Auuuuuuuuuuuuuumostar_mo je napisao/la:Woohoo23 je napisao/la:Photoshop, na njenom profilu odavno ima ova slika bez njega na slici...
Aha

Koja kurava, treba nju Riki Martin popišati.

Auuuuuuuuuuuuuumostar_mo je napisao/la:Woohoo23 je napisao/la:Photoshop, na njenom profilu odavno ima ova slika bez njega na slici...
Aha
Hahahahahahaahahahahahahahahahahhahha kakav glupan hahahahhahahahmostar_mo je napisao/la:
Photoshop al u k....
Haram je lagat brate muslimaneSarmelino je napisao/la:Moggi mi je dozvolio da napisem post, pa evo.
Ogi gospodine.
Pomislih da me Maestro citirao, ovako je vec ok.Osim13 je napisao/la:Haram je lagat brate muslimaneSarmelino je napisao/la:Moggi mi je dozvolio da napisem post, pa evo.
Ogi gospodine.
Samo se izofirao sa pokusajem povlacenja jer su snimke svakako procurile ...e sad je pitanje kako su procurile ..bice da se hvalisao jaranima ..a mos mislit koja je ona tek koza da sa ovakvim likom ulazi u aferu...coelho41 je napisao/la:izgleda da je odži htio da pokaže muda, pa je dobio neke prijetnje, pa je pokušao da ispegla sitauciju, na kraju ispade dokazani bezmudaš, kancer od osobe, ali biće mi žao ako je imao njene gole slike i obrisao, a nije objavio u javnost...
apropo ove afere mogu reći da je jelena dobro izabrala, mogla je i s muslimanom završit pa vidi onda belajamostar_mo je napisao/la:Samo se izofirao sa pokusajem povlacenja jer su snimke svakako procurile ...e sad je pitanje kako su procurile ..bice da se hvalisao jaranima ..a mos mislit koja je ona tek koza da sa ovakvim likom ulazi u aferu...coelho41 je napisao/la:izgleda da je odži htio da pokaže muda, pa je dobio neke prijetnje, pa je pokušao da ispegla sitauciju, na kraju ispade dokazani bezmudaš, kancer od osobe, ali biće mi žao ako je imao njene gole slike i obrisao, a nije objavio u javnost...
Osim13 je napisao/la:Ogi baci te 18plus slike da te po nečemu dobrom svijet pamti
Severinaharden je napisao/la:karleusa
katarina grujic
mia borisavljevic, when?
nije ona zanimljiva, nju svak ziv vidio golu ima 10 godinalegenda reala je napisao/la:Severinaharden je napisao/la:karleusa
katarina grujic
mia borisavljevic, when?
Obrisanmostar_mo je napisao/la:Evo i sa tonom ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.