FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 10 jan 2019, 10:09

Jel to ide Stojke :plac: :plac: :plac: :( :cry:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2019, 10:45

"Razgovarali smo sa Brannom, Ameru je dopušteno da traži novi klub. Upravo radimo na tome", istakao je Pejić za Bergens Tidende.

"Postoji konkretan interes za njega", poručio je Ordagićev menadžer i dodao da se to posebno odnosi na jedan klub van Norveške.
:kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2019, 11:02

Obožavam te scenarije, dovedemo Ordagu, proglasimo ga novim oploditeljem, tj. bacamo kolektivnu drkicu na njega i onda se za pola godine čudimo kako je preko noći zaboravio igrati lopte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 10 jan 2019, 11:12

Ma suvišnji ce to sve posložiti kako treba, vjerujem da je još u decembru sastavljao ekipu i slagao kockice, još i prije imenovanja nove uprave

Evo Edin Šehić napušta Hajduk, desni bek - napadac, ima naše državljanstvo a ljetos sam citao u sportskim novostima da je najmanje placeni igrac Hajduka sa platom od tek 1200 eura, momak ima brzinu, brži cak i od našeg spidi gonzalesa, valjalo bi kad bi moglo i bilo interesa

Za Vranješa uzeti tek toliko da nam vrati plate koje smo mu dali :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2019, 11:44

Virtu4l je napisao/la:Obožavam te scenarije, dovedemo Ordagu, proglasimo ga novim oploditeljem, tj. bacamo kolektivnu drkicu na njega i onda se za pola godine čudimo kako je preko noći zaboravio igrati lopte.
Momcino ti zaboravio ko je sad trener :nene:
KongrateUK je napisao/la:Ma suvišnji ce to sve posložiti kako treba, vjerujem da je još u decembru sastavljao ekipu i slagao kockice, još i prije imenovanja nove uprave

Evo Edin Šehić napušta Hajduk, desni bek - napadac, ima naše državljanstvo a ljetos sam citao u sportskim novostima da je najmanje placeni igrac Hajduka sa platom od tek 1200 eura, momak ima brzinu, brži cak i od našeg spidi gonzalesa, valjalo bi kad bi moglo i bilo interesa

Za Vranješa uzeti tek toliko da nam vrati plate koje smo mu dali :lol:
I ja sam za Sehica, imamo dobro iskustvo sa igracima iz Hajduka, a s obzirom kako se ovaj iz Sarajeva pokazao Tatar, mislim da je Sehic na istom tom nivou.
Sto se Vranjesa tice iluzorno je ocekivat da cemo marku uzeti za njeg.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2019, 12:14

irfo je napisao/la:Momcino ti zaboravio ko je sad trener :nene:
Još dugo će me pratiti traume dobijene od ustaljenih procedura.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 10 jan 2019, 12:42

Pa spominjala se cifra od 50.000 eura, cisto da budemo na nuli sa njim, ali evo njemu se ne ide nigdje, a i što bi, kada bi i u Grčkoj imao mnogo manja primanja nego što ima sada kod nas :lol:
Stojan Vranješ o transferu: Član sam Željezničara

Banjalučanin Stojan Vranješ poručio je u izjavi za ***** da je i dalje fudbaler sarajevskog Željezničara i da nema kontakte s drugim klubovima

Nije tajna da banjalučki Borac ove zime želi iz Željezničara da vrati Stojana Vranješa na "Gradski stadion", a sudeći po pisanju grčkih medija, vezista plavih se našao na meti Iraklisa, člana Druge lige Grčke.

Sarajevski mediji prenose da će Vranješov odlazak vrlo izvjesan sa "Grbavice", na koju je stigao u januaru 2018. godine iz poljske ekipe Pijast Glivice.

Međutim, u izjavi za naš portal iskusni vezista je samo kratko ponovio da je i dalje član sarajevskog kluba.

"Ugovor sa Fudbalskim klubom Željezničar imam do 30. juna ove godine i njihov sam član. Kontakte nemam uopšte sa bilo kojim klubom i ne pratim medijske natpise", izjavio je Vranješ.

U dresu plavih protekle jeseni Vranješ je odigrao 14 mečeva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i Kupu BiH, a u karijeri je još branio boje varšavske Legije, Lehije Gdanjsk, rumunskih timova Panduri i Kluž, te Vojvodine iz Novog Sada.

