Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Terza madjija da dovede njega i Tošića kao stoperski tandem, ima da prsti sve na terenu, a i van njega

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav je ovo retard

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj lik je ocito izjebao svaku kvazi pjevacicu iz Granda.
Takva je slika da ce karleusa lagano reci da je photoshop. Mada ona najbolje zna da li on ima neke njene gole slike i slicno i koliko mu smije odbrusiti. Ako je pametna nije to radila kad je vec u braku da se i slikaju u tim raznim varijantama...
ovaj igrac sa brojem sest se opasno lozi na srpsku estradu. Nedavno bio i sa katarinom grujic. Ko zna s kim jos.
ovaj igrac sa brojem sest se opasno lozi na srpsku estradu. Nedavno bio i sa katarinom grujic. Ko zna s kim jos.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Sve je to dogovoreno, kao sa Bubom, malo Hypea uskoro ide novi CD.
Je l' ovo prangijao Karleušu?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mogu mislit kako se pola reprezentacije Srbije smije na ovu situacijuDeeWa je napisao/la: ovaj igrac sa brojem sest se opasno lozi na srpsku estradu. Nedavno bio i sa katarinom grujic. Ko zna s kim jos.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nas je kakav god da je
Salaa mala,dabogda nikad vise ne zaigrao u repki,ali ako si zatvarao rupe kod Karleuse svaka cast
Mada mislim da je ovo medijska patka u dogovoru sa njim,uskoro novi cd,treba malo popularnost da se digne ,grohnula je pravo..

Salaa mala,dabogda nikad vise ne zaigrao u repki,ali ako si zatvarao rupe kod Karleuse svaka cast

Mada mislim da je ovo medijska patka u dogovoru sa njim,uskoro novi cd,treba malo popularnost da se digne ,grohnula je pravo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ognjen je vjerujem jedini Bosanski Srbin kojeg niti jedan Srpski nogometas ili reprezentativac ozenjen pjevaljkom ne bi pozelio za prijatelja.marconato je napisao/la:Mogu mislit kako se pola reprezentacije Srbije smije na ovu situacijuDeeWa je napisao/la: ovaj igrac sa brojem sest se opasno lozi na srpsku estradu. Nedavno bio i sa katarinom grujic. Ko zna s kim jos.
Utjero im je svima strah u kosti.

Dzaba mu tatoo i sve ostalo kad ce na kraju morati bjezati kod Covica kako sada stvari stoje. Ako i dole kome zenu ne kresne. Lovrenova je radodajka pa bi ga tamo trebalo uputiti.

organizujem grupu hodičasnika za banja luku, oce ko, na vrijeme rezervisite
Zarathustra
Nemam instagram, kakav tekst je u pitanju?Derdiyok je napisao/la:a pazi mu texta na story prije slike

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jel lovrenova bas takvadubrovnik je napisao/la:Ognjen je vjerujem jedini Bosanski Srbin kojeg niti jedan Srpski nogometas ili reprezentativac ozenjen pjevaljkom ne bi pozelio za prijatelja.marconato je napisao/la:Mogu mislit kako se pola reprezentacije Srbije smije na ovu situacijuDeeWa je napisao/la: ovaj igrac sa brojem sest se opasno lozi na srpsku estradu. Nedavno bio i sa katarinom grujic. Ko zna s kim jos.
Utjero im je svima strah u kosti.![]()
Dzaba mu tatoo i sve ostalo kad ce na kraju morati bjezati kod Covica kako sada stvari stoje. Ako i dole kome zenu ne kresne. Lovrenova je radodajka pa bi ga tamo trebalo uputiti.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Gospodin Karelusa hahah
A izbrisao je u međuvremenu.kobe24 je napisao/la:Nemam instagram, kakav tekst je u pitanju?Derdiyok je napisao/la:a pazi mu texta na story prije slike

® GONGASHI POWERHOUSE ®
haha koja droljaOsim13 je napisao/la:Anitu Lovren drvosječa karo jarane

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vratite naziv teme!
OGNJEN VRANJES!
OGNJEN VRANJES!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.