FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
17 - 2 udarci prema golu
3-0 (radebl
) hahaha, steta sto nisam mogao stici na utakmicu, gledao sam drugo poluvrijeme, gdje smo trebali jos 3 gola dati. Sjajno !!! Fenomenalan uvod za nedjelju.
Svaka cast igracima danas, dobro odigrana utakmica. Pogotovo bi izdvoio Kerlu (Puyola
) i Markovica. Zeba i Visca takodzer puno dobri.
HOCEMO POBJEDU, POBJEDU NA DERBIJU!
HOCEMO POBJEDU, POBJEDU NA DERBIJU!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma to je ta postava, najbolja koju imamo. Eventualno vasilic ili bogicevic umjesto mesica. Bez stanica, rovcanina, ma odlicno. Halal im slavija nakon ovoga sto sam vidio. Na onakvom terenu onako odigrati, borbeno uz to cak se moze reci i "leprsavo". Protiv sarajeva u nedjelju odigrati isto. Oni su losiji od borca 50%. To smo vidjeli nedavno. Tako da tu uz ovakav pristup ne bi trebalo biti problema.
Cestitam,vise nego zasluzena pobjeda,nema se sta reci.Sudija je katastrofalan,ocajan,svira svaku sitnicu,sudi kosarku,ali nebitno,ni da nam Kolina sudi ne bi nam pomoglo.
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Jel to samo bilo 1.500 gledalaca
? Sramota 
Cestitke Zelji na plasmanu u narednu rundu i nek mu je sa srecom i u nastavku,sada sledi derbi i aBd nova pobeda.
Nego sada sam gledao najavu ali nevideh u koliko je sati?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Najmanje 3 000...AdisManiacZ je napisao/la:Jel to samo bilo 1.500 gledalaca? Sramota
17:00Devil je napisao/la:Cestitke Zelji na plasmanu u narednu rundu i nek mu je sa srecom i u nastavku,sada sledi derbi i aBd nova pobeda.![]()
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Svaka im cast na borbenosti
samo da pitam jel mi neko moze napisat tekst one pjesme sto su pjevali oko 70 min nesta o sarajevu i hordama???
samo da pitam jel mi neko moze napisat tekst one pjesme sto su pjevali oko 70 min nesta o sarajevu i hordama???
Sjajno,sjajno.... osvjezavajuce,submilirajuce
)))).
Odlicna igra pogotovo u odbrani nisu mogli maknuti,2 suta Borca u toku utakmice odlicno.U nedjelju bi trebalo biti rutinski,2:0 prvo p.
Odlicna igra pogotovo u odbrani nisu mogli maknuti,2 suta Borca u toku utakmice odlicno.U nedjelju bi trebalo biti rutinski,2:0 prvo p.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Kao sto sam rekao.Zeljovac_1921 je napisao/la:Borac bi trebali dobiti, bez nekih velikih muka.
A onda treba biti realan pa reci da ce tekma sa sarajevom biti izuzetno teska, napeta i dinamicna, znaci 3-0..... Za Plave naravno.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Zna li ko kad je zrijeb za cetvrt finale kupa? Prizeljkujem Branitelja
hihi
Ja sam gledo protiv Celika igra nula bodova 3,danasnja tekma totalna dominiacija,Borac nije na go opuco.Gledo sam vas protiv Olimpika,odbrana vam je supljak zesci.Dakle ako mi budemo igrali ko danas pusa je pitarima,ako se ponovi Celik onda necemo moci onako 2 puta za redom preokrenut rezulatat.Neznam vidio sam potpuno 2 razlicita Zeljeznicara u ove 2 tekme,jeli do protivnika ili do nas pokazace tekma sa komsijama.
-
bekrija1990
Ma pusa je pitama i ovako i onako, a pogotovo ovakoAlipasino je napisao/la: Dakle ako mi budemo igrali ko danas pusa je pitarima...
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Ma Kerla je legenda, covjek je zasluzio mjesto u prvih 11!
derbi je derbi i tu nema pravila... ja se samo nadam se ne bude 0-0... 4 od zadnjih 6 utakmica u prvenstvu se tako zavrsilo... nadam se dobroj igri i pobjedi zelje... ali treba biti oprezan u svakom momentu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Perverzija i na terenu i na tribinama!
Argentinci smijesni ste u odnosu na ovo veceras!
Argentinci smijesni ste u odnosu na ovo veceras!
Za zivot cijeli!
ma samo se vi mali bordo tjesite. ima da gorite na grbavici
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Utakmica u kojoj su se u 2 pol. i igraci i navijaci zaje.bavali.Borbenost odlicna igra odlicna borac smo razvalili a neznam ili ih nism cuo il su lesine cutileAmar TM'87 je napisao/la:Svaka im cast na borbenosti
Banja luku i lesinare sve,ljutu krajinu nabijem na ki.tu
amare ona ide
Zeljeznicar je.be Saraje'vo,Manijaci je.bu horde zla.Cijeli zivot jeb.ani ste samo kao klub i kao skupina.
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 20 okt 2010, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Ljudi Kerla je beton ali onaj armirani.Jedini igrac da bas lici na igraca visinom stasom,pravi bedem u odbrani.Ima da onog slinu Avdica glava zaboli,ako se bude jos kurcio pa skako jadan on.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
ok hvalaGrbavica moj zivot je napisao/la:Utakmica u kojoj su se u 2 pol. i igraci i navijaci zaje.bavali.Borbenost odlicna igra odlicna borac smo razvalili a neznam ili ih nism cuo il su lesine cutileAmar TM'87 je napisao/la:Svaka im cast na borbenosti
Banja luku i lesinare sve,ljutu krajinu nabijem na ki.tu
amare ona ide
Zeljeznicar je.be Saraje'vo,Manijaci je.bu horde zla.Cijeli zivot jeb.ani ste samo kao klub i kao skupina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.