FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 14 jan 2019, 21:31

Dusan na posudbi u Celiku. Fino.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2019, 21:47

Odlično! Samo nek ide što dalje od nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 jan 2019, 21:51

[quote="Samozdravlje"][quote="Pitar6785"]Vidim da ima dosta ovde pitara koji ne mirusu Husrefa, al ja nisam jedan od njih. I moj prijatelj samozdravlje vidim da nije neki ljubimac Husrefov neznam razlog (ne pljuje ga ) al oaki mi upitnike. Ja Husa volim i nemislim da je on tip jesica, amawa jovica znaci propalica prevarant i neznalica lopov.

Obzirom da te gotivim ,moram ti jos nesto reci.Trebao sam na PP,ali ima ovdje 3-4 covjeka koje mozda zanima sta mislim.Pa evo:
-Za mene je Vahidin(Spenser)Musemic sportska ikona.Da taj covjek kaze mlijeko crno-ja bih rekao da jeste.
-E taj Vahidin ima brata Husrefa i kako ga ja mogu mrziti. Nikad ne bih rekao za Husrefa da je propalica,prevarat,lopov i sl.Ipak istina je:
-Da Vahidin nije ono sto jeste ,mozda Husref ne bi zivio u Sarajevu.Mozda bi negdje bio bolji igrac i trener.
-Moze se povuci paralela Vahidin-Husref i Amar-Ivica kuknjava .Husref je Mesi za Amara(kao igrac) i Gvardiola (kao trener),ali istina je da je malo vjerovatno da bi Husref igrao za FKS da Vahidn nije to sto jeste.Nikad Amar ne bi bio trener kao i igrac(nula)da nije Ivice.O titulama necu-znas.
-Nemam ja nista protiv onih koji smatraju da je Husref legenda,dapace gledajuci kroz Vahidina to me cini sretnim,jer brat je brat.Ono sto cini Vahidina srecnim mene raduje.
-Da te podsjetim Vahidin nije htjeo u CZ,za 10 X vecu platu .Ostao uz FKS i u agresiji.Vjeruj taj i sad voli FKS kao nas dvojica zajedno.To ti je kao da sad neko ne bi iz Cibalije u Dinamo ili iz Vozdovca u CZ. Husref je otisao,neka je vjerovatno bi svi , sem Vahidina Musemica .
-Po meni Husref je hrabar,srcan,posten koliko treba u danasnje vrijeme(geni Musemic)i solidan trener.Meni nije legenda i tu se razlikujemo.
-Kad bi Husref rekao da je mlijeko crno , ja bih mu rekao da laze,jer on nikad nece biti Vahidin(Spenser)Musemic., nista protiv nemam da ga ti smatras legendom.Znam da neke nervira ova moja "sladunjava" prica , ali oni su mi nebitni(vidis ne vrijedjam).
Ako imas komentar bolje na PP. Uzet cu 10-ak dana apstinencije od ovog pdf,radi sebe.Puno pozdrava tebi i molim Te nemoj psovati brate. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 jan 2019, 21:54

Bolje da igra negdje nego da sjedi na tribinama . Možda mu ova posudba dobro dođe, pa konačno počne igrati kako treba i kako može. Sjećam se njegove izjave kad je tek došao, kao nada se da će mu FKS biti samo odskočna daska za dalje. Tada se činio kao pravi profi, a na kraju suprotno ispalo. Svakako dolaskom Lazića se ima još jedna alternativa i za desnog beka.

