Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Neka mi se javi neko tko se razumije u ovo okretanje bonusa u stranim kladionicama, imam par pitanja 

Najbolje ti je da se njima javis, svaka strana kladionica ima support chat ili email ako nistajopaa7 je napisao/la:Neka mi se javi neko tko se razumije u ovo okretanje bonusa u stranim kladionicama, imam par pitanja
Koji je link za pratiti ove rukometaše ono play by play
nema potpisa
Odigraš ovog Toleda više, ko zaeban neki igrač dao francuzima i Nijemcima puno golova....i naravno sad ništa, dao prvi go i to je to
nema potpisa

Ja ne znam da li sam ikad u zivotu pogodio zbroj golova u ovom rukometu, ali znaci uvijek obrnuto i to ni blizu ne budem da pogodim.
ja i rukomet se u šutu nismo sreli i danas lupim ovih par igrača za koje nikad nisam čuo kao npr, chiufa, radivojevic salinsa isl i još malo pa ču i pogodit 

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- Stone Island
- Kontakt:
Ja sam uspio odigrati Jallouza, u fiksu me oborio. 22 sekunde igrao.
Ako igras to igraj u wwinu jer oni imaju odlicnu ponudu sa vise margina i kod hendikepa i kod zbroja golova ili koseva.... moj savjet, a a uz to forsiraj skoro uvijek ispod golove na wwinu ali ove najvece margine (istina i kvote su manje, nisu 1,85) i prolazit ces... isto tako i kosarku forsiraj u wwinu te najmanje margine (kvote su od 1,45-1,6) osim ako nisi bas siguran ali to preko, ili dijametralno suprotno one najvece margine ispod... kvote su identicne....SemirP je napisao/la:Ja ne znam da li sam ikad u zivotu pogodio zbroj golova u ovom rukometu, ali znaci uvijek obrnuto i to ni blizu ne budem da pogodim.
Ma sve ja to znam, jos i navuku i kvotama, pogotovo na ovim igracima, kao 1,70 pala kvota sjoj , nikad vise rukomet 

Što se tiče Wwina i smanjenih kvota sto puta sam odigrao na smanjenu kvotu i promašio. I to što nude raspon od 10 poena u košarci sto puta sam odigrao najmanju kvotu i promašio. Treba igrati ono što poznaješ, što znaš šta igraš. Gledanje u smanjene kvote samo njima ide u korist.Kompromis je napisao/la:Ako igras to igraj u wwinu jer oni imaju odlicnu ponudu sa vise margina i kod hendikepa i kod zbroja golova ili koseva.... moj savjet, a a uz to forsiraj skoro uvijek ispod golove na wwinu ali ove najvece margine (istina i kvote su manje, nisu 1,85) i prolazit ces... isto tako i kosarku forsiraj u wwinu te najmanje margine (kvote su od 1,45-1,6) osim ako nisi bas siguran ali to preko, ili dijametralno suprotno one najvece margine ispod... kvote su identicne....SemirP je napisao/la:Ja ne znam da li sam ikad u zivotu pogodio zbroj golova u ovom rukometu, ali znaci uvijek obrnuto i to ni blizu ne budem da pogodim.
Normalno da igras ono sto poznajes... glupo je da lupas ono sto prvi put vidis, tipa rumunjske kosarkaske lige i sl (mada braca rumuni skoro svaku idu ispod).... no ja sam govorio iz perspektive onoga sto kladionica nudi za razliku od npr premiera koji ponudi jednu marginu i Bog te veselio.... iako ja npr preferiram premier za fudbal (2+ golovi, preko golovi, tipovi i ostalo).... nema sta lakse je puno pogoditi rukomet golove i kosarku koseve i hendikep na wwinu nego na premieru....Willy je napisao/la:Što se tiče Wwina i smanjenih kvota sto puta sam odigrao na smanjenu kvotu i promašio. I to što nude raspon od 10 poena u košarci sto puta sam odigrao najmanju kvotu i promašio. Treba igrati ono što poznaješ, što znaš šta igraš. Gledanje u smanjene kvote samo njima ide u korist.Kompromis je napisao/la:Ako igras to igraj u wwinu jer oni imaju odlicnu ponudu sa vise margina i kod hendikepa i kod zbroja golova ili koseva.... moj savjet, a a uz to forsiraj skoro uvijek ispod golove na wwinu ali ove najvece margine (istina i kvote su manje, nisu 1,85) i prolazit ces... isto tako i kosarku forsiraj u wwinu te najmanje margine (kvote su od 1,45-1,6) osim ako nisi bas siguran ali to preko, ili dijametralno suprotno one najvece margine ispod... kvote su identicne....SemirP je napisao/la:Ja ne znam da li sam ikad u zivotu pogodio zbroj golova u ovom rukometu, ali znaci uvijek obrnuto i to ni blizu ne budem da pogodim.
Jesi li uporedio kvote na broj golova u Premieru i Wwinu? Da Wwin stavi kvote kao što su u Premieru mnogo više bih igrao kod njih. Uporedi na par utakmica pm3 i Da/V. Wwin ima mnogo bogatiju ponudu igara, ali su škrti na kvotama.
Strlek manje dok jos ima vremena,kvota je 2,10 a 3,50 marginaTornadooo je napisao/la:spasavajte me,u debelom sam minusu, dajte koji par da prepisem od vas
ja ni bazen ne mogu pogoditi
- kladionicar03
igrao sam cagliari-atalanta kornera vise,gledam utakmicu i nema mi sta sladje nego kad gledam 3 kornera u minutu,prije desetak minuta isto dva kornera u pola min. 
edit: 8 kornera vec za 27 minuta

