Inijesta je napisao/la:
Aha, halali onda brate , nasi smo
A u sustini ste i upravu ne treba nam ni negativa ni talasanje oko ovog Jahica i slicnih, nek nam Husref titulu donese pa tamam bilo 11 Jahica u klubu

Ma vidi ovo.. Par debila uleti i napiše neku bezvezariju i bezveze se raja upali i onda imaš svađu oko nekih trivijalnih stvari. Okej, slažem se, momak nije igrao profesionalni fudbal i to sve stoji. Eto pokazao se na tom turniru, pohvalio ga Husref i šta fali da dođe na probu? Ništa. Vidjećemo ga malo na prijateljskim, vidjećemo ima li nekog hajra od njega i to je to. Nikom on neće uzimati minute od Akademaca, to je nigdje veze logika. Ako se on nametne, neka igra normalno, ako se nametne Mustafić, onda on neka igra. Svako sebi kroji sudbinu.
Znam da se zamjera to što je Rundin, ali sačekajmo, možda momak nešto i vrijedi, pa za rotacije, za rotacije.
Dobro se sjećam kakvi su komentari bili za Tatara, popljuvalo ga 95% foruma, prednjačio je @BordoSarajevo i on to može potvrditi. Ja sam odmah rekao, prvo teren, pa onda možemo davati neke prve zaključke nakon par tekmi. I šta bi? Momak ispade najbolje pojačanje, možda i najbolji naš igrač u ovoj polusezoni. Sačekajmo, možda momak bude prijatno iznenadi.