FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 13 jan 2019, 19:23

Ne moze se niko banovati zato sto ima drugacije misljenje... I meni smeta sta se pise o husrefu poceo sam izbjegavati ovu temu.
Banovanje nije nikakvo rjesenje jer ce lik napraviti novi acc po stoti put i nastaviti tamo gdje je stao.
Sto bi rekli šta je tu je...
You are someone else I am still right here

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 jan 2019, 19:26

Ova tema je smiješna dok ne počne ligaški dio. Dokle više negative, nagađanja, razglabanja o Husrefu, a čovjek prvi na tabeli?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2019, 19:29

ado-hz je napisao/la:Igramo prvo kolo protiv Tuzle koja nema navijace, igramo na Tusnju gdje imas onu novu tribinu koju mogu dati nama cijelu pa nesto razmisljam je li moguce da ponovimo Gradačac i onu brojku navijaca???
Smijem li biti brutalno iskren? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jan 2019, 19:29

fera je napisao/la:Ne moze se niko banovati zato sto ima drugacije misljenje... I meni smeta sta se pise o husrefu poceo sam izbjegavati ovu temu.
Banovanje nije nikakvo rjesenje jer ce lik napraviti novi acc po stoti put i nastaviti tamo gdje je stao.
Sto bi rekli šta je tu je...
I ja vala pomalo sam poceo da fulam,mada cu morati izgleda jos vise,nema druge.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jan 2019, 19:29

Meni koliko je poznato Sp direktor i sef struke sklapaju tim, dovode igrace i odgovaraju za rezultat. Polusezona odlicna rezultati dobri, akademci promovisani. Tako da Husref i Hadzija imaju pravo da dovode koga oni misle da je dobar, ako ne bude rezultata oni lete a ne ovdje neko s foruma. Tucakovic kao promasaji ok pa sta? Samo cu reci plaho serete a 1500 nas na koševu.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 13 jan 2019, 19:32

@alenpitar ne laži hahaha sve i da su davali kovertu ne bi je javno davali. A i ne sjećam se da je neki igrač ranije iz Amerike dolazio osim Kobiljara i Crnkića.
ISTINA ZA VEDRANA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jan 2019, 19:34

Ne bih se baš složio da trener nije bitan. Ima dosta tu nekih faktora kod nas, ali daleko od toga da trener nije važan. U našoj igri se tačno vidi rukopis Husrefa, napadačka igra, za gol više, kratka pas igra uz izmjenu pozicija. Vidio bih ja što bi ovako lijepo igrali da je tu Čala, Hurtić ili neko treći. Uostalom, bili su tu navedeni, pa smo vidjeli kako je bila bezidejna i "tvrda" igra.

Husref je najbolji trener kojeg možemo trenutno naći kod nas. Da ima mušica, ima, to je normalno, imaju ih i Guardiola i Klopp. Možda se to ne mogu nazvati ni mušice, jer trener ima svoje zamisli i on je s njima svaki dan, tako da tačno zna ko, kada i koliko može, što se za navijače ne može reći.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 13 jan 2019, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 jan 2019, 19:34

Yebo te sarajlijica, jesi dosao da komentarises forumase ili da pises o FKS

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jan 2019, 19:37

alenpitar je napisao/la:Poredimo Tatara koji je profesionalac 10 godina sa baustelcima iz USA.. :bow:
A ne znam druze, sta fali Kobiljaru? Igra momak regularno, trenira uredno, moze se uzet lova za takve igrace...ako bude blizu toga ili crnkica koji je isto limitiran igrac ali opet moze se tuhnut za neke pare a tebi dodje dzabe?? Opet mislim najgori slucaj raskid ugovora, nece igrati ako ne znaju sigurno...a moze se ubost s nekim, mozda I prije sa golmanima I trkacima/radilicama ...

Na Kobiljaru zaradili svi osim nas, olimpik 70 milja, zrinjski 400 milja...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 13 jan 2019, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2019, 19:41

Vidjet ćemo ih na djelu protiv Astane.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jan 2019, 19:42

bordobijeli je napisao/la:Meni koliko je poznato Sp direktor i sef struke sklapaju tim, dovode igrace i odgovaraju za rezultat. Polusezona odlicna rezultati dobri, akademci promovisani. Tako da Husref i Hadzija imaju pravo da dovode koga oni misle da je dobar, ako ne bude rezultata oni lete a ne ovdje neko s foruma. Tucakovic kao promasaji ok pa sta? Samo cu reci plaho serete a 1500 nas na koševu.
Bravo majstore! :salut: :salut:
Hajd da nas bude u prosjeku barem 7-8 milja do kraja sezone, pa će i kritike djelovat ozbiljnije. A ne ovako, nekad više igrača i osoblja bude na terenu nego nas na tribinama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jan 2019, 19:44

Ma ne pada mi na pamet izbjegavati temu. Posebno sad kad sam na bolovanju haah Preovladava pozitiva i realno sagedavanje situacije... Jbg vazda ce biti hejtanja :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jan 2019, 19:47

Tri Amerikanca smo ima li
Hamzagic, Crnkic, Kobiljar. prvi odlican bio, Crnkic isto ok
Kobiljar nije kod nas dobio priliku. Došli bez obestecenja tako da mislim da ove probe amerikanca nisu uopšte loše. Husrefe gazi do titule

