Davno je on trebao dobiti ban, ali mu prolazi, jer vjerovatno poznaje nekog od njih. Lik objavio screenshot iz PP, što je strogo zabranjeno na forumu i definisano kroz pravila, ali džaba, opet bez bana. Nema samo jedan account, već par njih sigurno, a tu su i haveri ahbabi, pa se uvlače jedni drugima u pakaš.revolt je napisao/la:Cesto se vrsi zamjena teza na ovom forunu i to je moja kritika moderatorina.
Ovo sto radi alen ovaj ili kako vec, ima ovih par nikova to nije iznosenje misljenja. To je potvora, spin, laz, kleveta...
Evo zaszo i kako. Iznosenje misljenja bi bilo da doticni npr kaze, ja nisam za dovodjrnje igraca iz amerike, imamo sasvim dovoljno akademaca, bezveze trosimo pare i vrijeme na neke poluamatere. Misljenje zasnovano na svojoj pretpostavci ne i poznavanju cinjenica, ali i dalje je misljenje.
Opcija 2 nisam za to gledao sam ga ne svidja mi, mislim da nije kalibar za nas. I to je prihvatljivo, kao realan osnov za ozbiljnu konverzaciju.
Ove kontrukcije o talovima, o unaprijed dogovorenin transferima, menadzersim guranjima, to je vec kleveta, potvora, laz, spin. Za ovakve stvari treba, po mom misljenju, davati ban. Ne zato sto "ima drugacije misljenje" vec zato sto nepotrebno unosi nervozu medju raju, kreira negativnu atmosferu itd itd.
Ili barem brisanje postova.
Evo vec 3 stranice se raspravljamo zbog par pojedinaca i nekoga u nesta ubjedjujemo. Mi pravdamo njemu Husrefa. Frajer je nebitan ko zubar na Švrakinom. Samo bezveze se začatava tema. I sutra da ovaj mali kojim slucajom ispadne novi Tatar prvi bi ovi drkali na njega...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Zna se ko hoda po Hrvatskoj i dovodi hrvatske polovnjake u svetinjuAlfredNobel je napisao/la:Tebi dobro zato što si plaćen. Brukaš se Avdiću..belosevic28 je napisao/la:Ma ne pada mi na pamet izbjegavati temu. Posebno sad kad sam na bolovanju haah Preovladava pozitiva i realno sagedavanje situacije... Jbg vazda ce biti hejtanja

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako vam je lako skrenuti temu sa problema i nametnuti misljenje. Tipicno za nase podneblje. Placenik napise da ja mrzim husrefa i vi temu pretvorite u husref musemic.
Hajmo ovako: zaboravite imena i svoju ''ljubav'' prema osobama. Pisite o FK SARAJEVO. Npr je li po vama OK da runda odvede nekoga kod sebe u USA, pa taj neko dovede dvojicu rundinih momaka, koji imaju 22 godine a nikad u zivotu se profesionalno nisu bavili fudbalom, pa ce ta dvojica sa prvim timom na pripreme a 2 nasa Akademca ce ispastati zbog toga? Ako je to vama OK onda ste vi stvarno veliki navijaci FKS i nemate interesa a ja sam placenik i menadzer.
Hajmo ovako: zaboravite imena i svoju ''ljubav'' prema osobama. Pisite o FK SARAJEVO. Npr je li po vama OK da runda odvede nekoga kod sebe u USA, pa taj neko dovede dvojicu rundinih momaka, koji imaju 22 godine a nikad u zivotu se profesionalno nisu bavili fudbalom, pa ce ta dvojica sa prvim timom na pripreme a 2 nasa Akademca ce ispastati zbog toga? Ako je to vama OK onda ste vi stvarno veliki navijaci FKS i nemate interesa a ja sam placenik i menadzer.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Ko si ti da je tebi nesta OK ili nije OK? Je li imas nesta protiv Runde ili protiv Husrefa licno?alenpitar je napisao/la:Kako vam je lako skrenuti temu sa problema i nametnuti misljenje. Tipicno za nase podneblje. Placenik napise da ja mrzim husrefa i vi temu pretvorite u husref musemic.
