Vraga sucne, sad sam slusao prognozu kazu kisa posljepodne ...pile87 je napisao/la:Evo i sunca bice lijepo na Grbavici danas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nek padaju ćuskije 3:1 je za nas,Elegant je napisao/la:Vraga sucne, sad sam slusao prognozu kazu kisa posljepodne ...pile87 je napisao/la:Evo i sunca bice lijepo na Grbavici danas
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nek padaju ćuskije 3:1 je za nas,
I ja mislim da ce biti upravo taj rezultat.
@ čamac,

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Pa zar nije sad poslijepodne majka mu stara
nek bude kao sad i ljepota..
1921-2011
Da li su standardne cijene karata ( JUG 5 KM) ili ima nekih promjena?
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Znaci objasnio si sve sto se moze objasnit...čamac je napisao/la:Slušaj UPS (Uninterruptible power supply)
Jesi li ti ikad bio na utakmici polufinala Kupa UEFA. Nisi ni ti ćeš ikad biti. E vidiš ja jesam i još preko 20 milja ljudi, a sjevera nije bilo. Kako je to moguće? Nađi na youtube-u tu tekmu pa malo pogledaj šta je jug i šta je najveća navijačka tribina u državi. Na Grbavicu uvijek i vazda može stati cvaja, sa sjeverom, bez njega, sa stolicama i bez njih, sa šumom ili bez nje ali treba imati publiku. Vi ni na Zunabdan niste sjever napunili i sva ova vaša balavurdija što smara po forumima nikad nije doživila pun sjever. Vama je plafon kad vas se skupi tri milje i glumite trubadure, svršajete na nekakvu nazovi atmosferu. Nema krova nema zvuka. Ako ovako nastavite opet će se pita dijeliti po Koševu kao nekad. Prošlo je vaše vrijeme i vrijeme kad se na Koševu moralo biti viđen da bi se stan dobio ili ženu zaposlilo.
Jači od ratova, režima i partija
SVAKA TI CAST
Nek ppada sta hoce ja sam i onako na tribini koje ima krovElegant je napisao/la:Vraga sucne, sad sam slusao prognozu kazu kisa posljepodne ...pile87 je napisao/la:Evo i sunca bice lijepo na Grbavici danas
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja sam na onoj što nema krov, al' imam kišobran
"biće kako bude".
"biće kako bude".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Moze se samljeti protivnik i kad lije kisa, pogotovo u kupu.
Sjetimo se utakmice protiv Zrinjskog. Ono mi je jedna od drazih utakmica u zadnjih godinu dana.
Sjetimo se utakmice protiv Zrinjskog. Ono mi je jedna od drazih utakmica u zadnjih godinu dana.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
[youtube][/youtube]čamac je napisao/la:Slušaj UPS (Uninterruptible power supply)
Jesi li ti ikad bio na utakmici polufinala Kupa UEFA. Nisi ni ti ćeš ikad biti. E vidiš ja jesam i još preko 20 milja ljudi, a sjevera nije bilo. Kako je to moguće? Nađi na youtube-u tu tekmu pa malo pogledaj šta je jug i šta je najveća navijačka tribina u državi. Na Grbavicu uvijek i vazda može stati cvaja, sa sjeverom, bez njega, sa stolicama i bez njih, sa šumom ili bez nje ali treba imati publiku. Vi ni na Zunabdan niste sjever napunili i sva ova vaša balavurdija što smara po forumima nikad nije doživila pun sjever. Vama je plafon kad vas se skupi tri milje i glumite trubadure, svršajete na nekakvu nazovi atmosferu. Nema krova nema zvuka. Ako ovako nastavite opet će se pita dijeliti po Koševu kao nekad. Prošlo je vaše vrijeme i vrijeme kad se na Koševu moralo biti viđen da bi se stan dobio ili ženu zaposlilo.
Jači od ratova, režima i partija
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
sjever nije bio pun ni protiv cluja u četvrtom pretkolu, lijepo se može vidjeti na slikama.
parola je super, samo previše baca na bodirogu
parola je super, samo previše baca na bodirogu
ma nek bacaChWilla je napisao/la:parola je super, samo previše baca na bodirogu
ovo je ipak sveto dvojstvo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Eto momci nek je sretno i neka bolji pobjedi !!
- ShkaFishKafNjaK
- Kontakt:
Neka bude atraktivna neizvjesna utakmica sa puno golova i da na kraju pobijedi Željo
Još malo pa u "Dolinu"...
Još malo pa u "Dolinu"...
Znam da ima tv prenos utakmice. Ima li radio prenos Zeljo-Borac, zna li neko?
[youtube][/youtube]radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
k'o da pitare slušam 
kakvo je vrijeme,atmosfera pred tekmu?nemoj da cujem da je neko lesinare krivo pogledao 
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Vrijeme: Padala kisa sinoc, mokro je, al evo maloprije i sunce se probija....blrs je napisao/la:kakvo je vrijeme,atmosfera pred tekmu?nemoj da cujem da je neko lesinare krivo pogledao
Atmosfera: Ma doba
Lesinari: Uvijek vas pravo gledam !
Koliko ce vas doci ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.