FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jan 2019, 15:07

dundee je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
Ja sam cuo da je Husref tražio 300 maraka od ovog vacapje.
Ovaj mu ocigledno nije dao, qrac će igrat.
Eto onog pekara na zadnjem veznom, dao Runda sest glava Husrefu jutros kod masnog na kafi.
Jaran mi prica, kaže vidio svojim očima.
Husref se prvo necko, neću ljudi smo, ovo ono al kad je ovaj izbrojo,kaze uze i vista ispod stoljnaka.
decko smiri se, popij terapiju
Sarkazam , covjek hoce da nas umiri. Polahko Pitari , nema Jesica,Stepanova,Ikandea,Alispahica dolaze Dizdarevic,Salcin,Imamovic ..... :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 jan 2019, 15:16

Ko je od akademaca priključen nisam upratio?Elem, gledam svugdje, jbte iako im je "najdraži" opet došo, yebo on lutvu u pakaš, oni se o nama više raskokodakali, ko da je kod njih sve med i mlijeko.... :crazy: kakvi hadalji.... Čekali našu prozivku ko ozeblo sunce

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jan 2019, 15:18

Inijesta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:To sto ce neko doci na probu je trpanje para u necije dzepove :tokralju: Ovo je neka nova dimenzija fudbala, tako da se povlacim. Odoh pratiti kriket.
Nemojte se ložiti na postove takvih likova. Čist spin i trolovanje, glupiranje, samo kako bi mislili da su smiješni. Nemojte čitati ili stavite na ignore listu, jer čim dobiju pažnju, oni su uspjeli u svojoj namjeri. Evo i ovaj se priključio onom debilu alenpitaru. Puna mu usta Velkoskog i Husrefa, a mali Jahić k'o da mu je napunio nekog, pa ga ne može očima. Tu su i ovi "stari" navijači, znalci.. Just ignore.
Jel na mene mislis??
Sta sam reko protiv Husrefa konkretno??
Meni je licno Krste jedan od najdrazih i najgotivnijih igraca uz Ahmeta u ovoj generaciji
Sporan je onaj koji dovodi Tucakovica, Jahica i slicne a to je Runda i ako se pokaze da je i ovaj mali posluzio da Runda uzme pare roditeljima preko naseg kluba logicno da je odgovoran i onaj koji mu je to dopustio a to je Husref, jer licno iz Hadzijinih usta Hadzija kaze da nema nikakve veze s ovim.
A to za “ punjenje” molim te da ne budes debil i ne vrijedjas
Nije druže, nisam na tebe mislio. Znam da si ti regularan i normalan tip. Na ovog sarajlijicu, konkretno.

@BordoSarajevo
Aha, nisam vidio. :thumbup:
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 13 jan 2019, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 jan 2019, 15:19

bordopoeta je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
koalem je napisao/la:Jedno pitanje. Ko bi bio kriv da mali nije dosao na probu, potpise ga Zrinjski i ispostavi se da se mali zna loptat? Hvala
Pa Husref :D
Nasli bi se pljuvaci opet ovi isti.
Na sokeru formaciju ne znaju napraviti, a nevidjeni skauti i treneri.
Sto kaze moj stari, vrijedjati Musemica je isto kao i vrijedjanje Haseta, Papeta i ostalih dokazanih legendi. To moze neko ko mrzi klub ili neko ko nema grama mozga, pa mu namecu misljenja.
E čuj vrijeđati Husrefa je isto kao vrijeđanja Haseta, Papeta... Šta čovjek provali i osta živ!!!???
Sta ti mislis ko bi bio kriv? #samopitam
4.10.2009.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 13 jan 2019, 15:19

Od Akademaca:Djokanovic,Salcin i Dizdarevic(golman)

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jan 2019, 15:28

Stroj1946 je napisao/la:Ko je od akademaca priključen nisam upratio?Elem, gledam svugdje, jbte iako im je "najdraži" opet došo, yebo on lutvu u pakaš, oni se o nama više raskokodakali, ko da je kod njih sve med i mlijeko.... :crazy: kakvi hadalji.... Čekali našu prozivku ko ozeblo sunce
- Bogami meni se cini da kod nas jeste MED i MLIJEKO . Pamti li ko bolju situaciju u klubu i oko kluba ? Da Bog da , da nam svake sezone budu ovakvi problemi. Svi igraci ostali(Adukor ?), doveli "pevaca" i sve 5. Bit ce prilike i za nove Akademce , odlaze 30.06. Pavlovic,Bekic,Lelic dolaze Dizdarevic, Imamovic,Salcin,Djoganovic....