Jesi li gledao momka kako igra? Otkud znas da ce ispastati 2 akademca? Otkud ti znas da ce potpisati uopste?
Na kraju krajeva sve i da se to desi, tek tad mozes se negativno izjasnjavati o tome. I opet da te pitam koje su tvoje reference u zivotu da ti dajes neku kritiku Husrefu u profesionalnom radu, na nacin na koji ti to radis?
Potpuno tacno...MortemHz je napisao/la:Hadžija je naše najveće pojačanje ove sezone.

ja sam samo navijac FKS kojem je cudno da vecini ''navijaca FKS'' na ovom forumu ne smeta sto nam u klub dovode nekog ko se ne bavi fudbalom a imamo AKADEMIJU sa kojom se kao ponosimo. A ko si ti da ja tebi nestA objasnjavam? i kako sam ga mogao gledati kad se momak ne bavi fudbalom?revolt je napisao/la:Ko si ti da je tebi nesta OK ili nije OK? Je li imas nesta protiv Runde ili protiv Husrefa licno?alenpitar je napisao/la:Kako vam je lako skrenuti temu sa problema i nametnuti misljenje. Tipicno za nase podneblje. Placenik napise da ja mrzim husrefa i vi temu pretvorite u husref musemic.
Jesi li gledao momka kako igra? Otkud znas da ce ispastati 2 akademca? Otkud ti znas da ce potpisati uopste?
Na kraju krajeva sve i da se to desi, tek tad mozes se negativno izjasnjavati o tome. I opet da te pitam koje su tvoje reference u zivotu da ti dajes neku kritiku Husrefu u profesionalnom radu, na nacin na koji ti to radis?
Zadnja izmjena: alenpitar, dana/u 13 jan 2019, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Osttribine
- Kontakt:
Eh da ste ovoliko azurni dolaziti na tekme u odnosu koliko se volite raspravljati. Sto rece bordobijeli puno seremo , a milja i po na Kosevu nas istih, fkt ne znamo uzivati u rezultatima kluba, samo daj nam negative to je hrana, Sarajevo pobijedi, na forumu procitas par stranica, a kad izgubimo tu je jedno desetak stranica j.ebavanja svega i svacega i pametovanja. Hocu titulu, a zasto ne i kup, da li ce to biti sa tim jenkijima ili jedanaest akademaca puca mi. Gledajte vi koji ne dolazite na tekme da konacno pocnete, Husref i ekipa zasluzuju podrsku zbog ove fantasticne polusezone i prilike koja ce nam se tesko vise pruziti kao sad.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovo je poslovno.belosevic28 je napisao/la:Zna se ko hoda po Hrvatskoj i dovodi hrvatske polovnjake u svetinjuAlfredNobel je napisao/la:Tebi dobro zato što si plaćen. Brukaš se Avdiću..belosevic28 je napisao/la:Ma ne pada mi na pamet izbjegavati temu. Posebno sad kad sam na bolovanju haah Preovladava pozitiva i realno sagedavanje situacije... Jbg vazda ce biti hejtanjaProvaljen si Bulicu.

Koliko trenutno ima Hrvata u FKS? Mojne molim te..

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odličan post.Osttribine je napisao/la:Eh da ste ovoliko azurni dolaziti na tekme u odnosu koliko se volite raspravljati. Sto rece bordobijeli puno seremo , a milja i po na Kosevu nas istih, fkt ne znamo uzivati u rezultatima kluba, samo daj nam negative to je hrana, Sarajevo pobijedi, na forumu procitas par stranica, a kad izgubimo tu je jedno desetak stranica j.ebavanja svega i svacega i pametovanja. Hocu titulu, a zasto ne i kup, da li ce to biti sa tim jenkijima ili jedanaest akademaca puca mi. Gledajte vi koji ne dolazite na tekme da konacno pocnete, Husref i ekipa zasluzuju podrsku zbog ove fantasticne polusezone i prilike koja ce nam se tesko vise pruziti kao sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@alenpitar Ja sam jedan od nas kojima ovdje trujes mozak svojin kontrukcijama. Vidi ti si fulio osnove argumentovsne rasprave. Tvoja klasicno mahalsko carsjiska prica sa vec utvrdjenim unaprijed predvidjenim scenarijom, mi je sasvim dobro poznata.
