FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Koliko vidim danas je za svaku ekipu tako pisalo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ako mislis na sastav protiv slobode.. ne igraju Kojasevic, Arsenijevic i Muharemovic koji si ostali u Sarajevu ...adnan_hzsa je napisao/la:ovo je po meni sastav:
......................hamzic......................
arsenijevic... gutic... torlak... muharemovic
scepanovic... dzakmic.. handzic.. kojasevic
.....................Hamzagic....................
...................... Jahovic.....................
Hamzagic kapiten, tako da ni Ihtijarevic ne igra ...

'Ajde necemo sad pretjerivati... Kao da je vazna ova tekma protiv Slobode pa da mora pisati "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL"Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!
Nema potrebe
Jel' Suljic dao 2. gol?
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 20 okt 2010, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ma samo puni,eto valjda 2-0 vodimo
Mislim kroz ovih par utakmica da puno bolje igramo u gostima,gledano i ovu i zadnjih par gostovanja

Mislim kroz ovih par utakmica da puno bolje igramo u gostima,gledano i ovu i zadnjih par gostovanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
a i 0-2 je
Bgm se mi lako obracunasmo sa buducim premijerligasom...
Hvala Bogu..
SARAJEVO SAMPION

Bgm se mi lako obracunasmo sa buducim premijerligasom...

SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa nije bitno s kim se igra, ali jbg, ako vec tako stalno rade, zasto je to danas izuzetak, vidim nikome danas nisu pisali.....bas me interesuje hoce li veceras.....ali nebitno, bitno je da smo mi u polufinaluBegAx je napisao/la:'Ajde necemo sad pretjerivati... Kao da je vazna ova tekma protiv Slobode pa da mora pisati "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL"Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Eto jos jedan razlog vise zobg cega treba Avdic igrati umjesto Jahovica na derbiju!Gigant je napisao/la:Pa nije bitno s kim se igra, ali jbg, ako vec tako stalno rade, zasto je to danas izuzetak, vidim nikome danas nisu pisali.....bas me interesuje hoce li veceras.....ali nebitno, bitno je da smo mi u polufinaluBegAx je napisao/la:'Ajde necemo sad pretjerivati... Kao da je vazna ova tekma protiv Slobode pa da mora pisati "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL"Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!i da je Avdic proradio......
-
- Kontakt:
Ovo se odnosi na derbi...aS_Roma je napisao/la:ako mislis na sastav protiv slobode.. ne igraju Kojasevic, Arsenijevic i Muharemovic koji si ostali u Sarajevu ...adnan_hzsa je napisao/la:ovo je po meni sastav:
......................hamzic......................
arsenijevic... gutic... torlak... muharemovic
scepanovic... dzakmic.. handzic.. kojasevic
.....................Hamzagic....................
...................... Jahovic.....................
Hamzagic kapiten, tako da ni Ihtijarevic ne igra ...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......
jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalomGigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......

Jel tebe ko sta pitao......lottdogg je napisao/la:jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalomGigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......
lottdogg je napisao/la:jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalomGigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......

Eh, sta mislite ko bi vam sad odgovaro, Kozara, Omladinac ili Branitelj

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
1-2...haj Mirza ubaci jos kojeg junira nek momci igraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ajmo sad juniori dok se neko nije povrijedio odlicno je za sada bitno je i ovu slobodu uzet radi samopouzdanja
- sarajlija89
- Kontakt:
Hamzić, Šehović, Torlak, Gutić, Trebinjac, Džakmić, Nuhić, Hamzagić, Šćepanović, Suljić, Avdić...
Hameta,Torlaka i Dadu odmorit...
oko 100-tinjak nasih gore...Svaka cast..institucija jednom rijecju

Hameta,Torlaka i Dadu odmorit...
oko 100-tinjak nasih gore...Svaka cast..institucija jednom rijecju

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Megamon
- Kontakt:
1-3 Suljic 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ubacio Mirza tri mlada igraca u igro
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Bravo Suljicu!!!! 

Ovo se Šejtan priprema za derbi 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.