Novi-stari trener Želje Amar Osim, takođe je dao vrlo kratak komentar: "O tome, fakat, ne znam ništa".
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 jan 2019, 12:46

Virtu4l je napisao/la:Obožavam te scenarije, dovedemo Ordagu, proglasimo ga novim oploditeljem, tj. bacamo kolektivnu drkicu na njega i onda se za pola godine čudimo kako je preko noći zaboravio igrati lopte.
Taj scenario smo samo gledali u svakoj post Osim eri. Tako da toga nece biti sljedecih 3,5 godine. A nevjerujem da su Ordagic i njegov menadzer spremni da on dolazi na probu kod nas. :cool:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jan 2019, 12:55

KongrateUK je napisao/la:Pa spominjala se cifra od 50.000 eura, cisto da budemo na nuli sa njim, ali evo njemu se ne ide nigdje, a i što bi, kada bi i u Grčkoj imao mnogo manja primanja nego što ima sada kod nas :lol:

Banjalučanin Stojan Vranješ poručio je u izjavi za ***** da je i dalje fudbaler sarajevskog Željezničara i da nema kontakte s drugim klubovima

Nije tajna da banjalučki Borac ove zime želi iz Željezničara da vrati Stojana Vranješa na "Gradski stadion", a sudeći po pisanju grčkih medija, vezista plavih se našao na meti Iraklisa, člana Druge lige Grčke.

Sarajevski mediji prenose da će Vranješov odlazak vrlo izvjesan sa "Grbavice", na koju je stigao u januaru 2018. godine iz poljske ekipe Pijast Glivice.

Međutim, u izjavi za naš portal iskusni vezista je samo kratko ponovio da je i dalje član sarajevskog kluba.

"Ugovor sa Fudbalskim klubom Željezničar imam do 30. juna ove godine i njihov sam član. Kontakte nemam uopšte sa bilo kojim klubom i ne pratim medijske natpise", izjavio je Vranješ.

U dresu plavih protekle jeseni Vranješ je odigrao 14 mečeva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i Kupu BiH, a u karijeri je još branio boje varšavske Legije, Lehije Gdanjsk, rumunskih timova Panduri i Kluž, te Vojvodine iz Novog Sada.

Novi-stari trener Želje Amar Osim, takođe je dao vrlo kratak komentar: "O tome, fakat, ne znam ništa".
Ma prosipa istu suplju kakvu je prosipao kad je trebao preci kod nas, pa u dogovoru sa Sasom nisu htjeli da se Stojan javno oglasi da ga zeli Zeljo, ovako suti, ceka papire pa ce u Borac.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 10 jan 2019, 12:59

KongrateUK je napisao/la:Pa spominjala se cifra od 50.000 eura, cisto da budemo na nuli sa njim, ali evo njemu se ne ide nigdje, a i što bi, kada bi i u Grčkoj imao mnogo manja primanja nego što ima sada kod nas :lol:

Stojan vjerovatno ostaje pod novim uslovima,iz njegovih usta.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 10 jan 2019, 13:19

Taman da je bio potpuni fubalski analfabeta, sad se vidi koliki je bolesnik za Zeljom onaj Senad.
Nama ko zadnjoj fukari racun blokiran ima mjesec dana, nisu u stanju obezbijediti 100k.
Ja ne znam o cemu drugo da pisemo, sta ima drugo aktuelno.
Malo razgali srce Fcz sa ovim prilozima al jutros opet surova realnost
A gospodin Misimovic nam napravio dugove tj mangup "dadne" pare Zelji pa onda naplati od transfera :lol: sto nije vratio pare koje je zatekao u klubu 2015 godine? Tad ih je trosio sa osmijehom :lol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 10 jan 2019, 13:33

Koliko sam skontao trazit cemo neku minimalnu naknadu za Vranješa, prvo sto je pod ugovorom a drugo sto je imao enormnu platu, Borac nije u stanju da plati 50.000 maraka a ne eura, ali moze biti i ovo sto @UBIPITAR rece, i onako svima ide kresanje plata

Inace Žujo i Duraković se vracaju u klub kroz sponzorstva Farmavite i Unigradnje, dakle dva nova sponzora za nepune tri sedmice od kada je nova uprava na celu kluba, a spominje se i povratak unikatnog i jednog jedinog Seje :D

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 10 jan 2019, 13:40

pripridno je da dolaze novi sponzori,i pozdravljam povratak Farmavite i ostalih.Koliko god nekom bilo mrsko čuti ali Žujo,Telebećirovič ,Mislimović,Landžo,Vukotić,Gredić svi imaju svoje zasluge.Naravno da je bilo i grešaka ali da Žujo zaslužan za titule ,Telebećirović za puštanje reflektora i postavljanje stolica,Misimović za izgradnju istoka,novog travnjaka itd.. to niko ne može osporiti.

Uprave se mijenjaju samo je Željo vječan

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2019, 14:06

https://fkzeljeznicar.ba/#sponzori

Jel do mene ili ja ovdje ne vidim megamiks medju sponzorima :hmmmmm:
djesu ti "sponzorski ugovori megamixa preko kojih se vrati kamata od posudbi"?