Ja sam jedan od onih koji ne reaguje dok se ne desi, i samo na osnovu desavanja i istinih informacija kreiram misljenje. Takodjer cijenjm da Husref i Hadzic imaju mnogo vise znanja od mene u svom poslu, i kao takvima i dokazanim uspjesjim radnicima u FKS, dajem apsolutno povjerenje da dovedu cak i nekog anoninusa iz Amerike.
Drugo ja znam i nesta sta ti ne znas iz unutrasnjosti kluba, a svakako ne zelim to da dijelim po forumu samo da bih ispao "insajder", i na osnovu toga znam da je prvi i osnovni interes svih u klubu, od Tana do ekonoma, kademija i akademci i da nema sanse da ce ovi osim ukoliko ne budu bolji od akademaca inati prednost u odnosu na njih. Mada sve to znam nisam opet ni sa takvim kontrukcijama istupao na forum jer tek cemo da vidimo sta ce da se desi.
Kada vec tako znas u buducnost sta se sprema i sta ce se desiti, molim te prosvijetli nas da ojadimo kladionice.
Inace nemam zivaca odgovarati i replicirati previse ali tvoja tvrdoglavist da ti nesta znas i da ti nekom nesta zamjeras mi je toliko antipaticna da ti moram odgovarati.
Ja sam jedan od onih koji ne reaguje dok se ne desi, i samo na osnovu desavanja i istinih informacija kreiram misljenje. Takodjer cijenjm da Husref i Hadzic imaju mnogo vise znanja od mene u svom poslu, i kao takvima i dokazanim uspjesjim radnicima u FKS, dajem apsolutno povjerenje da dovedu cak i nekog anoninusa iz Amerike.
Drugo ja znam i nesta sta ti ne znas iz unutrasnjosti kluba, a svakako ne zelim to da dijelim po forumu samo da bih ispao "insajder", i na osnovu toga znam da je prvi i osnovni interes svih u klubu, od Tana do ekonoma, kademija i akademci i da nema sanse da ce ovi osim ukoliko ne budu bolji od akademaca inati prednost u odnosu na njih. Mada sve to znam nisam opet ni sa takvim kontrukcijama istupao na forum jer tek cemo da vidimo sta ce da se desi.
Kada vec tako znas u buducnost sta se sprema i sta ce se desiti, molim te prosvijetli nas da ojadimo kladionice.
Inace nemam zivaca odgovarati i replicirati previse ali tvoja tvrdoglavist da ti nesta znas i da ti nekom nesta zamjeras mi je toliko antipaticna da ti moram odgovarati.
-
- Kontakt:
@Nobel, samo da znas da si pracen haha
A jel nam to sad los skauting, ma hajde...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znaci ne vjerujem sta citam prvo Husa operu na ruke,pa onda i sina mu nesto prozivaju,pa vjerovatno momak ima vise gostovanja nego ovi sto ih prozivaju,jel znate uopste lika pa se ovako na forunu proziva,odite ba recite u oci i rijesen problem al valja stisnut
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma dobar si hajde, znaš ubost' one mlade pinkove zvjezdice.belosevic28 je napisao/la:@Nobel, samo da znas da si pracen haha

Ja se fokusiram na ove kapitalce, tipa Kronavetera.

-
- Kontakt:
Husref je bio tamo i gledao ih znaci ne uvaljuje niko nista. Dolaze momci na probu, Akademce nece niko zalinuti ako budu pravi i cekali svoju šansu kao Mujakiv, Pidro, Šabanovic, Kovacevic, Mustafic. A imamo i loše primjere Hadzica, radovca, Veladzica koje su guralii na silu i sad ih nema nigdje. Gazi Husrefealenpitar je napisao/la:Kako vam je lako skrenuti temu sa problema i nametnuti misljenje. Tipicno za nase podneblje. Placenik napise da ja mrzim husrefa i vi temu pretvorite u husref musemic.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 13 jan 2019, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
@revolt jesi navalio na konstrukcije... šta imaš ti protiv nas konstruktora? 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
februar 2016, runda dovodi istog ovog momka u zenicu, u reprezentativni kamp. predstavljaju ga kao zvijezdu neke skole, izbacuju video sa njegovim ''skills'' i statistikom od 23 gola, 7 asistencija (video uklonjen ali evo link u kojem to pisu)
evo isti onaj video i statistika od 2016-te, koji je sada postavljensamo pod drugim naslovom:
znaci ado jahic 2017/2018 statistika 23 gola i 7 asistencija (bas cudno da je isto ko 2016).. ALI zvanicna statistika te skole, znaci SKOLE, ne kluba gdje je on igrao pokazuje daje on za cijelu godinu odigrao sam 101 minutu i postigao smao 1 gol..
