Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Uraditi SS pa odnijet u knjizaru da se isprinta. Jbo 10kf, jedan je zivot. Pardon, 20, usput I licnu kopirati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
harden je napisao/la:Treba spasiti ovo zakucavanje da ne ode u zaborav ako se obrise:
Monolog je napisao/la:I ti Haaga.LAZARUS2000 je napisao/la:Drži se tvitera...

naprijed rejal
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jack je napisao/la:A usput je i glup k'o tokmakmostar_mo je napisao/la:Ovim samo pokazuje koji je idiot i nula od covjeka bez obzira na nacionalnost.
Samo moralna nula moze dojucerasnjeg kolegu koji je vjerovatno na njegov nagovor u zajebanciji digao tri prsta ovako ofirati. Ej...cuvao idiot sliku ko zna koliko da bi je sad upotrijebio. To dovoljno govori o njemu.
Cekaj jel on fakat sad misli da ce raja da napada ovog Hadzica (koji je btw nebitan lik) zbog toga sto je on stavio sliku Hadzica sa 3 prsta?
Steta sto mu Žiru nije bio kolega vjerovatno bi postavio sliku Žiruovog kurtza na stori uz opis "drhtim dok ga gledam"

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sad malo listao stare postove ovdje, kakvih je sve provala bilo, burza, habib, nedimko, jest da su ova dva trolala ali opet se nasmije covjek
solinas takodjer, ma bilo je bruku provala, kad je onaj kupio adidas patike sa 4 linije za 120 maraka pa se hvalio po forumu
Ako neko ima arhivirano to negdje na jednom mjestu nek postavi ovdje, znam da je prije neko postavljo.I Cautinho je imao svojih bisera, znam da je bio aktivan na vise foruma, ozivljavao teme stare 5 godina i vise 

solinas je napisao/la:prestani da vrijedjas yebem ti mrtve i zive yebo ti azmir svu zensku fameliju od najmladjih do onih u mezaru..mater ti yebem u pic.ku da ti yebem i administraciju koja te tolerisepaulus je napisao/la:Kakve Kradje konju nilski jel uzela Bosna Bodove , kako me nervira ovaj Husicev pulensolinas je napisao/la:Vidi kradje u Visokom,ma dje ce Bosna,posteni su oni...

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nakupilo mu se
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mojne ga ba vrijedjat. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
A neku noć mi priča o islamu yebem ti ženo majku
Ko je ono u jednom postu opsovao Boga pa se u sljedećoj rečenici istog tog posta kleo Bogom jedinim 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ovaj solinas je bolestan lik
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:ovaj solinas je bolestan lik

Toga se ne sjecam ali sjecam se legende kad je na temi chat pisao kako ima jake zivce te da se rijetko nervira pa isti dan na temi kladionica psovao il sta vec, poludio likOsim13 je napisao/la:Ko je ono u jednom postu opsovao Boga pa se u sljedećoj rečenici istog tog posta kleo Bogom jedinim

legenda reala je napisao/la:hajde CSKA trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,yebo vam Zlatan Muslimović mater
legenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA što ga odigra ,majku mu yebem
Tema chat nekoliko minuta kasnijelegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA ,yebem ti golmana ,yebem ti Zlatana i **** ,sve vam yebem ,svima što igrate majku vam **** ,dabogda pocrkali
Evo galegenda reala je napisao/la:ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)

ovako je i Besku psovao kad je bananu popušioenobarca je napisao/la:harden je napisao/la:ovaj solinas je bolestan likimao je prije provala nekih ali ovo je bolesno, nisam neki moralista kojem sve smeta ali opet neke granice postoje.
ovakvima ne treba internet dati a kamoli pristup forumuOsim13 je napisao/la:ovako je i Besku psovao kad je bananu popušioenobarca je napisao/la:harden je napisao/la:ovaj solinas je bolestan likimao je prije provala nekih ali ovo je bolesno, nisam neki moralista kojem sve smeta ali opet neke granice postoje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa SolinašOsim13 je napisao/la:Ko je ono u jednom postu opsovao Boga pa se u sljedećoj rečenici istog tog posta kleo Bogom jedinim
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Istaknuti vjernikPenaltiky je napisao/la:Pa SolinašOsim13 je napisao/la:Ko je ono u jednom postu opsovao Boga pa se u sljedećoj rečenici istog tog posta kleo Bogom jedinim