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jan 2019, 15:35

michplatini je napisao/la:Od Akademaca:Djokanovic,Salcin i Dizdarevic(golman)
Vrlo dobro , da je jos Imamovica (kao bocnog) i Hasanovica (spic) bilo bi 5+ . No bit ce vremena od juna aBd .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2019, 15:39

michplatini je napisao/la:Od Akademaca:Djokanovic,Salcin i Dizdarevic(golman)
Savršeno, sasvim dovoljno mada će se i ovaj spisak skratiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 jan 2019, 15:41

Nije druže, nisam na tebe mislio. Znam da si ti regularan i normalan tip. Na ovog sarajlijicu, konkretno.

@BordoSarajevo
Aha, nisam vidio. :thumbup:[/quote]

Aha, halali onda brate , nasi smo :mrgreen:
A u sustini ste i upravu ne treba nam ni negativa ni talasanje oko ovog Jahica i slicnih, nek nam Husref titulu donese pa tamam bilo 11 Jahica u klubu :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jan 2019, 15:46

Samozdravlje je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ko je od akademaca priključen nisam upratio?Elem, gledam svugdje, jbte iako im je "najdraži" opet došo, yebo on lutvu u pakaš, oni se o nama više raskokodakali, ko da je kod njih sve med i mlijeko.... :crazy: kakvi hadalji.... Čekali našu prozivku ko ozeblo sunce
- Bogami meni se cini da kod nas jeste MED i MLIJEKO . Pamti li ko bolju situaciju u klubu i oko kluba ? Da Bog da , da nam svake sezone budu ovakvi problemi. Svi igraci ostali(Adukor ?), doveli "pevaca" i sve 5. Bit ce prilike i za nove Akademce , odlaze 30.06. Pavlovic,Bekic,Lelic dolaze Dizdarevic, Imamovic,Salcin,Djoganovic....
M8 smo jedni od rijetkih kojima godinama ide najmanje igraca,zadrzimo kostur tima uvijek za razliku od drugih

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jan 2019, 15:59

Inijesta je napisao/la: Aha, halali onda brate , nasi smo :mrgreen:
A u sustini ste i upravu ne treba nam ni negativa ni talasanje oko ovog Jahica i slicnih, nek nam Husref titulu donese pa tamam bilo 11 Jahica u klubu :D
Ma vidi ovo.. Par debila uleti i napiše neku bezvezariju i bezveze se raja upali i onda imaš svađu oko nekih trivijalnih stvari. Okej, slažem se, momak nije igrao profesionalni fudbal i to sve stoji. Eto pokazao se na tom turniru, pohvalio ga Husref i šta fali da dođe na probu? Ništa. Vidjećemo ga malo na prijateljskim, vidjećemo ima li nekog hajra od njega i to je to. Nikom on neće uzimati minute od Akademaca, to je nigdje veze logika. Ako se on nametne, neka igra normalno, ako se nametne Mustafić, onda on neka igra. Svako sebi kroji sudbinu.

