FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 08 jan 2019, 12:33

Nadam se da ce prenijeti iskustva iz Sparsa Selimovic sto se tice omladinskog pogona. Spars je sto se toga tice top 3 u ovom dijelu evrope.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jan 2019, 12:37

Odlican nastup predsjednika. Bez kula i gradova. Realno i iskreno.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jan 2019, 12:58

Prijateljska sa Tuzlom 29. u Medjugorju

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 08 jan 2019, 15:17

bravo predsjedniče, jako smiren i oprezan u svojim izjavama,vjerujem da slijede bolji dani.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jan 2019, 16:36

samoposmatram je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ne vidim kako ih je popljuvao? Cak se moze reci da ih je nahvalio
LjoZee being LjoZee (SkeMii)
Stvarno ne znam sto si se nakacio sa tim fazonom na mene. Nisi pratio moje postove tokom sezone vjerovatno, ali neka ti bude.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 jan 2019, 18:00

LjoZee je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ne vidim kako ih je popljuvao? Cak se moze reci da ih je nahvalio
LjoZee being LjoZee (SkeMii)
Stvarno ne znam sto si se nakacio sa tim fazonom na mene. Nisi pratio moje postove tokom sezone vjerovatno, ali neka ti bude.
Moze biti i do mene da je. Nije nikom danas vjerovati. Cekam te da diskutujemo ekipu, a da nije u pitanju politika. Vise Zeljo pa cu te prestat smarat.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 jan 2019, 18:03

Imalo bi to tvoje logike da ja nisam haman cijelu polusezonu prozivao Misimovica i kompaniju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 08 jan 2019, 18:15

KongrateUK je napisao/la:Šta kažu pojedini, nije Selimovic toliko jak , nije, ali je jbg prosle godine kod Travnika slupao sportskog mercedesa od 400.000 KM, najskuplje uvezeno auto u državi 2016 godine :lol:

Naravno da ce uletiti finansijski i pomoći, prvenstveno Selimovic i Badžak, vec su to i uradili prvom tranšom cim je deblokiran racun, ovaj bivši direktor Sarajevo Osiguranja radi na tome da se poboljša sponzorstvo, a u toku je i provjera svih ugovora potpisanih od januara 2016 do decembra 2018, sa novim ljudima u klubu dolaze i novi sponzori, sto je i sam Šiljak potvrdio na skupštini, neko ce direkt finansijski pomoci svojim parama a neko ce namaci sponzore

I ovi problemi sa finansijama trebali bi biti okončani do aprila - maja ove godine ako se se predvidjenom dinamikom odrade neke stvari, tek toliko da sa završetkom sezone trošimo oniliko koliko imamo, što je uvijek i bio cilj, a ne da se zavaljujemo u dugove i kredite kao sto je cinila i radila prethodna uprava

Gostovanje Selimovica na TVSA - Sportski Magazin (07.01.2019.)

Drug, racuni jos uvijek nisu odblokirani. Jesu li uplatili prvu tranšu, kao što kažeš, ne znam, ali računi su i dalje blokirani.
since 1973

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 08 jan 2019, 20:20

:zzz: :zzz:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jan 2019, 20:37

Kad startaju sa pripremama, gdje idu na pripreme, ja pojma nemam :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 jan 2019, 21:41

Raonffa je napisao/la:Kad startaju sa pripremama, gdje idu na pripreme, ja pojma nemam :D
Sljedece sedmice prozivka i par treninga na Grbavici. Potom slijedi put za Medjugorje i 10 dana priprema ukljucujuci utakmice protiv Iskre i Siminog Hana. Povratak u Sarajevo i put za Antaliju (15-ak dana). Tamo cemo vjerovatno imati dodatne 3 ili 4 tekme i generalka u Sarajevu pred sami pocetak prvenstva. Ugrubo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jan 2019, 21:49

kerimatomic1921 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kad startaju sa pripremama, gdje idu na pripreme, ja pojma nemam :D
Sljedece sedmice prozivka i par treninga na Grbavici. Potom slijedi put za Medjugorje i 10 dana priprema ukljucujuci utakmice protiv Iskre i Siminog Hana. Povratak u Sarajevo i put za Antaliju (15-ak dana). Tamo cemo vjerovatno imati dodatne 3 ili 4 tekme i generalka u Sarajevu pred sami pocetak prvenstva. Ugrubo.
Hvala :thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 jan 2019, 22:06

Koji je Osim fenomen kada Sasa, u vrijeme kada se Velez dize kao feniks i Vaha po ko zna koji put pokazuje da je babo, bira da pise o njemu i njegovoj karijeri. :clap: Pokusao se malo vaditi kod svojih rodjenih sa podrugivanjem “Svabin Mali” “ u sjeni”. Samo pobjedjivao u BiH, Japanu i Kataru. A internet govori da je manke teksta napisao o Ivici Osimu.
Sale ja ti halalim. Nadam se da ce ti i tvoji. Hvala.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jan 2019, 22:10