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 10 jan 2019, 14:20

Pa poslije skupštine odmah je obznanjeno da ce neki prijašnji clanovi kluba "povuci svoja sredstva", tako i on, toliko o njegovoj ljubavi prema klubu, ne treba da cudi jer i prije nego je dosao u klub nije pomagao niti marke davao, ništa novo, njemu na obraz, dok je bio tu davao je jer je kontrolisao novac i radio sa njim šta je želio

A koliko je dao, lako se moze izracunati, vjerujem da ta cifra nije ni 100.000 KM, malo uzme li se u obzir kolikim Željovcem se predstavljao i koliko mu je firma novca obrtala na godišnjem nivou

Imaju novi ljudi, hvala bogu sposobni, dva sponzora i eventualno treci za svega tri sedmice nije mala stvar, pogotovo jer se radi o dokazanim Željovcima koji su pomagali klub od završetka rata pa do njegovog dolaska, za razliku od njega koji se vrti tu zadnje tri godine, uostalom nema potrebe da se uopste zamaramo tim stvarima, bit ce ovo neki novi i jači Željo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2019, 14:24

KongrateUK je napisao/la:Pa poslije skupštine odmah je obznanjeno da ce neki prijašnji clanovi kluba "povuci svoja sredstva", tako i on, toliko o njegovoj ljubavi prema klubu, ne treba da cudi jer i prije nego je dosao u klub nije pomagao niti marke davao, ništa novo, njemu na obraz, dok je bio tu davao je jer je kontrolisao novac i radio sa njim šta je želio

A koliko je dao, lako se moze izracunati, vjerujem da ta cifra nije ni 100.000 KM, malo uzme li se u obzir kolikim Željovcem se predstavljao i koliko mu je firma novca obrtala na godišnjem nivou

Imaju novi ljudi, hvala bogu sposobni, dva sponzora i eventualno treci za svega tri sedmice nije mala stvar, pogotovo jer se radi o dokazanim Željovcima koji su pomagali klub od završetka rata pa do njegovog dolaska, za razliku od njega koji se vrti tu zadnje tri godine, uostalom nema potrebe da se uopste zamaramo tim stvarima, bit ce ovo neki novi i jači Željo
Upravo tako, ali morao sam spomenuti ovo licemjerstvo.
Ako se dobro sjecam Farmavita je nudila da postane zlatni sponzor prije dvije tri godine, a iz kluba je bilo to odbijeno

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2019, 14:25

Arežina je prema zvaničnim informacijama 21. novembra prošle godine raskinuo ugovor sa Željezničarom. Ipak, iako se očekivalo da se Arežina pojavi danas na prozivci Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Kako saznaju **** Arežina je još uvijek fudbaler Željezničara, a raskid saradnje koji je potpisao sa Željom je nevažeći i on će se pojaviti na prozivci igrača koju je zakazao Amar Osim za 14. januar. Zanimljivo da je i Željezničar sa svoje zvanične web stranice obrisao objavu vezanu za raskid ugovora sa Arežinom.
Jel moguce da je ovo istina :lol:
Pa ovi nisu znali ni raskinut sa igracem Boze dragi... :facepalm:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 jan 2019, 14:28

Preduhitrio si me Irfo, samo sto ja mislim da je ovo babukino maslo. Jedan je AO.

A mozda su nesto bivsi levati fakat zajebali. Eto i Duvnjak pregovarac, pravnik i sekretar dobro nesto napravise buahahaha

Filipe povedi nas! :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 10 jan 2019, 14:33

:rol:

Samo još jedan u nizu dokaza njihove sposobnosti i igranjem ugledom i imenom kluba, vjerujem da je ovo isplivalo pregledom klupske dokumentacije koja je u toku, kakva šamarčina bivsim strukturama prvensteveno Misimovicu koji je direktno odgovoran za ovu lakrdiju

Svakako da ce nam dobro doci, buduci da je Amar trener dečko dolazi jovo nanovo, i vjerujem da ce se sada pokazati u pravim svjetlu
Filip Arežina definitivno je prva priča ove sezone kada je u pitanju Fudbalski klub Željezničar

Veznjak koji je stigao iz Mladosti, na dvogodišnju, kao veliko pojačanje u ljetnom prelaznom roku bio je u nemilosti trenera Slobodana Krčmarevića i Milomira Odovića i nije se previše naigrao ove sezone na Grbavici.

Arežina je prema zvaničnim informacijama 21. novembra prošle godine raskinuo ugovor sa Željezničarom. Ipak, iako se očekivalo da se Arežina pojavi danas na prozivci Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Kako saznaju ***** Arežina je još uvijek fudbaler Željezničara, a raskid saradnje koji je potpisao sa Željom je nevažeći i on će se pojaviti na prozivci igrača koju je zakazao Amar Osim za 14. januar. Zanimljivo da je i Željezničar sa svoje zvanične web stranice obrisao objavu vezanu za raskid ugovora sa Arežinom.

Arežina je ove sezone odigrao sedam utakmica u Premijer ligi BiH, a postigoa je i jedan gol za Željezničar.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2019, 14:50

Arezina pod Amarom ce biti najbolji igrac lige :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.