Hvala Moni što nas ni prošle sedmice nije diraoMoggi je napisao/la:lijepo je bit forumas ovih dana
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Smijem ruku dati da je Jecu udarao i Aca Lukas
-
- Kontakt:
Što si ovo primi licno, je li ti Ognjen rod neki? Tačno smo retardiran narod. zato nas i gaze ovi šumnjaci iz RS.harden je napisao/la:jelena sad zove robija, cujem da i njemu slike salje samo da ne poziva ognjena vise
sreca pa ti ljubis cure koje ne puse kuratsBIHpatriota je napisao/la:Ognjen je samim time sto ju je poljubio u usta, automatski popusio kitu polovini Beograda, a vjerovatno i šire.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vidi raje i gostiju na temi. Ko da sa Engleskom igramo

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Modzi jel smijem sta napisat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi raje i gostiju na temi. Ko da sa Engleskom igramo![]()

Nikad življe.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne dopustam vrijeđanje kapitena!BIHpatriota je napisao/la: Što si ovo primi licno, je li ti Ognjen rod neki? Tačno smo retardiran narod. zato nas i gaze ovi šumnjaci iz RS.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vranjes da potpisa za United ono kad se pisalo ne bi ovoliko ljudi na temi bilo 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Marsal
- Kontakt:
Ako ne dobije poziv za iduce okupljanje ne pratim vise ovu bosnjacku kvazi reprezentaciju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
kao sto je nekim balijama ovaj cetnik veliki. Idioti jedni i drugi.Kompromis je napisao/la:Jelena Karleusa najveca majka u Bosnjaka... mescini da bi nasi tupani prije prodali majku, oca, imanje i golfa 2 nego napisali da je ova kurvestija i radoprimka, kao sto i jeste... brane ovo sto je uradilaono nevina je i dalje nema veze sto je djecu rodila i sto je red na njoj bio veci nego kad su se otvorile granice za nase ljude...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja nisam ovo napisao pink generaciji koja je uspavana i koja proizvodi moralne bogalje. Napisao sam zbog onih koji promisljaju i koji moraju biti svjesni da se nista slucajno ne desava.Maestro je napisao/la:@lolcina tesko ti se sad kad te balije napadnu...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
- Kontakt:
harden je napisao/la:Sad ako ne objavi video, nikad neće.
SVIM MEDIJIMA ZA OGNJENA VRANJEŠA:
TI CRVE MALI NEĆEŠ FUDBAL ZAIGRATI VIŠE NIKAD NIGDE. NI U JEDNOM KLUBU NITI ZA REPREZENTACIJU! U BOSNI ZNAJU DA SI ŠIZOFRENA BUDALETINA I NIKOME NE TREBAŠ! SVI TE PREZIRU JER SI FAŠISTIČKO RASISTIČKO ****!
TI CRVE BOLESNI MOŽEŠ DA MONTIRAŠ SLIKE I SNIMKE I ŠTA GOD TI PADNE NA PAMET, MOŽEŠ DA RODIŠ SNIMAK KAKO TI GOLOM GUZICOM SEDIM NA NJUŠCI, MOŽEŠ DA SMISLIŠ ŠTA GOD HOĆEŠ- NE MOŽEŠ MI UGROZITI NI BRAK NI PORODICU, A TAKO SI SILNO CRVE TO ŽELEO! ŽALIM TVOJU ŽENU I TVOJE DETE CRVE! ALI KAKO SI TI NAUDIO MOJOJ PORODICI, TAKO ĆE SE SAD SVO ZLO VRATITI TVOJOJ! BEŽITE! ISELITE SE CRVE! BRZO!!!!
SVE OVO ŠTO SI URADIO DA BI ME KAZNIO ŠTO NISAM ŽELELA DA BUDEM SA TOBOM-DZABE TI JE!
PO CENU MOG ŽIVOTA, PO CENU DA SE RAZVEDEM A NEĆU, PO CENU DA MI PRETE SMRĆU-TI CRVE MALI MOŽEŠ SAMO DA ME SANJAŠ! DŽABE SI MI SLAO SLIKE TVOG MIKRO **** KOJE SAM BRISALA, DŽABE SI MI SLAO POKLONE, RUŽE, DŽABE SI MI PRETIO I UCENJIVAO DA ĆEŠ ME RAZAPETI, DŽABE SI PRETIO DA ĆEŠ SE ZBOG MENE UBITI-TI CRVE MENI NE MOŽEŠ NIŠTA!
DUŠKO TOŠIĆ JE ZA TEBE, CRVE MALI NEKO KOME TI NISI NI DO KOLENA! NI KAO FUDBALER NITI STE ISTA VRSTA! TI SI CRVIĆ I **** ŽELJNA SLAVE KOJU NIKAD NEĆEŠ IMATI A ON JE MUŠKARČINA I LJUDINA! LJUDINA! SMEJEMO TI SE SAD ZAJEDNO CRVE!
SMEJU TI SE SVI!!!! SMEJU TI SE SVE PEVAČIĆE A IMA IH MNOGO, KOJE OPSEDAŠ PORUKAMA I SLIKAMA! PAĆENIKU!
MOJ SAVET TI JE DA SE UBIJEŠ ODMAH! ODMAH! JER ĆE TE **** PRVI MUŠKARAC KOJI NALETI NA TEBE! **** TE JER SI MUČENIK KOJI JE UDARIO NA MAJKU DVOJE DECE I ŽENU, ONAKO KAKO TO NI JEDAN MUŠKARAC NIKADA NE BI! SAMO GNJIDE KAO ŠTO SI TI! **** LI TI ZLO SEME DEVIJANTNO!
TI SI ZAVRŠIO SVOJE.

Životni saputnik! 1921
Zadnji put 'vako bilo kad je Džumhur u gluho doba Australian Open igrao, a Enver obezbijedio prenosNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi raje i gostiju na temi. Ko da sa Engleskom igramo![]()

Ako ima muda neka MIKRO-KU.RČIĆ objavi sve. 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Marsal
- Kontakt:
Maestro je napisao/la:kao sto je nekim balijama ovaj cetnik veliki. Idioti jedni i drugi.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Jel je oborio ili nije? Nista slike samo konkretni dokazi 

Srdjan Stanic pitarski ker
Ima snimak al samo iznutra, upali i on i telefon unutra
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
nadam se da ovo sve nece uticati na zvezde granda, ne bih da mi kasne epizode a ispitni rok
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E upravo si ti jedan od ti. Ono danas o Vedi niko normalan nebi napisao.Marsal je napisao/la:Maestro je napisao/la:kao sto je nekim balijama ovaj cetnik veliki. Idioti jedni i drugi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Za tetovazu veliki minus, za pisanje po baustelcima, dijaspori i patriotama na daljinu, onom klocu Hadzicu i flundri Karleusi veliki plus. Ako se ja pitam uruciti gospodinu kapitensku traku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.