FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Gigant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Gigant » 20 okt 2010, 15:04

Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 okt 2010, 15:05

Koliko vidim danas je za svaku ekipu tako pisalo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 okt 2010, 15:06

adnan_hzsa je napisao/la:ovo je po meni sastav:

......................hamzic......................

arsenijevic... gutic... torlak... muharemovic

scepanovic... dzakmic.. handzic.. kojasevic

.....................Hamzagic....................

...................... Jahovic.....................
ako mislis na sastav protiv slobode.. ne igraju Kojasevic, Arsenijevic i Muharemovic koji si ostali u Sarajevu ...
Hamzagic kapiten, tako da ni Ihtijarevic ne igra ... ;)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 okt 2010, 15:06

Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!
'Ajde necemo sad pretjerivati... Kao da je vazna ova tekma protiv Slobode pa da mora pisati "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL"
Nema potrebe

Jel' Suljic dao 2. gol?
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 20 okt 2010, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 okt 2010, 15:07

Ma samo puni,eto valjda 2-0 vodimo :)

Mislim kroz ovih par utakmica da puno bolje igramo u gostima,gledano i ovu i zadnjih par gostovanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 okt 2010, 15:08

a i 0-2 je :lol: :lol: 8-) 8-)

Bgm se mi lako obracunasmo sa buducim premijerligasom... :D Hvala Bogu..

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 okt 2010, 15:08

BegAx je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za ljude koji uredjuju ovaj portal....zasto OPET, znaci opet, jer se to desilo i nedavno, Sarajevo kada postigne pogodak samo napisu kao obicni komentar, kao npr.ovaj sada :Sarajevo golom Alena Avdića vodi sa 1:0......dok je drugim klubovima to propraceno goooooooooooooooooooooooooooooooolom do ilidze......strasno neprofesionalno!!!
'Ajde necemo sad pretjerivati... Kao da je vazna ova tekma protiv Slobode pa da mora pisati "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL"
Pa nije bitno s kim se igra, ali jbg, ako vec tako stalno rade, zasto je to danas izuzetak, vidim nikome danas nisu pisali.....bas me interesuje hoce li veceras.....ali nebitno, bitno je da smo mi u polufinalu ;) i da je Avdic proradio......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 okt 2010, 15:10

Gigant je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Pa nije bitno s kim se igra, ali jbg, ako vec tako stalno rade, zasto je to danas izuzetak, vidim nikome danas nisu pisali.....bas me interesuje hoce li veceras.....ali nebitno, bitno je da smo mi u polufinalu ;) i da je Avdic proradio......
Eto jos jedan razlog vise zobg cega treba Avdic igrati umjesto Jahovica na derbiju!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 20 okt 2010, 15:11

aS_Roma je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:ovo je po meni sastav:

......................hamzic......................

arsenijevic... gutic... torlak... muharemovic

scepanovic... dzakmic.. handzic.. kojasevic

.....................Hamzagic....................

...................... Jahovic.....................
ako mislis na sastav protiv slobode.. ne igraju Kojasevic, Arsenijevic i Muharemovic koji si ostali u Sarajevu ...
Hamzagic kapiten, tako da ni Ihtijarevic ne igra ... ;)
Ovo se odnosi na derbi...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 okt 2010, 15:17

hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 okt 2010, 15:19

Gigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......
jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalom :mrgreen:

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 okt 2010, 15:23

lottdogg je napisao/la:
Gigant je napisao/la:hahahahahah.......evo sada nisu ni napisali da smo dali gol, samo upisali rezultat......mozda je najbolje da izbace ovaj par, da se ne muce beze.......
jarane po tebi ovo je ocigledno stranica naklonjena zelji , zato treba da pocnes bojkotovat ovu stranicu i forum , nemoj dopustiti da te prave budalom :mrgreen:
Jel tebe ko sta pitao......

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 20 okt 2010, 15:25

lottdogg je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Eh, sta mislite ko bi vam sad odgovaro, Kozara, Omladinac ili Branitelj :?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 okt 2010, 15:26

1-2...haj Mirza ubaci jos kojeg junira nek momci igraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 20 okt 2010, 15:37

Ajmo sad juniori dok se neko nije povrijedio odlicno je za sada bitno je i ovu slobodu uzet radi samopouzdanja

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 okt 2010, 15:37

Hamzić, Šehović, Torlak, Gutić, Trebinjac, Džakmić, Nuhić, Hamzagić, Šćepanović, Suljić, Avdić...

Hameta,Torlaka i Dadu odmorit...

oko 100-tinjak nasih gore...Svaka cast..institucija jednom rijecju 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 okt 2010, 15:49

1-3 Suljic 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 20 okt 2010, 15:50

Ubacio Mirza tri mlada igraca u igro
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 okt 2010, 15:54

Bravo Suljicu!!!! :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 okt 2010, 16:20

Ovo se Šejtan priprema za derbi :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.