FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Molio bih navijace drugih klubova da ne pisu na ovoj temi
Jazvic u istom klubu ko Lendric, znaci to je nesto preko Samardzije 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jazva je preko Dzidica.irfo je napisao/la:Jazvic u istom klubu ko Lendric, znaci to je nesto preko Samardzije
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
E jesu fino nasadili Senada s igracima tipa Jazvic itd. Stvarno odavno ublehe vece nisu igrale za nas klub.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jako skupa igračka bio,sretno dečku.Bezideja je napisao/la:E jesu fino nasadili Senada s igracima tipa Jazvic itd. Stvarno odavno ublehe vece nisu igrale za nas klub.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sta nam treba sve od igraca
Napad- mislim da nam tu ne trebaju pojacanja, ima Krpic i treba gurati Zubana
Krila- Veseli i Zajmovic su dobra krila, sa Zecom nikad ne znas na cemu si, ima i E. Sehic kojem je krilo prirodna pozicija, nije za beka ocigledno, takodjer i talentovani Mujic bi trebao dobiti sansu, mozda bi bio potreban jedan igrac ali iskljucivo ako se moze naci neko ko ce biti najbolje krilo u ekipi
Vezni red- Tu smo najtanji, potrebno je bar 2 igraca, mozda i 3
Bekovi- po jedan za svaku stranu potreban
Stoperi- takodjer 1 ili 2 nam trebaju
Golman- Mozda bi nam trebao jedan mladji perspektivan, spreman da uskoci ako Veca ode negdje, ili na njegovo mjesto Krsica postaviti iako nisam siguran kakav ce biti u seniorskom fudbalu.
Ja na kraju dodjoh do brojke od 5-6 potrebnih igraca u ovom prelaznom roku, a sad pitanje je da li ce finansije to dozvoliti
Krila- Veseli i Zajmovic su dobra krila, sa Zecom nikad ne znas na cemu si, ima i E. Sehic kojem je krilo prirodna pozicija, nije za beka ocigledno, takodjer i talentovani Mujic bi trebao dobiti sansu, mozda bi bio potreban jedan igrac ali iskljucivo ako se moze naci neko ko ce biti najbolje krilo u ekipi
Stoperi- takodjer 1 ili 2 nam trebaju

Golman- Mozda bi nam trebao jedan mladji perspektivan, spreman da uskoci ako Veca ode negdje, ili na njegovo mjesto Krsica postaviti iako nisam siguran kakav ce biti u seniorskom fudbalu.
Ja na kraju dodjoh do brojke od 5-6 potrebnih igraca u ovom prelaznom roku, a sad pitanje je da li ce finansije to dozvoliti

- KongrateUK
- Kontakt:
Odlaskom Blagojevica i Jazvica znatno štedimo na platama, sa eventualnim odlaskom Vranješa to je u potpunosti, i automatski otvaramo prostor da se te finansije preusmjere na eventualna pojačanja, naravno bit ce poseban budžet za to i bez ovih nazovi štednji kroz odlaske igracairfo je napisao/la:Sta nam treba sve od igraca
Stoperi- takodjer 1 ili 2 nam trebaju![]()
U napadu ne mozemo samo sa Krpicem, treba jedan prosjecan napadac koji ima iskustva i utakmica u nogama, u slucaju da se Krpic povrijedi eto problema, sto se tice golmana pa imamo Karavdica i Cemana na posudbi, mogu se vratiti sa posudbe kada klub to poželi, za sve ostalo se slažem
Ipak najvece pojačanje bit ce povratak Ramovica koji ce se u potpunosti oporaviti
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
bgm zrinjski se dobro pojaco,2 igraca sto su se s nama povezivala odose kod njih
23
Mi gledamo Siroki i te ekipe. Ove sezone Zrinjski nije nasa konkurencija.GOAT je napisao/la:bgm zrinjski se dobro pojaco,2 igraca sto su se s nama povezivala odose kod njih
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Proteklih 6 prelaznih rokova bilo je vrlo dinamično. Ne znam tačno, ali vjerovatno je dovedeno sedamdesetak igrača.U ovo vrijeme 2016.g prstalo je na sve strane i vjerovatno jos dugo nece biti obavljen takav shopping u jednom prelaznom roku. Trinaest igrača...GOAT je napisao/la:bgm zrinjski se dobro pojaco,2 igraca sto su se s nama povezivala odose kod njih
Očigledno se moramo navikavati na novu situaciju. Dva su razloga za to. Jedan razlog su pare,drugi razlog je novi šef struke.
Što se para tiče, pisalo se o tome. U ovom momentu ima precih stvari. Prvo se moraju izmiriti neisplaćene plate za oktobar,novembar i decembar. A to je cca 550000 km. Mora se izmiriti dio dugova dobavljačima i izvođačima radova. Da izmiris trećinu tih dugova,treba haman petstotinjak hiljada km(dobavljači 630000,izvođači radova 315000 i 225000,bez hibrida,Displej reklame 180000...).
Tek nakon toga se moze razmišljati o pojačanjima,odnosno,bolje reći,o novim igračima.
To je realnost u ovom momentu.
Novi šef struke...znajući ga iz prethodnih mandata,vjerujem da ce se okrenuti kadru koji ima i eventualno probati doci do nekog dobrog i jeftinog igrača. A nama navijačima,a posebno forumskim stručnjacima,to nije baš previše zanimljivo.
Osim13 je napisao/la:VECA KUPIO MALTEZERA!!![]()
![]()

Nek upoznaju Lutvu s njim.Osim13 je napisao/la:VECA KUPIO MALTEZERA!!![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Racuni blokirani, klub u krizi, Osim se vratio, a mene najvise sikira hoce li se ova sezona uopste odigrati do kraja, kako su poceli ovi odcjepaci iz Banja Luke i zapadne Hercegovine.
Bzvze beres brigu, garant si SDA glasačsamoposmatram je napisao/la:Racuni blokirani, klub u krizi, Osim se vratio, a mene najvise sikira hoce li se ova sezona uopste odigrati do kraja, kako su poceli ovi odcjepaci iz Banja Luke i zapadne Hercegovine.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
U mom dijelu zemlje se neglasa za SDA, a da sam za SDA nebi mi na pamet palo navijati za najbolji fudbalski klub na Balkanu i sire.Zeljo92 je napisao/la:Bzvze beres brigu, garant si SDA glasačsamoposmatram je napisao/la:Racuni blokirani, klub u krizi, Osim se vratio, a mene najvise sikira hoce li se ova sezona uopste odigrati do kraja, kako su poceli ovi odcjepaci iz Banja Luke i zapadne Hercegovine.

Nemoj me pogresno shvatiti nepozivam na sukob niskim, samo gledam kako se neki spremaju. Slika poznata vjerujem da se slazes.
Mogu se spremat za maraton da idu brze preko granice, nista vise.samoposmatram je napisao/la:U mom dijelu zemlje se neglasa za SDA, a da sam za SDA nebi mi na pamet palo navijati za najbolji fudbalski klub na Balkanu i sire.Zeljo92 je napisao/la:Bzvze beres brigu, garant si SDA glasačsamoposmatram je napisao/la:Racuni blokirani, klub u krizi, Osim se vratio, a mene najvise sikira hoce li se ova sezona uopste odigrati do kraja, kako su poceli ovi odcjepaci iz Banja Luke i zapadne Hercegovine.![]()
Nemoj me pogresno shvatiti nepozivam na sukob niskim, samo gledam kako se neki spremaju. Slika poznata vjerujem da se slazes.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
- Kontakt:
Nadam se da nece doci ni do jednog ni do drugog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.