Dakle, jedan navijač Celtica je napisao na blogu da bi volio vidjeti Memiševića u svom klubu, i sad su portali i novine objavili vijest da je "Memišević na meti škotskog velikana" i "pred transferom karijere".

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ahmo hrčak jesi to ti?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Je li živ oUvaj?
Robben, v.Nistelrooy, braća Koeman, Reiziger...itdRaonffa je napisao/la:Al' je poznat Groningen po razvijanju mladih igrača, mislim da su npr Suarez i Van Dijk počeli u Groningenu.JavierBosnia je napisao/la:Ma tesko da se iz Gronigena pravi transfer u bilo koji tim liga petice. Eto krenimo od engleza recimo da je nemoguca misija.Raonffa je napisao/la:Može on igrati u bilo kojoj ligi, jer Holandska liga je poznata po golovima i lijepom fudbalu, tako da neko ko je kvalitetan stoper u takvoj ligi (što potvrđuju i ta neka uvrštavanja u tim kola, nagrade za igrača utakmice) mislim da može bez problema preći u neki solidan tim liga petice, ili najjače timove holandske lige.
Seria A opet mi nije taj tip igraca za njihovog fubdala, Bundesliga isto ga tesko vidim tu.
Sad francuska mozda i moze upasti gdje, samo koliko je to privlacno, spanija dosta privlacnija ali su mi specificni oni nekako.
Realnija je opcija da naoreduje u top timove holandije
Top holandski klubovi uopšte ne bi bili loša opcija, iako ja opet mislim da on može napraviti transfer u ligu petice bez problema, izuzev Premiershipa.
Nije samo Memišević u pitanju, već za haman naše sve reprezentativce. Traži ih ovaj, traži ih onaj i onda završe u nekom lijevom klubu. Ljetos Krunić trebao preći u pola timova Serie A, pa na kraju ostao u Empoliju. Prcića tražila Valencia, pa završio u Levanteu. Šehić trebao u Parmu, na kraju u neki kukuruzspor. Kovačević navodno trebao u BMG, pa ostao u klubu itd.kobe24 je napisao/la:Ovog Memisevica haman trazi pola dunjaluka i svi uspostavljaju nekakve kontakte, a na kraju nikad nista ne bude od toga. Nadam se da ce bar sad biti kakvog hajra i da ce otici u neki jaci klub, svakako mu valjda i ugovor na ljeto istice.
Kaze da je 'navodno' na listi kandidatakobe24 je napisao/la:https://www.waz.de/sport/fussball/s04/s ... 57215.html
Jesu ovo samo neka nagadjanja, ili je stvarno jedan od ozbiljnih kandidata da naslijedi Nalda?
pa prema navodima iz kluba normalno, meni je dovoljno sto se ne pozivaju na nase medijeVucevich je napisao/la:Kaze da je 'navodno' na listi kandidatakobe24 je napisao/la:https://www.waz.de/sport/fussball/s04/s ... 57215.html
Jesu ovo samo neka nagadjanja, ili je stvarno jedan od ozbiljnih kandidata da naslijedi Nalda?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz i 14 gostiju.