@starigrad
Zato što se ne mogu porediti, za razliku od prošle uprave ovi nisu na funkcijama ni mjesec dana, zato što vjerujem da predsjednik kluba nebi tek tako lagao i manipulisao, čovjek tek došao a odmah da se baci na takve stvari, malo vjerovatno, takodjer pomenuta isplata firmi iz Sarajeva odmah nakon novogodišnjih praznika mi govori da se je racun odblokiran, ili da su ipak otvorili novi i sa razlogom stari odlucili ostaviti blokiranim, predsjednik jedno, ja indirektno svjedok drugog a po tvom racuni blokirani, vjerujem da je istina negdje u sredini, naravno slažem se sa vecinom stvari, vidi se da se razmiješ u sve to
Ne mogu da shvatim pojedine koji znaju kakvo je stanje u klubu, kolike izdatke imamo na konto kredita i drugih stvari koji nemaju veze sa sportskim segmentom, a pitaju se a sto Stanic?, a sto Jamak? a sto ovaj ili onaj, koliko nam je dug jorgan toliko cemo se i pokriti i tu sve počinje i završava
Nema razloga da se ne vjeruje covjeku koji nam je toliko dobrog donio, na kraju pricamo o najtrofejnijem treneru u gotovo stogodišnjoj historiji kluba, za neke stvari trebat ce vremena i strpljenja, ali sam siguran da cemo protiv Radnika gledati nekog novog, jačeg i organizovanijeg Želju
Za neupucene Amar i Zuban rade zajedno na pojačanjima, i ako niste primijetili Amar je otjerao skoro sve strance, jedino ostali Stevanovic i Pavic

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !