Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Halal bilo 3 eura al nemoj vise Salvadore
Osta ti drug bez 1400 eura :/
Jest vas teško naložiti, još kaže imam tekmu za vas
Pad, nemoze svaka proc jbg, ko zeli tipove dobijati, sto sam u temi napisao pola pola se igra, šaljite privatnu poruku..
Nit sam igrao nit sam planirao, samo sam cekao HTlumani je napisao/la:Jest vas teško naložiti, još kaže imam tekmu za vas

Pao gol u 5. minuti pa frajer vidio "priliku" da uvali foru kako ce biti barem jos jedan jer je dugo poluvrijeme, kvota dobra (oko 3) pa zasto ne probati

Mislim ako je netko stvarno odigrao za neku takvu slicnu cifru taj nema nimalo mozga, a uostalom ne znam sto mu ona tema jos uvijek otvorena

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 12 jan 2019, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Woohoo23 je napisao/la:Pad, nemoze svaka proc jbg, ko zeli tipove dobijati, sto sam u temi napisao pola pola se igra, šaljite privatnu poruku..
Sam sebi daj ban i ne lupaj, još hoce pola, pola.

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 12 jan 2019, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Digao je u januaru bar 5puta toliko, tako da nije mu problem, dok god je vise pogodaka nije problem pasti....Oikamid je napisao/la:Osta ti drug bez 1400 eura :/
Svi drugi lazu samo vi sve znate, ko nece nemora, nikom nisam uzeo nista, 3-4 lika igraju nisu na forumu i u plusu su solidno, ko zeli moze probat ne kosta ga nista, par dva idu dzaba, kvote 1,5 2,5..pozz
1400 eura drug ulaže, a ti po onim wwin tiketima po marku. Kakav ti je to drug?
Woohoo23 je napisao/la:Svi drugi lazu samo vi sve znate, ko nece nemora, nikom nisam uzeo nista, 3-4 lika igraju nisu na forumu i u plusu su solidno, ko zeli moze probat ne kosta ga nista, par dva idu dzaba, kvote 1,5 2,5..pozz
Samo ti igraj

- Lightbringer
- Kontakt:
ovo se samo meni može desiti... poništen gol za boavistu odigro na lajvu dok je bilo 7 kvota..
Ja ulazem koliko kad imam, a on je profi, bavi se i drugim biznisom ali je kladionica primarna...Oikamid je napisao/la:1400 eura drug ulaže, a ti po onim wwin tiketima po marku. Kakav ti je to drug?
Ne prolazi svaka, ali zadnje dvije godine je jedan mjesec u minusu samo bio,igra najvise live i najcesce lijeve lige za koje je tesko doci do nekih provjerenih informacija a on kojim sistemom prođe ne odaje mi ko ne zeli nek ne cita, ako smetam kome banujte me...za više informacija pm....
Nemam kad svima odg tako da tu sam neg ne stizem, pravit cemo discord grupu.....
P.S sad ugleda meksiko 2 liga oba daju u prvom prošlo, u zdravlju potrošili vi što ste na pm dobili...
Aj ne perite
, nego dajte SVI PO JEDNOG KOSARKASA KAO SINOC IDEMO PRVI DAJEMO VISEE
I ja uplacujem po 1400 al dinara prepisujte svi od mene jeaa boooiii

I ja uplacujem po 1400 al dinara prepisujte svi od mene jeaa boooiii
Aldridge 21.5 over je nekako pik dana. Osim meceva s Memphisom, redovno je prolazio ovu granicu u zadnje 2-3 sedmice.
- Lightbringer
- Kontakt:
davis 28.5 više
lamb 15.5 više
lamb 15.5 više
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jokic 22,5 - over
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nurkic 17.5+ betlive
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Koji majmun. Slobodan udarac za Boavistu 22-23 metra malo iskosa, dvojica kraj lopte. Jedan malo dirne loptu, drugi puca i daje gol, a neki muflon iz Boaviste uletio u ofsajd.Lightbringer je napisao/la:ovo se samo meni može desiti... poništen gol za boavistu odigro na lajvu dok je bilo 7 kvota..

Gdje provjeriti koji igrac izvodi sedmerce za odredenu ekipu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.