Sutra nakon dugo vremena uzivanje u Babukinim pressovima :tokralju:

Sjecal se ko ove legendarne konferencije kad spusti ovom novinaru :lol:

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 09 jan 2019, 05:37

onako je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:Šta kažu pojedini, nije Selimovic toliko jak , nije, ali je jbg prosle godine kod Travnika slupao sportskog mercedesa od 400.000 KM, najskuplje uvezeno auto u državi 2016 godine :lol:

Naravno da ce uletiti finansijski i pomoći, prvenstveno Selimovic i Badžak, vec su to i uradili prvom tranšom cim je deblokiran racun, ovaj bivši direktor Sarajevo Osiguranja radi na tome da se poboljša sponzorstvo, a u toku je i provjera svih ugovora potpisanih od januara 2016 do decembra 2018, sa novim ljudima u klubu dolaze i novi sponzori, sto je i sam Šiljak potvrdio na skupštini, neko ce direkt finansijski pomoci svojim parama a neko ce namaci sponzore

I ovi problemi sa finansijama trebali bi biti okončani do aprila - maja ove godine ako se se predvidjenom dinamikom odrade neke stvari, tek toliko da sa završetkom sezone trošimo oniliko koliko imamo, što je uvijek i bio cilj, a ne da se zavaljujemo u dugove i kredite kao sto je cinila i radila prethodna uprava

Drug, racuni jos uvijek nisu odblokirani. Jesu li uplatili prvu tranšu, kao što kažeš, ne znam, ali računi su i dalje blokirani.
Nema potrebe da lažeš i izmišljaš, racun je odblokiran sto je i sam predsjednik potvrdio u gore okacenom gostovanju na TVSA, odblokiran je sredstvima NFSBIH
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 09 jan 2019, 05:45

:clap:
Inace Čelik duguje Jamaku plate, troškove stanarine i jednu premiju, dao im je rok do kada mu trebaju isplatiti to, vjerovatno ceka zakonski rok da može sporazumno raskinuti ugovor, ako mu isplate po svemu sudeci ostat ce u Čeliku što je opet malo vjerovatno buduci na stanje kod njih
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 09 jan 2019, 07:32

KongrateUK je napisao/la:
onako je napisao/la:

Nema potrebe da lažeš i izmišljaš, racun je odblokiran sto je i sam predsjednik potvrdio u gore okacenom gostovanju na TVSA, odblokiran je sredstvima NFSBIH
Nit lažem, nit izmišljam. Ako ne vjeruješ, fino odeš u najbližu banku, tražiš izvještaj iz jedinstvenog registra računa, daš JIB Želje, platiš 5 KM i uvjeriš se da su računi još uvijek blokirani. To je javni dokument, bez problema ti ga izdaju u banci. 11 računa imamo, 11 računa blokirano. Što predsjednik priča drugačije ne znam, ali tako je.
since 1973

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 09 jan 2019, 07:56

Lažeš i izmišljaš po drugi put, sredstva NFSBIH uplacena su pretprosle sedmice i time je odblokiran racun kluba, što je i sam predsjednik kluba potvrdio (po tvom čovjek laže), drugo pojedini clanovi UO-a i NO-a uplatili su svoja sredstva i ta sredstva su operativna, trece nikada nismo imali toliko racuna aktivnih odjednom, mozda zadnjih osam godina sve ukupno, klub trenutno posluje sa tri racuna aktivnim od 2015 i 2016 godine, a ne jedanaest kako ti tvrdiš

I ne znam zasto ti administracija foruma dozvoljava da kao navijac drugog kluba na našoj temi iznosiš laži i izmišljotine, i nije "imamo" nego imate ;)

slika

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 09 jan 2019, 08:27

Ovo za navijač drugog kluba, davno sam objasnio. Nije lijepo nit kulturno da mi govoriš da lažem i izmišljam, po drugi put. Opet ti ponavljam, ako ne vjeruješ meni, fino odeš u banku, platiš 5 KM i uvjeriš sa sam. Do tada, vjeruj predsjedniku. Živ i zdrav bio.
since 1973

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 09 jan 2019, 08:37

Haj ne jedi gowna pitaru jedan, ovo otjerati treba sa teme sto prije da nam je ne usmrdi previse

Cuj 11 racuna, yebem ti glupana bar kad lazes Lazi nesto sto moze proci, lazi prije nego Selimović izadje i kaze da su od blokirani, ni za to nisi sposoban pitaru
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.