U iducem krugu moze Olimpic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
oo gdje si internet sabaneBLU SKY je napisao/la:Kitice jeli vas strah, ima da vas pojedemo na grbavici u nedjelju
hahahahah tresu nam se gaceBLU SKY je napisao/la:Kitice jeli vas strah, ima da vas pojedemo na grbavici u nedjelju
Bogami vas borac pocjepa na kosevu a mi borca tako da nevidim zasto i vas nebi kad je borac puno bolja ekipa od sarajevaHz-Sa je napisao/la:oo gdje si internet sabaneBLU SKY je napisao/la:Kitice jeli vas strah, ima da vas pojedemo na grbavici u nedjelju
BLU SKY je napisao/la:Bogami vas borac pocjepa na kosevu a mi borca tako da nevidim zasto i vas nebi kad je borac puno bolja ekipa od sarajevaHz-Sa je napisao/la:oo gdje si internet sabaneBLU SKY je napisao/la:Kitice jeli vas strah, ima da vas pojedemo na grbavici u nedjelju![]()
Vidite li vi na sta se svodi vasa igra?BLU SKY je napisao/la:Bogami vas borac pocjepa na kosevu a mi borca tako da nevidim zasto i vas nebi kad je borac puno bolja ekipa od sarajevaHz-Sa je napisao/la:oo gdje si internet sabaneBLU SKY je napisao/la:Kitice jeli vas strah, ima da vas pojedemo na grbavici u nedjelju![]()
rtm86 je napisao/la:Čestitke momcima za vecerasnji show![]()
@sarajlija89;
Gledao sam Sarajevo u one dvije utakmice na TV-u (Borac i Olimpic) i ekipa koju ti opisujes i ekipa koja je igrala te dvije utakmice nisu ni nalik jedna drugoj...
Derbi je derbi, niko ne moze garantovat nista...
jak je zeljo pogotovo u defanzivi aa zebi ako se ostavi bar malo prostora on ce dat dobru loptu bilo visci bilo besliji jer opasni su aa popovic eee to ce tek biti dueli sa torlakom i guticem al i on je jak za svaku se loptu bori bice teska tekma mada mislim da smo bolji al nasa je prednost pixi na toj strani koja im je skroz losaaaa ma bice extra utakmicaa aa i na tribinama ce biti extra ima da svima pokazemo i mi i manijaci za sta sarajlije zivee hehehehehe samo bez belaja kako u gradu tako na tekmiiisarajlija89 je napisao/la:Sad se mozemo derbyu okrenut![]()
![]()
Objektivno bolji smo...timski smo jaci a i individualno imamo bolje pojedince koji mogu rijesti derby...a hocel bit dovoljno vidjecemo...
Njihova igra je trka i samo trka,Visca i Beslija po krilima i eventualno neki zadnji pas Zebe...to vec svi znamo..zatvorit tu trojicu i pola posla je odrađeno.Bane,Lede i Hame ce to odradit kako treba aBd.Bekovi su im smijesni,pa i drugi stoper mesic,kerla je sasvim solidan...tako da ce biti tu dosta prostora za Piksija,Jahovica,Vucinu...
Ipak, najveca opasnost nam dolazi iz prekida,jedino nam tako mogu zabit...Kerla,Culum i Svraka su tu opasni i malo se pribojavam cinjenice da je Dini ovo prvi derby koji ce branit...al aBd bice to dobro,vec je pokazao kakav je golman u dosadasnjem dijelu sezone...jedino ta prekid igra je eventualna opasnost, jer smo tehnicki jaca i bolja ekipa...zato se nadam da ce biti dobar teren,to je mozda i presudno
Ocekujem aBd da Piksi poludi...da ih sve povalja i upravo u njemu vidim igraca koji ce odlucit tekmu![]()
![]()
O tribini necu ni trosit rijeci..sve je to ispricano i pokazano bezbroj puta
Pobjeda na terenu,pobjeda na tribinama![]()
![]()
1-3
SARAJEVO SAMPION![]()
P.S. Strumfovi nemojte replicirat i spamat temu ako nemate sta pametno i konstruktivno napisat...![]()
Simpa logika, ono mi pocjepali travnik a travnik pocjepao vasBLU SKY je napisao/la:Bogami vas borac pocjepa na kosevu a mi borca tako da nevidim zasto i vas nebi kad je borac puno bolja ekipa od sarajevaHz-Sa je napisao/la:oo gdje si internet sabaneBLU SKY je napisao/la:Kitice jeli vas strah, ima da vas pojedemo na grbavici u nedjelju![]()