Šta misliš hoće li Atalanta pobjediti?kladionicar03 je napisao/la:igrao sam cagliari-atalanta kornera vise,gledam utakmicu i nema mi sta sladje nego kad gledam 3 kornera u minutu,prije desetak minuta isto dva kornera u pola min.
A dajStone Island je napisao/la:Ja sam uspio odigrati Jallouza, u fiksu me oborio. 22 sekunde igrao.

nema potpisa
- kladionicar03
ja ne igram kup utakmice zato sto nije ista motivacija kao u ligi.ako si gledao prvo pol. otvorena bila utakmica,iako je atalanta malo bolje sve je otvoreno ovdje.Willy je napisao/la:Šta misliš hoće li Atalanta pobjediti?kladionicar03 je napisao/la:igrao sam cagliari-atalanta kornera vise,gledam utakmicu i nema mi sta sladje nego kad gledam 3 kornera u minutu,prije desetak minuta isto dva kornera u pola min.
Nisam gledao, zato sam i pitao. Gledam košarku FMP - Budućnost.kladionicar03 je napisao/la:ja ne igram kup utakmice zato sto nije ista motivacija kao u ligi.ako si gledao prvo pol. otvorena bila utakmica,iako je atalanta malo bolje sve je otvoreno ovdje.Willy je napisao/la:Šta misliš hoće li Atalanta pobjediti?kladionicar03 je napisao/la:igrao sam cagliari-atalanta kornera vise,gledam utakmicu i nema mi sta sladje nego kad gledam 3 kornera u minutu,prije desetak minuta isto dva kornera u pola min.
- kladionicar03
[/quote]
Šta misliš hoće li Atalanta pobjediti?[/quote]
ja ne igram kup utakmice zato sto nije ista motivacija kao u ligi.ako si gledao prvo pol. otvorena bila utakmica,iako je atalanta malo bolje sve je otvoreno ovdje.[/quote]
Nisam gledao, zato sam i pitao. Gledam košarku FMP - Budućnost.[/quote]
atalanta je dobro stisnuo zadnji 15ak minuta,imali su neke prilike i sto je najgore sudija im nije svirao jedan penal.

Šta misliš hoće li Atalanta pobjediti?[/quote]
ja ne igram kup utakmice zato sto nije ista motivacija kao u ligi.ako si gledao prvo pol. otvorena bila utakmica,iako je atalanta malo bolje sve je otvoreno ovdje.[/quote]
Nisam gledao, zato sam i pitao. Gledam košarku FMP - Budućnost.[/quote]
atalanta je dobro stisnuo zadnji 15ak minuta,imali su neke prilike i sto je najgore sudija im nije svirao jedan penal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.