Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najmanje 3 000...AdisManiacZ je napisao/la:Jel to samo bilo 1.500 gledalaca? Sramota
17:00Devil je napisao/la:Cestitke Zelji na plasmanu u narednu rundu i nek mu je sa srecom i u nastavku,sada sledi derbi i aBd nova pobeda.![]()
Nego sada sam gledao najavu ali nevideh u koliko je sati?
Kao sto sam rekao.Zeljovac_1921 je napisao/la:Borac bi trebali dobiti, bez nekih velikih muka.
A onda treba biti realan pa reci da ce tekma sa sarajevom biti izuzetno teska, napeta i dinamicna, znaci 3-0..... Za Plave naravno.
Ma pusa je pitama i ovako i onako, a pogotovo ovakoAlipasino je napisao/la: Dakle ako mi budemo igrali ko danas pusa je pitarima...
Utakmica u kojoj su se u 2 pol. i igraci i navijaci zaje.bavali.Borbenost odlicna igra odlicna borac smo razvalili a neznam ili ih nism cuo il su lesine cutileAmar TM'87 je napisao/la:Svaka im cast na borbenosti
samo da pitam jel mi neko moze napisat tekst one pjesme sto su pjevali oko 70 min nesta o sarajevu i hordama???
ok hvalaGrbavica moj zivot je napisao/la:Utakmica u kojoj su se u 2 pol. i igraci i navijaci zaje.bavali.Borbenost odlicna igra odlicna borac smo razvalili a neznam ili ih nism cuo il su lesine cutileAmar TM'87 je napisao/la:Svaka im cast na borbenosti
samo da pitam jel mi neko moze napisat tekst one pjesme sto su pjevali oko 70 min nesta o sarajevu i hordama???
Banja luku i lesinare sve,ljutu krajinu nabijem na ki.tu
amare ona ide
Zeljeznicar je.be Saraje'vo,Manijaci je.bu horde zla.Cijeli zivot jeb.ani ste samo kao klub i kao skupina.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Krajina1999, pinki i 32 gosta.