Sistem 5/6 za večeras.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Trebao bi. I mnogi tako misle. Mada su mu digli malo granicu, to me zabrinjava. Ali je u opasnom naletu.Tornadooo je napisao/la:Moze li Nurkic nocas over???
nesto im je sjebanoSlevinKelevra je napisao/la:ajd nek mi neko uradi uslugu i samo provjeri postoji li na stranici kladionice Formula 'dugme' za prijavu.... Jucer dobio, danas pare izgubljene u prostoru i vremenu jer im ne radi stranica kako treba
Sta mislis na kakvu sam ja mrvu staokladionicar03 je napisao/la:e jbm ti welling njega sam samo cekao ps1 na narodnom 75 kvota
Trebao bi Mitchell preko ali ne znam bas za Capelu, Lopez je prilicno dobar defanzivac, on ce ici preko, al ga nema u ponudama, sta vi ostali mislite za Capelu?mirzatele je napisao/la:Mitchell 21.5 vise
Capela 18.5 vise
svaka cast pogoditi toliko igraca nije mala stvarFinn je napisao/la:
Hvala treneru Milana što je Micov igrao cijelo drugo poluvrijeme bez izlaska.
Brook Lopez prilično dobar defanzivac??SemirP je napisao/la:Trebao bi Mitchell preko ali ne znam bas za Capelu, Lopez je prilicno dobar defanzivac, on ce ici preko, al ga nema u ponudama, sta vi ostali mislite za Capelu?mirzatele je napisao/la:Mitchell 21.5 vise
Capela 18.5 vise
steta za listice,kod mene 150 KM bilo dobitak,ma da imali smo srecu mi s obzirom koliko parova smo pogodili,nego dok ne igramo single ovakvi padovi nam se ne ginurob do bagro je napisao/la:Sta mislis na kakvu sam ja mrvu staokladionicar03 je napisao/la:e jbm ti welling njega sam samo cekao ps1 na narodnom 75 kvota![]()
https://pasteboard.co/HVHFZg6.jpg
Jucer isti slucaj
https://pasteboard.co/HVHJoUT.jpg
ako mislis za brook lopeza neznam kako on dobar defanzivac moze biti druze semire,da nisi pomijesao igrace ili nesto slicnoSemirP je napisao/la:Trebao bi Mitchell preko ali ne znam bas za Capelu, Lopez je prilicno dobar defanzivac, on ce ici preko, al ga nema u ponudama, sta vi ostali mislite za Capelu?mirzatele je napisao/la:Mitchell 21.5 vise
Capela 18.5 vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.