Znam da se zamjera to što je Rundin, ali sačekajmo, možda momak nešto i vrijedi, pa za rotacije, za rotacije.
Dobro se sjećam kakvi su komentari bili za Tatara, popljuvalo ga 95% foruma, prednjačio je @BordoSarajevo i on to može potvrditi. Ja sam odmah rekao, prvo teren, pa onda možemo davati neke prve zaključke nakon par tekmi. I šta bi? Momak ispade najbolje pojačanje, možda i najbolji naš igrač u ovoj polusezoni. Sačekajmo, možda momak bude prijatno iznenadi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jan 2019, 16:07

Ja sam licno samo umirao od sege zbog crepulje I rozih kopacki, I to neka luda marka elesse ili nesto zakleo bi se da su zenske

Ne bi vodio pavlovica, duleta, bekica, lelica, nema potrebe za njima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2019, 16:12

Samo mi je krivo što Dule ima ovako jak ugovor, ovaj ostali škart odlazi za pola godine.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jan 2019, 16:17

Meni ove slike na ss.ba bas ulijevaju samopouzdanje. Nema zaje*ancije.Tu su Pavlovic,Adukor , neka , govori to nesto o klubu. A da ne pricamo o mladosti FKS. Dere me neki optimizam , na hajr i na dobro aBd. 12 pobjeda i 1 remi i ide VV i Titova. :njanjanja: :njanjanja: :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jan 2019, 16:19

MortemHz je napisao/la:Samo mi je krivo što Dule ima ovako jak ugovor, ovaj ostali škart odlazi za pola godine.
Neka brate , mora biti i neki kamencic u cipeli da zulja. Sve mi nesto govori , da smo dosli na svoje . UZIVAJTE PITARI . :bih:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 jan 2019, 16:22

Murat Alispahic

" Dragi moji bordo prijatelji hvala vam od srca na podrsci ovim mladim momcima.
Nas sef Husref je bio na licu mijesta I sada sam se uvjerio u ono sto svi znaju jedini trener za kojeg mogu samo reci da je gromada ljudska od covjeka sa karakterom kakav jos nisam vidio.
Citavo vrijeme kampa Sef je radio direktno na terenu sa momcima uvjezbavo drilove I pripremo ih za utakmice. Tri izuzetno teske utakmice Sef pored linije nijednog momenta nije sjeo na klupu bas kao da Sarajevo igra davo smjernice pomocnicima igracima
Na kraju je rekao ovako citiram
Ovdje ima potencijala ovi momci vise trce nego u premier ligi ovi momci nevjerovatno hrabro igraju duel igru
Mladi Ado Jahic je izdominiro sve tri utakmice pokazo vrhunski talenat ali ja zelim da ga vide I ostali clanovi strucnog staba Sarajeva neka dodje na pripreme pa cemo vidjeti kako ce se uklopiti sa Afirmisanim igracima
Zar moze biti nesto korektnije zato ovog covjeka jos vise cijenim I postujem isti slucaj je I sa malim golmanom Dzaficem koji ima pravo nastupa za Akademiju. Znaci momci su na probi I sada je sve do njih
Hvala svima na podrsci ovo je najbolja navijacka grupa
Bordo Porodica"

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 jan 2019, 16:24

Samozdravlje je napisao/la:Meni ove slike na ss.ba bas ulijevaju samopouzdanje. Nema zaje*ancije.Tu su Pavlovic,Adukor , neka , govori to nesto o klubu. A da ne pricamo o mladosti FKS. Dere me neki optimizam , na hajr i na dobro aBd. 12 pobjeda i 1 remi i ide VV i Titova. :njanjanja: :njanjanja: :urnebes:
Ma ne mora 12 pobjeda a ne vjerujem da ce i biti. I ostali ce kiksati. Pogotov kada tek krene prvenstvo, znate kakvi su tereni.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jan 2019, 16:27

Hocel se dovodit jos pojacanja, zadnji vezni?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2019, 16:29

ledesma je napisao/la:Hocel se dovodit jos pojacanja, zadnji vezni?
Traži se još jedan igrač, vidjet ćemo hoće li biti nešto od toga.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 13 jan 2019, 16:31

Crepulja, Stanojevic, Mustafic pa cak i Ramhanovic zna pokrivati tu poziciju. Sasvim dovoljno. Ja bih radije volio da dovedu jedog kreativca ala Stojcev sto je bio... Ali opet Husrefova je zadnja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudo, mosarajvosa83, Pena, Tatamata1946 i 32 gosta.