FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 20:46

Rodin i Sinisa zavoljeli nas grad i klub da ni u toku pauze ne idu u svoje rodne gradove. Preselili se ovdje. Nek im Bog da sve najbolje. Sinisi sa sinom, ako Bog da, pogotovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 jan 2019, 20:49

Tesko Raonffa da se u januaru bez punog dzepa mogu pronaci top igraci. Nije ni 2008., klubovi se stite ugovorima i nema vise odlazaka zbog dugova. U regiji nesto pronaci a pitanje je ima li i tamo. Eventualno sa ovim pokusati sto ne igraju pola ili godinu. Onda je i to rizik veliki.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 12 jan 2019, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jan 2019, 20:56

Pise cifra od 450000 eura da cemo dobiti od AEK-a :salut:
Volim te Zeljo!!!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 12 jan 2019, 21:03

Probat vratit Memiju, Graovca, vidjet jos jednog igraca iz nizih liga. Vezni igrac bi se isto mogao naci u Pl, da izguramo kako do evrope.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 12 jan 2019, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 21:04

Eee da je vratiti Graovca...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2019, 21:06

plavousrcu je napisao/la:Tesko Raonffa da se u januaru bez punog dzepa mogu pronaci top igraci. Nije ni 2008., klubovi se stite uhovorima i nema vise odlazaka zbog dugova. U regiji nesto pronaci a pitanje je ima li i tamo. Eventualno sa ovim pokusati sto ne igraju pola ili godinu. Onda je i to rizik veliki.
Ma znam jbg, svakako se ne treba zalijetati sa nekim neprovjerenim igračima. Realno, borba za titulu je izgubljena već odavno, Europa je trenutno upitna al' mislim da sa Osimom na klupi, čak i u ovakvom rosteru, neće biti problema da se Europa izbori.

Tako da ne treba bezglavo tražiti neka pojačanja kao da nam je opstanak upitan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2019, 21:09

LjoZee je napisao/la:Eee da je vratiti Graovca...
Ma to je nemoguća misija, isto kao ona priča sa Tomićem, i jedan i drugi standardni u jačim klubovima i jačim ligama nego što je Željo i što je naša liga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 jan 2019, 21:13

Raonffa je napisao/la:
Ma to je nemoguća misija, isto kao ona priča sa Tomićem, i jedan i drugi standardni u jačim klubovima i jačim ligama nego što je Željo i što je naša liga.
Nekada sumnjam da se s ciljem poturaju takve price. Oni jedva cekali da odu odavde, igraju u svojim klubovima i sad ce se vratiti. Nema logike.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 21:17

Ma znam da nema nikakvih šansi, ali takav neko nam treba sad da izguramo do Evrope.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2019, 21:17

plavousrcu je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Nekada sumnjam da se s ciljem poturaju takve price. Oni jedva cekali da odu odavde, igraju u svojim klubovima i sad ce se vratiti. Nema logike.
Nemam pojma al' znam da apsolutno nije realno. Al' hajde eto kada navijač i forumaš izrazi neku želju kao npr @LjoZee za Graovcem, al' kad ja pročitam članak ili nešto slično kao "Osim želi vratiti Tomića na Grbavicu", pa to je ono ne znaš da li da se smiješ ili da plačeš.

Eto baš Amar misli da može vratiti Tomića i na njega troši vrijeme.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 jan 2019, 21:22

Nama treba igrac kao sto je Tomic. To nam najvise nedostaje. Moze trcati, dobra duel igra, dovar u defanzivi i moze povuci naprijed. Nema takvog dostupnog nama.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 21:27

Mi smo sad u k i svi u prednosti kod igrača. Ne samo zbog financija već i atomosfere, rezultata, prošle polusezone, onih "sukoba" sa navijacima i slično. Jedino nas Osim vadi nas. Nije isto kad je neki tamo lijevi i on. Sve ostale stvari nisu na našoj strani.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 jan 2019, 21:27