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jan 2019, 19:53

belosevic28 je napisao/la:Ma ne pada mi na pamet izbjegavati temu. Posebno sad kad sam na bolovanju haah Preovladava pozitiva i realno sagedavanje situacije... Jbg vazda ce biti hejtanja :D
Tebi dobro zato što si plaćen. Brukaš se Avdiću..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 13 jan 2019, 19:54

:?
bordobijeli je napisao/la:Tri Amerikanca smo ima li
Hamzagic, Crnkic, Kobiljar. prvi odlican bio, Crnkic isto ok
Kobiljar nije kod nas dobio priliku. Došli bez obestecenja tako da mislim da ove probe amerikanca nisu uopšte loše. Husrefe gazi do titule
Pa ja svaki od njih je nešto pokazao. A ovaj kako opisa,da čovjek nije upućen rekao bi da ih je najmanje deset prošlo i da su prema njegovim navodima Zijo i Husref extra profitirali.
ISTINA ZA VEDRANA!

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 13 jan 2019, 20:01

Treba biti realan i sa ovim našim rezultatom i prvim mjestom. Imamo najbolje igrace i svaki bi ih trener u ligi poželio. Ja nisam ljubitelj Husrefa, nije trener za jaku ekipu i nema moju podršku, to se ovdje zna. Ni za Hadžiju nisam bio u pocetku ali me je demantovao i hvala mu na tome. A javio sam se da izrazim apsolutno neslaganje sa svakim ko kaže da je Husref taldžija i da mu je to važnije od rezultata i uspjeha ekipe. On nije sigurno taj tip covjeka. Za Hadžiju ne znam a i ne zanima me.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2019, 20:02

Hadžija je naše najveće pojačanje ove sezone.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jan 2019, 20:25

bordobijeli je napisao/la:Ma ovu negativu zele napraviti menageri koji ne mogu uvalit svoje igrace Husrefu, zato im ne odgovaraa FKS. Sreca je sto forum nije mjerilo stanja u klubu i oko njeg.

To je to 100%
Doje tuki i skakucu oko kluba.
Ima i bolesnih roditelja sto ih Husref ne yebe.
Ima i onih sto im je yebo mater u ckupi na treningu i tekmi, vjerojatno opravdano (ne odobravam) pa se žalili,
sad griju klupu.
Nek ga doje ko im yebe mame.
Ne mogu takvi više ni kafu popiti sa ljudima iz kluba pa
kenjaju po forumu.
Ovo bi mogla biti najveca pobjeda nakon rata, tjeranje mahale i mahalasa iz i oko kluba.
Ne znam za ovog Rundu pouzdano sta i kako radi ali da ima veci uticaj, ne bih rekao.
Marginalan tip u svakom pogledu.
On ne bi trebao biti razlog za dizanje hampe nake.
U svakom slučaju odyebat i njega treba zbog @alena
ako nista drugo.
Ovi papcici nek skakucu okolo, hladno je pravo a i -15.
Na kraju, ja ne vjerujem da bi se Husref prod'o za par milja, ne poznajem ga licno ali za ovih 50-ak godina, ono što sam vidio i cuo o njemu ne ide tome u prilog.
Ja mu vjerujem, ne glorifikujem covjeka, svi mi imamo svoje limite u svim segmentima tako i on.
Mislim da je on na pravom putu da dostigne svoj u FKS što bi bilo extra.
Majmuncici nek igraju kolo po parkingu.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 13 jan 2019, 20:36

Cesto se vrsi zamjena teza na ovom forunu i to je moja kritika moderatorina.
Ovo sto radi alen ovaj ili kako vec, ima ovih par nikova to nije iznosenje misljenja. To je potvora, spin, laz, kleveta...
Evo zaszo i kako. Iznosenje misljenja bi bilo da doticni npr kaze, ja nisam za dovodjrnje igraca iz amerike, imamo sasvim dovoljno akademaca, bezveze trosimo pare i vrijeme na neke poluamatere. Misljenje zasnovano na svojoj pretpostavci ne i poznavanju cinjenica, ali i dalje je misljenje.
Opcija 2 nisam za to gledao sam ga ne svidja mi, mislim da nije kalibar za nas. I to je prihvatljivo, kao realan osnov za ozbiljnu konverzaciju.
Ove kontrukcije o talovima, o unaprijed dogovorenin transferima, menadzersim guranjima, to je vec kleveta, potvora, laz, spin. Za ovakve stvari treba, po mom misljenju, davati ban. Ne zato sto "ima drugacije misljenje" vec zato sto nepotrebno unosi nervozu medju raju, kreira negativnu atmosferu itd itd.
Ili barem brisanje postova.
Evo vec 3 stranice se raspravljamo zbog par pojedinaca i nekoga u nesta ubjedjujemo. Mi pravdamo njemu Husrefa. Frajer je nebitan ko zubar na Švrakinom. Samo bezveze se začatava tema. I sutra da ovaj mali kojim slucajom ispadne novi Tatar prvi bi ovi drkali na njega...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 jan 2019, 20:41

Pa valjda bi prvo svog sina uhljebio pa onda druge. Smijesna prica ocam.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, ErosViverosViv, keli i 45 gostiju.