Jarane dzaba bacas komentare nisi ni blizu @Modzia i njegovi komentara.Sarmelino je napisao/la:sve sam mu oprostio, ali sto se kači sa legendom repke, ne znam da li mogu

Jarane dzaba bacas komentare nisi ni blizu @Modzia i njegovi komentara.Sarmelino je napisao/la:sve sam mu oprostio, ali sto se kači sa legendom repke, ne znam da li mogu
Maestro je napisao/la:Jarane dzaba bacas komentare nisi ni blizu @Modzia i njegovi komentara.Sarmelino je napisao/la:sve sam mu oprostio, ali sto se kači sa legendom repke, ne znam da li mogu
Objavio sa face. Ba al obrisali haha valjda im i oni konkurencijaDerdiyok je napisao/la:Kasne slike u Zenici 5h zbog snijega.
Nije Anel cetnik radi 3 prsta niti je Ognjen bio cetnik radi 3 prsta. Za mene nije cetnik niti radi bezobraznog aludiranja na Bajinu pjesmu. Tu je samo kreten. Ognjen je cetnik iz ubjedjenja jer je jednu takvu spodobu istetovirao na svojoj ruci.plavobeli je napisao/la:Koliki trebas biti idiot pa svom kolegi odgovoriti sa pjemom da te nije Alija,gdje to na vranjesovoj slici se spominje Baja Mali Knindza sem u glupim glavama novinara?U milon nekih pjesama mozes izvuci neke stihove,recenice i upotrebiti u neke druge svrhe.mostar_mo je napisao/la:Ovim samo pokazuje koji je idiot i nula od covjeka bez obzira na nacionalnost.
Samo moralna nula moze dojucerasnjeg kolegu koji je vjerovatno na njegov nagovor u zajebanciji digao tri prsta ovako ofirati. Ej...cuvao idiot sliku ko zna koliko da bi je sad upotrijebio. To dovoljno govori o njemu.
PS:Jel sada Anel cetnik sa tri prsta,da pitam ove baustelce?
Taj je mogao zatraziti i promjenu sportskog drzavljanstva. Roditelji su mu sa Velebita.Moggi je napisao/la:njemacka nije izrodila vise cetnika ustasa zlocinaca od bih, pocevsi od pavelica
A klip dje mrtav pjan u gacama 1.1 u 00:20 pjevam Čavoglave s tri prata?Marsal je napisao/la:Nedo Bog da sutra postanem poznat uz onu moju kolekciju slika gdje se kao mejt slikam uz zastavu RS i dizem 3 prste. U tri vode bi me ljudi oprali.
Imam slican samo je Sve dzamije u oblake lete.Penaltiky je napisao/la:A klip dje mrtav pjan u gacama 1.1 u 00:20 pjevam Čavoglave s tri prata?Marsal je napisao/la:Nedo Bog da sutra postanem poznat uz onu moju kolekciju slika gdje se kao mejt slikam uz zastavu RS i dizem 3 prste. U tri vode bi me ljudi oprali.
Da je mene neko snimao za novu godinu sad sta sam pjevao, mislim da bibilo materijala da me sve tri strane strijeljaju.Marsal je napisao/la:Imam slican samo je Sve dzamije u oblake lete.Penaltiky je napisao/la:A klip dje mrtav pjan u gacama 1.1 u 00:20 pjevam Čavoglave s tri prata?Marsal je napisao/la:Nedo Bog da sutra postanem poznat uz onu moju kolekciju slika gdje se kao mejt slikam uz zastavu RS i dizem 3 prste. U tri vode bi me ljudi oprali.
Ta nije bila na repertoaru jer je ne znam, ali je bilo krvavih , pogotovo kad sam Jack poceo mijesati sa rakijom.Vucevich je napisao/la:Da li prva tvoja pjesma pocinje ovako? "Oj Sjenice nova..."
mi takvi se imamo gdje okrenuti, samo praiskonskiASD je napisao/la: Da je mene neko snimao za novu godinu sad sta sam pjevao, mislim da bibilo materijala da me sve tri strane strijeljaju.
Tako to bude u Tuzli.ASD je napisao/la:Ta nije bila na repertoaru jer je ne znam, ali je bilo krvavih , pogotovo kad sam Jack poceo mijesati sa rakijom.Vucevich je napisao/la:Da li prva tvoja pjesma pocinje ovako? "Oj Sjenice nova..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.