Bezideja je napisao/la:Probat vratit Memiju, Graovca, vidjet jos jednog navijaca iz nizih liga. Vezni igrac bi se isto mogao naci u Pl, da izguramo kako do evrope.
Memija pod ugovorom sa Dancima, sredinom decembra doživio težu povredu, fraktura jagodicne kosti i lom vilice, i dalje se oporavlja, do tada bio standardan, Graovac standardan u Vojvodini isto pod ugovorom, ne vidim kako njih dvojicu dovesti, da su pred izlaznim vratima svojih klubova pa hajde, nego ljudi standardno igraju, imaju odlicna primanja i povratak u PLBIH bio bi im korak unazad u karijerama, nerealno u svakom smislu

Ovo oko igraca iz nizih liga, mozda budes i u pravu
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jan 2019, 21:27

LjoZee je napisao/la:Ma znam da nema nikakvih šansi, ali takav neko nam treba sad da izguramo do Evrope.
Ako ćeš iskreno, moje mišljenje je da nama sada najviše treba mir i konsolidacija u i oko kluba, pa onda sve ostalo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2019, 21:33

Šta je sa Zajmovićem? Kad smo već kod igrača iz niže lige jel' :D

Ne prizivam ga Bože sačuvaj nego niko ga ne spominje nigdje.

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 12 jan 2019, 21:37

LjoZee je napisao/la:Mi smo sad u k i svi u prednosti kod igrača. Ne samo zbog financija već i atomosfere, rezultata, prošle polusezone, onih "sukoba" sa navijacima i slično. Jedino nas Osim vadi nas. Nije isto kad je neki tamo lijevi i on. Sve ostale stvari nisu na našoj strani.
Nažalost ovdje si u pravu, svi žele da rade i igraju u dobroj atmosferi, tu dosta moramo poraditi da bi mogli za godinu ili dvije razgovarati o ozbiljnijim igračkim pojačanjima
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 jan 2019, 21:45

idevlak je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Mi smo sad u k i svi u prednosti kod igrača. Ne samo zbog financija već i atomosfere, rezultata, prošle polusezone, onih "sukoba" sa navijacima i slično. Jedino nas Osim vadi nas. Nije isto kad je neki tamo lijevi i on. Sve ostale stvari nisu na našoj strani.
Nažalost ovdje si u pravu, svi žele da rade i igraju u dobroj atmosferi, tu dosta moramo poraditi da bi mogli za godinu ili dvije razgovarati o ozbiljnijim igračkim pojačanjima
Ma do utakmice sa Radnikom bit ce strepnja i natezanje, dobijemo Radnik u gostima i eto ti protiv Mladosti +6.000 duša na stadionu, neki novi Željo, Amar se vratio, lagana euforija, sa dvije pobjede u startu eto ti potvrde da su se neke stvari posložile kako treba i onda lagano Slobodi u goste, sa tri pobjede za redom imali bi željenu euforiju i atmosferu kakvu smu dugo priželjkivali

Glavni cilj je Evropa, ovo sada je rijesavanje problema u hodu i pet do dvanaest sve, mnogo posla za uraditi a malo vremena, veliki remont realno je ocekivati na ljeto, pogotovo ako uzmemo u obzir da predvidjenom dinamikom iz finansijske krize mozemo izaci vec u aprilu - maju, na ljeto ces imati vise mogucnosti prvenstveno u finansijskom pogledu samim tim i mogucnost da dovedes ozbiljnija pojačanja
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 jan 2019, 21:46

Super napisano. Ostavstinu najtransparentiji cemo cistiti dva prelazna roka najmanje. Znaju igraci kakva je situacija kod nas bila.

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 12 jan 2019, 21:51

Jako je bitno izboriti tu Evropu , od toga zavisi mnogo toga, a pogotovo sa kakvim igračkim kadrom ćemo ući u sljedeću takmicarsku sezonu, u kojoj realno očekujem borbu za titulu.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 jan 2019, 22:49

Graovac je u Vojvodini. Vosa nije jaka kao prije 3-5 godina. Ne vjerujem da su mu i finansije aman-zaman. Jedino sto su bili voljni platiti menadjersku naknadu. Koliko vidim, igrao je redovno ali nisu ni on ni navijaci pretjerano zadovoljni. Ja imam info da je Osim u kontaktu sa njim, pa bumo vidjeli. Tomic je opet druga prica, mi i Olimpija smo 2 svijeta, tako da je to nemoguca misija.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.