Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Je li moguce u williams poslovnicama u Federaciji uplacivati i isplacivati pare sa wwin.com racuna? Znaci ne ovog wwin.ba vec wwin.com sa sjedistem u Banjoj Luci?
kad ja padnem ovako na glupom paru, gdje golova inace bude kao kiše...

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Trojica zelenih rutinski prešla. Williams uz Đedovića najveća minutaža u Bayernu, ali da se nešto trudio i nije.Finn je napisao/la:Za danas prijedlozi EL:
Clark over
Gudaitis over
Seraphin over
Nisu losi ni Williams over i Poirier over.
Clark razočarenje večeri, ništa nije išlo. Ni Repešine odluke nisu pomogle.
Veceras je dobitna noc, ajmo svi PO JEDNOG KOSARKASA ALI JEDNOG NEMOJTE SLATI SISTEME I SLICNO ZBUNJUJETE ME

Mitchell 23.5 over
Podivljao je u zadnje 3 tekme, protiv Milwaukeeja pogađao 6/12 trojke. Očekujem ga na 25+ protiv Lakersa.
Podivljao je u zadnje 3 tekme, protiv Milwaukeeja pogađao 6/12 trojke. Očekujem ga na 25+ protiv Lakersa.
Butler vise
- Lightbringer
- Kontakt:
Sabonis 16.5 više
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hardaway 17.5 - manje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako je Embiid out kao sto se pise, vrijedi probati Butlera na 19.5 over.
Auu Redick se vraca veceras, ja vec odigrao Butlera preko na 3 listica

Ariza tri trice za 5min u trecoj cetvrtini

Nocas sve pogodjeno sa foruma
Arizino drugo poluvrijeme me kostalo preko 500KM, kakav kreten nikad vise, a dao 2 poena u prvom poluvremenu

Arizino drugo poluvrijeme me kostalo preko 500KM, kakav kreten nikad vise, a dao 2 poena u prvom poluvremenu

VGS je napisao/la:Je li moguce u williams poslovnicama u Federaciji uplacivati i isplacivati pare sa wwin.com racuna? Znaci ne ovog wwin.ba vec wwin.com sa sjedistem u Banjoj Luci?
Wwin.com, isplata da a uplata ne, uplata samo putem kartice i vouchera abon xbon i sta jos ima..
Hvala ali meni rece support da ne moze ni isplata..Woohoo23 je napisao/la:VGS je napisao/la:Je li moguce u williams poslovnicama u Federaciji uplacivati i isplacivati pare sa wwin.com racuna? Znaci ne ovog wwin.ba vec wwin.com sa sjedistem u Banjoj Luci?
Wwin.com, isplata da a uplata ne, uplata samo putem kartice i vouchera abon xbon i sta jos ima..

Nikad necu razumjeti ove hajvane poput Oladipa. Hajde kontam mec je gotov, trener odmara bitne igrace, ali da covjeku nije stalo da predje tih 20 poena, cisto radi sebe. Pa valjda je 20 magicna brojka poput 30, 40...
Lik nije uputio ni jedan sut u zadnjoj cetvrtini, usao 6 minuta prije kraja, izasao 4.5 do kraja.
Lik nije uputio ni jedan sut u zadnjoj cetvrtini, usao 6 minuta prije kraja, izasao 4.5 do kraja.
Izgleda da od 14.01-og neće se vise moći uplaćivati na wwin preko xbona.. 

BBB 86'
Ne igra Zupčić danas za Igokeu. Zvezda će ih razbiti.
Zubčić otišao, ima novi klubWilly je napisao/la:Ne igra Zupčić danas za Igokeu. Zvezda će ih razbiti.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Može isplata, samo kada isplaćuje klikneš na ono WWin dostava, i izabereš u kojoj ćeš poslovnici isplatiti novacVGS je napisao/la:Hvala ali meni rece support da ne moze ni isplata..Woohoo23 je napisao/la:VGS je napisao/la:Je li moguce u williams poslovnicama u Federaciji uplacivati i isplacivati pare sa wwin.com racuna? Znaci ne ovog wwin.ba vec wwin.com sa sjedistem u Banjoj Luci?
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
@idevlak odlicno, hvala obojici na info 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.