evo link
https://www.uslleaguetwo.com/roster_players/18257866
za ovog golmana mi mrsko istrazivati a pretpostavljam da je sve isto.
eto samo neke stvari koje svako moze provjeriti. i sad vi meni recite jesu li tu cista posla? i trebamo li se mi kao navijaci FK SARAJEVO zabrinuti ili trebamo podrzati rundu u njegovim namjerama da nastavi zaradjivati pare od roditelja preko naseg kluba? a to puno steti ugledu i ne smao ugledu nego i tjera domacu djecu od akademije. sto da oni treniraju kad znaju da ce doci neki lovator i kupiti sebi mjesto u ekipi..to je ono sto meni smeta, ne smeta meni ni hus ni bilo kao pojedinac. JA NAVIJAM ZA FK SARAJEVO I NIKO MI NIJE IZNAD KLUBA!
danas, 3 godine kasnije, istog igraca, isti covjek, dovodi nama i ponovo pokazuju isti video i istu statistiku samo mijenjaju godinu.Da je sve bilo besprijekorno organizovano govori i mladi fudbaler Abdulah Ado Jahić, koji je rođen u Živinicama, a sada živi u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u St.Louisu.
Jahić trenutno nastupa za Development Academyju gdje je jedan od najboljih igrača, a prošlu sezonu je završio sa učinkom od 23 pogotka i sedam asistencija.
https://sportsport.ba/fudbal/jahic-moj- ... opi/184331
evo isti onaj video i statistika od 2016-te, koji je sada postavljensamo pod drugim naslovom:
znaci ado jahic 2017/2018 statistika 23 gola i 7 asistencija (bas cudno da je isto ko 2016).. ALI zvanicna statistika te skole, znaci SKOLE, ne kluba gdje je on igrao pokazuje daje on za cijelu godinu odigrao sam 101 minutu i postigao smao 1 gol..
evo link
eto samo neke stvari koje svako moze provjeriti. i sad vi meni recite jesu li tu cista posla? i trebamo li se mi kao navijaci FK SARAJEVO zabrinuti ili trebamo podrzati rundu u njegovim namjerama da nastavi zaradjivati pare od roditelja preko naseg kluba? a to puno steti ugledu i ne smao ugledu nego i tjera domacu djecu od akademije. sto da oni treniraju kad znaju da ce doci neki lovator i kupiti sebi mjesto u ekipi..to je ono sto meni smeta, ne smeta meni ni hus ni bilo kao pojedinac. JA NAVIJAM ZA FK SARAJEVO I NIKO MI NIJE IZNAD KLUBA!
zaboravio sam te citirati u prethodnom postu, pa eto pogledaj malo jel to sto sam postavio mahalska ili su cinjenice ili dokazi da neko mnogo mnogo laze..pozz i tebi i svima kojima je bordo boja u srcurevolt je napisao/la:@alenpitar Ja sam jedan od nas kojima ovdje trujes mozak svojin kontrukcijama. Vidi ti si fulio osnove argumentovsne rasprave. Tvoja klasicno mahalsko carsjiska prica sa vec utvrdjenim unaprijed predvidjenim scenarijom, mi je sasvim dobro poznata.

Nista efikasno.skoroalen je napisao/la:@revolt jesi navalio na konstrukcije... šta imaš ti protiv nas konstruktora?
Nemam ja nista ni protiv koga licno, ne znamo se na kraju krejeva. Da se znamo vjerovatno bi pricali sa vise medjusobnog postovanja. Ali imam protiv takve price. Naslusao sam je se po carsiji, svi sve znaju u sustini goli kur.ac. Pa ako nam Tatar i Haris Handzic nisu dobra lekcija sta jeste onda? Osrali su ih svi kad su dolazili. Na kraju ispadose medju najbitnijim ljudima u polusezoni.
I bas sad kada namnje sve top, treba da se sekiramo zbog neke cisto mahalske price. Rekla kazala. Zbog necije proekcije buducnosti. On zna sta ce desiti... Na kraju Husref polaze racune Hadziji, Hadzija Sabrini, Sabrina Tanu... Ima ko da valorizije njegov rad...
Ma zayebajem se ja, studiram konstrukcije na mašinstvu pa zato, šuplja.revolt je napisao/la:Nista efikasno.skoroalen je napisao/la:@revolt jesi navalio na konstrukcije... šta imaš ti protiv nas konstruktora?
Nemam ja nista ni protiv koga licno, ne znamo se na kraju krejeva. Da se znamo vjerovatno bi pricali sa vise medjusobnog postovanja. Ali imam protiv takve price. Naslusao sam je se po carsiji, svi sve znaju u sustini goli kur.ac. Pa ako nam Tatar i Haris Handzic nisu dobra lekcija sta jeste onda? Osrali su ih svi kad su dolazili. Na kraju ispadose medju najbitnijim ljudima u polusezoni.
I bas sad kada namnje sve top, treba da se sekiramo zbog neke cisto mahalske price. Rekla kazala. Zbog necije proekcije buducnosti. On zna sta ce desiti... Na kraju Husref polaze racune Hadziji, Hadzija Sabrini, Sabrina Tanu... Ima ko da valorizije njegov rad...

I ja kažem, pustimo i vidjet ćemo šta će bit. Ja iskreno ne vjerujem da je ovaj mali ikakav igrač, al ako dobije odbijenicu, džaba se raspravljali. Vjerujem prije svega Hadžiću, pa tek onda Husrefu, i mislim da neće uvalit neki škart u ekipu.
Takođe imam dojam da bi se puno više prašine diglo da nije situacija ovako dobra. Mnogi forumaši koji sad po svaku cijenu brane Husrefa su ga prije 7-8 mjeseci napadali zbog forsiranja Sarića i guranja u reprezentaciju preko kluba u kojem nije prikazivao ništa, itd. Ako kiksamo dvije utakmice u nastavku, naumpast će svima i Jahić i Runda i pripreme, samo da se ima šta psovat. Al eto, sreća dobra je situacija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovo sto si ti napisao sad, tj postavio link je cinjenica. A sve ostalo je tvoja prica. Tvoje tvrdnje. Ako je to zaista tako, kao sto tvrdis, to niko ne brani i to nije ispravno ali stvari se nisu ni desile a ti kao vec znas sta ce se desiti i kako Runda uzima lovu od roditelja, Husref uzima pare itd... To i ovaj link sto si postavio, nisu dvije iste price. Tema nase price nisu kvaliteti ovig momka uopste. Svi smo se ovdje slozili da je upitno i da prepustamo to Husrefu i Hadziji, samo ti tvrdis da znas sta ce se desiti i kako ko je u talu.alenpitar je napisao/la:februar 2016, runda dovodi istog ovog momka u zenicu, u reprezentativni kamp. predstavljaju ga kao zvijezdu neke skole, izbacuju video sa njegovim ''skills'' i statistikom od 23 gola, 7 asistencija (video uklonjen ali evo link u kojem to pisu)
danas, 3 godine kasnije, istog igraca, isti covjek, dovodi nama i ponovo pokazuju isti video i istu statistiku samo mijenjaju godinu.Da je sve bilo besprijekorno organizovano govori i mladi fudbaler Abdulah Ado Jahić, koji je rođen u Živinicama, a sada živi u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u St.Louisu.
Jahić trenutno nastupa za Development Academyju gdje je jedan od najboljih igrača, a prošlu sezonu je završio sa učinkom od 23 pogotka i sedam asistencija.
https://sportsport.ba/fudbal/jahic-moj- ... opi/184331
evo link
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, HyperOS, Jadnimi, NazorUso, nedimmmm1337, Oerde, OzmoodPinglewood, r3m1 i 54 gosta.