Opet prodje 275km vec u + ovaj mjesec plus 23e na racunu, nadam se da si prepisao.Wandelanoite je napisao/la:Finn je napisao/la:Možeš li s nama podijeliti taj današnji tiket?Wandelanoite je napisao/la:Ja igram s 5km kvotu 5, pa sutra opet sve na kvotu 5 ako prodje, ovaj mjesec sam vec 175km u + i imam danasnji tiket 25km uplaceno i jos 11 eura na racunu. Isplatim 100km a 30,40 uvijek ostavim na racunu da igram dalje.Eto
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Možeš li s nama podijeliti taj današnji tiket?
[/quote]
Eto[/quote]
Opet prodje 275km vec u + ovaj mjesec plus 23e na racunu, nadam se da si prepisao.[/quote]
Bravo, i ja sam u plusu od početka godine, slično igramo, samo sto ja duplam 2x, znaci ulog x kvota 2, dobitak x kvota2, i onda opet ispočetka,početna banka mi je 150KM, ovo mi je prvi način.
A drugi način je sistem 2/3, sa minimalnim kvotama 1,75 + 1fix stavim do 1.30, isti mi je ulog dok pogađam 2 para iz sistema,kada pogodim sva tri duplam ulog, kada promašim skroz sistem, odnosno kada imam 1 ili nijedan pogodak, vraćam se sa ulogom korak nazad, i na duže staze se može zaraditi, nema velikog rizika za izgubiti banku.
Možda nekom pomognu ovi primjeri

Opet prodje 275km vec u + ovaj mjesec plus 23e na racunu, nadam se da si prepisao.[/quote]
Bravo, i ja sam u plusu od početka godine, slično igramo, samo sto ja duplam 2x, znaci ulog x kvota 2, dobitak x kvota2, i onda opet ispočetka,početna banka mi je 150KM, ovo mi je prvi način.
A drugi način je sistem 2/3, sa minimalnim kvotama 1,75 + 1fix stavim do 1.30, isti mi je ulog dok pogađam 2 para iz sistema,kada pogodim sva tri duplam ulog, kada promašim skroz sistem, odnosno kada imam 1 ili nijedan pogodak, vraćam se sa ulogom korak nazad, i na duže staze se može zaraditi, nema velikog rizika za izgubiti banku.
Možda nekom pomognu ovi primjeri
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Nisam.
Al' svaka čast, i meni je ta taktika jedna od boljih, s tim da ganjam manju kvotu, negdje od 2 do 3. Al' u zadnje vrijeme sam imao nekih pehova pa me to malo omelo.
Nastavi u tom ritmu, prepisacu naredni put def.

Al' svaka čast, i meni je ta taktika jedna od boljih, s tim da ganjam manju kvotu, negdje od 2 do 3. Al' u zadnje vrijeme sam imao nekih pehova pa me to malo omelo.
Nastavi u tom ritmu, prepisacu naredni put def.

Griffin ne igra veceras
Mozzart najjaca kladionica, nikakvih ogranicenja, nista, plus "Ukupno poena najefikasnija četvrtina", ovo nisam jos nigdje vidio da se moze igrati.
Mozzart najjaca kladionica, nikakvih ogranicenja, nista, plus "Ukupno poena najefikasnija četvrtina", ovo nisam jos nigdje vidio da se moze igrati.
Kako proći kada dva retarda zajedno šutiraju 15% 

-
- Kontakt:
Nekima se svidjela ova moja taktika pa evo i danas jedan tiket kvote 5.
MES QUE UN CLUB!
Daj imal ko kakvog igrača zicer rukomet danas ??
Horvat 5.5 više??
Horvat 5.5 više??
- Lightbringer
- Kontakt:
Lazarov 6.5 + 

Zadnja izmjena: Lightbringer, dana/u 11 jan 2019, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Za danas prijedlozi EL:
Clark over
Gudaitis over
Seraphin over
Nisu losi ni Williams over i Poirier over.
Clark over
Gudaitis over
Seraphin over
Nisu losi ni Williams over i Poirier over.
-
- Kontakt:
Angola konstantno vodi nekoliko razlike protiv Katara, a kvota 25,smrdi nesto tu puno
-
- Kontakt:
ko bi reko cuda da se dese

iz keca u kec kvota oko 50

iz keca u kec kvota oko 50

Zasto imam osjecaj kad cekam samo Wilbekin under za 100KM, da ce dati preko 20 poena

ma kakav crni wilbekinSemirP je napisao/la:Zasto imam osjecaj kad cekam samo Wilbekin under za 100KM, da ce dati preko 20 poena![]()
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Gdje pratite koliko je ko dao na utakmici ?Na rukomet mislim
Djordje Cvarkov i drzavni posao, predobri su
- Stone Island
- Kontakt:
Nastavljamo u istom ritmu. Norris Cole granica 17,5 i naravno postigne 17 poena.
- Lightbringer
- Kontakt:
de calathes nemoj me zayebavati kuknjava
E moj Shields konju jedan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.