revolt je napisao/la:alenpitar je napisao/la: OVO JE VELIKI PORAZ FK SARAJEVA. JEDAN OD NAJVECIH, RAVAN ONOJ BLAMAZI PROTIV ATALANTE!!!![]()
Prosvjetitelju, evo sad cemo zaplakati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
revolt je napisao/la:alenpitar je napisao/la: OVO JE VELIKI PORAZ FK SARAJEVA. JEDAN OD NAJVECIH, RAVAN ONOJ BLAMAZI PROTIV ATALANTE!!!![]()
Prosvjetitelju, evo sad cemo zaplakati.
Uz ova 2 na probi, Lazić i još 5 iz akademije da se priključi? Previše, neostvarivo.Samozdravlje je napisao/la:Sta mislis da uz 22 iskusna fudbalera prikljuce jos : Dizdarevica(3.golman),Imamovic(bek-krilo),Djokanovic , Salcin i Hasanovic . Posto posebno gotivim Akademce,sa ovih 5 ja bih bio zadovoljan . Ako moze vise u Tursku na pripreme to bolje. Nije puno 27-28 na pripreme u Tursku,nek djeca se osjete bitnim. U Akademiji je spas .MortemHz je napisao/la:Evo danas ćemo vidjetimuhamedhulk je napisao/la:Idel Djoka na pripreme? Nadam se da ide, zajedno sa Salcinom i Imamovicem.
Najbolji marketing su titule sve ostalo je suplja. Ovo je klasicno uhljebljivanje i trpanje para u privatne dzepove, pazi sad preko FKS! Na ovo se mora reagovati dok nije otislo predaleko!Stroj1946 je napisao/la:Iskreno i meni se ne sviđa što dovode likove koji nisu odigrali minute pravog fudbala. Šalje se pogrešna slika akademcima, uzima se mjesto djeci koja su tu ispred nosa i ne vjerujem da je ovaj golman kvalitetniji od Dizdarevića, a Jahić od Salčina. S druge strane, kad su ih već doveli nek odrade koju tekmu, možda ima nešto što je zanimljivo. Opet ja mislim ovo dovođenje je čisti marketing i popularizacija FK Sarajeva u dijaspori, prvenstveno u SAD-u. A imamo tamo inače finu bazu navijača kolko znam.
S marketinške strane odličan potez, a sa tehničke je upitnik. Jer ako već dovode te igrače preko bare, barem mlađe od 19, a ne starije, pogotovo ako nisu još ozbiljno se fudbalom bavili. Treba vidjeti prvo kakvi su, pa ćemo znati na čemu smo. Nije nama teško popljuvat ako budu loši![]()
Hajde prat baseboll pa da imam s kim komentarisati,pusti kriket...belosevic28 je napisao/la:To sto ce neko doci na probu je trpanje para u necije dzepoveOvo je neka nova dimenzija fudbala, tako da se povlacim. Odoh pratiti kriket.
MortemHz je napisao/la:Igrači kojima ističe ugovor sa FK Sarajevo u ovoj godini:
Bojan Pavlović - 30.06.2019
Almir Bekić - 30.06.2019
Joachim Adukor - 30.06.2019
Vedad Gljiva - 30.06.2019
Sanjin Lelić - 30.06.2019
Jel ti Tucakovic bio na probi? Sta mislis kako to vide momci iz akademije? I ne zasluzujemo bolje, yebite nas kao zenu ne zasluzujemo bolje!belosevic28 je napisao/la:To sto ce neko doci na probu je trpanje para u necije dzepoveOvo je neka nova dimenzija fudbala, tako da se povlacim. Odoh pratiti kriket.
Ma jaKamuflazn je napisao/la:Standardni strumfici koji nastoje ubaciti bubu medju navijace.
Bio je i tatar na probi.
Znas sta je meni frapantno ovdje,mislim postujem razlicito misljenje svacije,ali dizati ovoliku graju oko toga sto je neko dosao na probu je stvarno van pameti,pa zato izbjegavam komentarisati te stvari...belosevic28 je napisao/la:@vanja, kontam na bocanje se prebaciti.
Jbg dobro nam ide na svim poljima pa ljudi nemaju sta pljuvati pa pljuju dolazak na probu dva igraca.
Nekad se stvarno insan zapita sta ce nam dusmani pored nas samih...
Tucakovic je bio TRECI golman, tad je Dizdarevic imao 15 godina i nije mogao on biti treci. Jahica svi hvale i neka ga na probi, Dzafic po meni nepotreban ali vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Burberry46 i 36 gostiju.