad. Neko ko ce objasniti sta je FK Sarajevo, je teze. To sam prico sa mnogim igracima i svi su rekli da je duplo teze nositi grb nas nego bili ciji u ligi, jer je pritisak nenormalan u klubu, na tribinama, i van kluba. Vazda je pritisak prisutan. Znaci sa njim se trebamo samo pripremiti na malverzacije, jer nije to to vise od njega. Vidi se. Toga se trebamo paziti.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 jan 2019, 09:14

Stroj1946 je napisao/la:To sta je Morz reko nije nikad niti ce biti mjerilo. To je njima sveta rijec sto on kaze, nek bude. Oni su skloni da imaju te neke idole, jer nemaju ono sto mi imamo a to je tersaluk i teznja ka vecem i boljem. Njima je kora hljeba i vode vazda bilo dovoljno. Zato i jesu uhljupi bili i ostali. Problem njegov sad, je sto nije vise autoritet kao nekad. Danas igraci imaju menadzere, prije je to manje bilo. Danas svakog igraca zastupa menadzer ili grupacija neka. Mali belaj, i igrac se okrene protv trenera, povuce dva, tri itd. i desi sto se njima desilo. Raspad. Neko ko ce objasniti sta je FK Sarajevo, je teze. To sam prico sa mnogim igracima i svi su rekli da je duplo teze nositi grb nas nego bili ciji u ligi, jer je pritisak nenormalan u klubu, na tribinama, i van kluba. Vazda je pritisak prisutan. Znaci sa njim se trebamo samo pripremiti na malverzacije, jer nije to to vise od njega. Vidi se. Toga se trebamo paziti.
Potpuno se slažem s tobom... :clap:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jan 2019, 09:15

Stroj1946 je napisao/la:To sta je Morz reko nije nikad niti ce biti mjerilo. To je njima sveta rijec sto on kaze, nek bude. Oni su skloni da imaju te neke idole, jer nemaju ono sto mi imamo a to je tersaluk i teznja ka vecem i boljem. Njima je kora hljeba i vode vazda bilo dovoljno. Zato i jesu uhljupi bili i ostali. Problem njegov sad, je sto nije vise autoritet kao nekad. Danas igraci imaju menadzere, prije je to manje bilo. Danas svakog igraca zastupa menadzer ili grupacija neka. Mali belaj, i igrac se okrene protv trenera, povuce dva, tri itd. i desi sto se njima desilo. Raspad. Neko ko ce objasniti sta je FK Sarajevo, je teze. To sam prico sa mnogim igracima i svi su rekli da je duplo teze nositi grb nas nego bili ciji u ligi, jer je pritisak nenormalan u klubu, na tribinama, i van kluba. Vazda je pritisak prisutan. Znaci sa njim se trebamo samo pripremiti na malverzacije, jer nije to to vise od njega. Vidi se. Toga se trebamo paziti.
Normalno. Nekad se plate na ruke davale, pa ti Amar ne da tri plate, budeš na socijali tri mjeseca i ima da proigraš k'o Bergkamp. U ovom sistemu...
Ja ipak mislim da on nije loš trener, al je dobar trener koliko je i Čala, Jagodić, Nalić, Dragan Jović... Neki prosjek ove lige, malo iznad. Trofeje ima, skidam mu kapu na uspjesima 01. i 02., i onom povratku 2009. Sve ostalo je bilo praćeno kontroverzama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jan 2019, 09:30

skoroalen je napisao/la:
Normalno. Nekad se plate na ruke davale, pa ti Amar ne da tri plate, budeš na socijali tri mjeseca i ima da proigraš k'o Bergkamp. U ovom sistemu...
Ja ipak mislim da on nije loš trener, al je dobar trener koliko je i Čala, Jagodić, Nalić, Dragan Jović... Neki prosjek ove lige, malo iznad. Trofeje ima, skidam mu kapu na uspjesima 01. i 02., i onom povratku 2009. Sve ostalo je bilo praćeno kontroverzama.
pa već je nagovjestio da će dovest jeftinije igrače, kojima on može šefovat, iz nižih liga možda...i to će bit krpljenje i pokušat ih naložit da mogu više i gledat da 4ti završe....znači one njihove tekme gdje se mlate po tekme i zabiju iz kornera po svemu sudeći....e sad bi im valjo Sampras sa ovim očekivanjima, ovako sama pojava morža diže očekivanja od sviju, bit će svega posebno kad vide da ne ide i sa moržem....

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 jan 2019, 10:26

@Denchi to je to. Može on izvuć maksimum iz ovog rostera, al 140% ove ekipe je grčevita borba za Evropu. Prije svega imaju preloše igrače pa onda dolazi trener. Plus kondicija, jedino da ih ovaj novi SŠ spremi s te strane. Do sad jezik ispruže u 60. minuti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 jan 2019, 10:33

Mi se trebamo na sebe skoncetrisat, pa na svinje, pa na listicu i tek ma njih. Svi su se pojacali, imat ce jake pripreme. Tako da trebamo samo sebe gledati.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jan 2019, 10:59

skoroalen je napisao/la:@Denchi to je to. Može on izvuć maksimum iz ovog rostera, al 140% ove ekipe je grčevita borba za Evropu. Prije svega imaju preloše igrače pa onda dolazi trener. Plus kondicija, jedino da ih ovaj novi SŠ spremi s te strane. Do sad jezik ispruže u 60. minuti.
da ali tu neće biti ništa lijepo za vidjet(doduše tako je i prije vodio ekipe), bit će tu dosta kritike, naravno ne na početku kad će se radovat bodovima kako god, ali poslije, kad zrinjski se sastavi, pa široki, mladost, sloboda a mi posebno....vole raja poredit i bit će sigurno komentara tipa jel to vrijedno 30 milja mjesečno :D na taj način može i sampras i Oda i svaki drugi....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, TefalTava, THEC, Tracy3McGrady, zeljovolimte i 28 gostiju.