Pretpostavljam da će Sarajevo nastaviti plaćati platu, ne bi loše bilo da Hadžija isposluje da i Čelik plaća dio plate. Kakav je maher, nikad se ne zna.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2019, 21:56

Teški odron od čovjeka a posljednja utakmica mu bila prije nove ere. Da ga hoće Čelik odmah uzeti bez posudbi.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 jan 2019, 22:15

MortemHz je napisao/la:Teški odron od čovjeka a posljednja utakmica mu bila prije nove ere. Da ga hoće Čelik odmah uzeti bez posudbi.
Proigrace u celiku pa cemo ga mi onda prodati za dobre pare :mrgreen:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 jan 2019, 22:17

MortemHz je napisao/la:Teški odron od čovjeka a posljednja utakmica mu bila prije nove ere. Da ga hoće Čelik odmah uzeti bez posudbi.
To bi bilo najbolje, ali nije on naivan, od nas je sigurna plata, dok je Čelikova upitna.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2019, 22:20

alenpitar je napisao/la:
Filijala! :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jan 2019, 22:23

Brate Emire ponudi im I Lelica I Bekica da locemo ko ljudi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 jan 2019, 22:24

Vala, da ga samo ne gledam,pa ni na tribinama svetinje... :nene:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jan 2019, 22:26

MortemHz je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Filijala! :D
Gdje ces to napisati, vidis da im je onaj jedan planuo, nije kaze posudba i tacka :D
Realno onako govoreci, Hodzic u Radniku kod Slavka Petrovica i Hodzic kod nas nebo i zemlja, plus ono palamudjenje po drustvenim mrezama, nama fkt ne treba, a njima ce biti extra pojacanje. I koliko mi se cini on ima ugovor sa nama do 2020.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 jan 2019, 22:30

Osttribine je napisao/la: Realno onako govoreci, Hodzic u Radniku kod Slavka Petrovica i Hodzic kod nas nebo i zemlja.
Zato bi dobar psiholog bio najvece pojacanje koje mozemo dovesti.
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 jan 2019, 22:31

alenpitar je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Realno onako govoreci, Hodzic u Radniku kod Slavka Petrovica i Hodzic kod nas nebo i zemlja.
Imamo psihologa,ali je od njega digao ruke... :rol: :rol:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 jan 2019, 22:32

Vanja8 je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Imamo psihologa,ali je od njega digao ruke... :rol: :rol:
Gledajuci njega, digo ruku na sebe. :lol: :lol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jan 2019, 22:35

alenpitar je napisao/la:
E hajde ti sad vodu na svoj mlin kako je Hodzic propao kod nas zbog Husrefa :D
Meni kao i mnogima se nije svidjela ona njegova prva prepotentna izjava kad je dosao kako mu je Sarajevo samo odskocna daska, a Bgm sve su mu sanse da ce mu to biti i najveci klub u kojem je igrao u karijeri.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 jan 2019, 22:35

Gledajuci njega, digo ruku na sebe. :lol: :lol:

:rol: :rol: :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jan 2019, 22:36

Ma dule je cudan meni, previse se opustio kod nas, nikakve ambicije nizasta, bio je glavni mladi bek lige ispred I todorovica I totalno je odustao od svega...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 jan 2019, 22:39

Osttribine je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Meni kao i mnogima se nije svidjela ona njegova prva prepotentna izjava kad je dosao kako mu je Sarajevo samo odskocna daska, a Bgm sve su mu sanse da ce mu to biti i najveci klub u kojem je igrao u karijeri.
Nista ja nemam protiv husrefa, samo stitim interese kluba. Ali raja to pogresno shvata. :think:
Ma svi smo svrsavali kad su ga doveli i kad je **** husaru, ali sjebalo ga lose drustvo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2019, 22:40

Pa ja bi i volio da ne bude posudba

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 14 jan 2019, 22:44

alenpitar je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:
Nista ja nemam protiv husrefa, samo stitim interese kluba. Ali raja to pogresno shvata. :think:
Ma svi smo svrsavali kad su ga doveli i kad je **** husaru, ali sjebalo ga lose drustvo
Jesmo, svi smo ga prizeljkivali kada je kod nas stigao iz Radnika, ali kod nas ni priblizan trag nije ostavio kao gore, sto je tako neka upita sam sebe, nekako je kako Denchi rece kao "odustao od svega". Kako god nek mu je sa srecom u Celiku, da nam ga nesto treba biti zao, vala i ne treba.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”