FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakva je tragedija slucaj Blagojevic. Najbolje se vidi kakvi su ublehasi upravljali klubom. Potpisu igraca sa klauzulom da moze ici bez obestecenja vani i onda ga suspenduju. Nema to u crtanim filmovima.
Anel Hidić novi/stari kondicioni trener.Možda uz Sefera jedan od najboljih kojih je bilo.Mislim za Čovića je 100% klasa
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam ni jednog. Cuo sam za njih, ali mislim da se kod nas rad kondicionih previse glorifikuje.Cevap je napisao/la:Anel Hidić novi/stari kondicioni trener.Možda uz Sefera jedan od najboljih kojih je bilo.Mislim za Čovića je 100% klasa
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pitari su ti najbolji primjer koliko ustvari znaci dobar kondicioni trener.plavousrcu je napisao/la:Ne znam ni jednog. Cuo sam za njih, ali mislim da se kod nas rad kondicionih previse glorifikuje.Cevap je napisao/la:Anel Hidić novi/stari kondicioni trener.Možda uz Sefera jedan od najboljih kojih je bilo.Mislim za Čovića je 100% klasa
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Lično poznajem Anela bio je u Kini sa Cvikom ja mislim u onom klubu gdje sada igra Hasanović.Pola godine kako sam znam bio je u Olimpiku.Mislim da nije kvalitetan ne bi ni išao u Kinu bio je i neko vrijeme tamo nakon što je dobio Cviko otkaz.kerimatomic1921 je napisao/la:Pitari su ti najbolji primjer koliko ustvari znaci dobar kondicioni trener.plavousrcu je napisao/la:Ne znam ni jednog. Cuo sam za njih, ali mislim da se kod nas rad kondicionih previse glorifikuje.Cevap je napisao/la:Anel Hidić novi/stari kondicioni trener.Možda uz Sefera jedan od najboljih kojih je bilo.Mislim za Čovića je 100% klasa
Amar kaže da još nije sastavio stručni štab.Da li postoji mogućnost da umjesto Mulaosmanovića dođe neko drugi jer je Memić sigurno sa njim zbog toga je i raskinuo ugovor sa Metallegheom.Gušo je trener golmana sad da li će uskočiti neko mjesto Adina ako neko treba da bude mjesto njega nek to bude Đurbuzović ili Adžem mada može i onaj što je radio sa Adžemom.Ja mislim da se zove Asmir Džafić
26.Januara utakmica protiv Igmana iz Konjica
- plavousrcu
- Kontakt:
Niste me razumjeli. Ne kazem ja da je ovaj los. Ako ga Amar dovodi onda vrijedi siguran sam. Mislim da oni vise rade po zamislima sefova i da su bitni nakon izlaska iz povreda.
- Mahalac1987
- Kontakt:
Ko je u prošlosti imao priliku gledati Hidićeve kondicione treninge zna o čemu se zapravo radi. Neće ni Amar sa svakim da radi, to je sigurno.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Ja se bas sjecam da smo s Hidicem bili jako lose spremni, i mislim da je to negdje period kad je Amar otisao na godisnji. Puno je povreda bila, igraci nespremni. Ako se varam neka me neko ispravi?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Cijela ekipa 1921.ba sada može ispaštati zbog njihovog clana koji je ujedno i clan skupstine, pred skupstinu isti taj je pisao na njihovom portalu odnosno bolje receno pljuvao sve redom, od Amara, novih clanova, bio je protiv Amara, spominjao svog oca koji nije mogao otici u penziju (otac mu radio na odrzavanju stadiona) jer mu je klub duguvao novac za PIO pa za to optuzivao Amara koji je po njegovom bio i predsjednik, direktor i šta sve ne, a ne tek trener, a poznato je kako je doticni i glasao na skupštini, bio je suzdržan i indirektno nije želio Amara ni imenovanje nove uprave, ima tu i stvari koji realno nisu za foruma i u takvoj situaciji zasto bi Amar ili nova uprava i ljudi koji vode klub željeli raditi i saradjivati sa njimakerimatomic1921 je napisao/la:Ja samo kazem ono sto sam cuo od jednog clana 1921tv ekipe.UBIPITAR je napisao/la:Gdje vi čujete te informacije?kerimatomic1921 je napisao/la:Je li moguce da hoce da sklone 1921tv?
Cuo sam se sa jednim clanom, nista im jos uvijek nije receno, ali kao suskalo se da bi to trebao preuzeti ss.ba i jos uz to sve to naplacivati.
Ima li neko detaljnijih informacija?
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Mozda zato sto je interes Zelje ispred licnih razmirica? Mozda jer jedan momak nije 1921 ekipa? Mozda jer su radili fantastican posao? Mozda?KongrateUK je napisao/la: Cijela ekipa 1921.ba sada može ispaštati zbog njihovog clana koji je ujedno i clan skupstine, pred skupstinu isti taj je pisao na njihovom portalu odnosno bolje receno pljuvao sve redom, od Amara, novih clanova, bio je protiv Amara, spominjao svog oca koji nije mogao otici u penziju (otac mu radio na odrzavanju stadiona) jer mu je klub duguvao novac za PIO pa za to optuzivao Amara koji je po njegovom bio i predsjednik, direktor i šta sve ne, a ne tek trener, a poznato je kako je doticni i glasao na skupštini, bio je suzdržan i indirektno nije želio Amara ni imenovanje nove uprave, ima tu i stvari koji realno nisu za foruma i u takvoj situaciji zasto bi Amar ili nova uprava i ljudi koji vode klub željeli raditi i saradjivati sa njima
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@kongrateUK hvala na azurnim informacijama. Mora biti nesto u pitanju, ne moze se ovakav multimedia tim tek tako skloniti. Moja mama je bila u slicnoj situaciji za penziju tako da ga razumijem. Bez obzira na to sve, ja bih bio razocaran da se ovakva ekipa “skloni.”
Ne mogu a da ne prokomentarisem ovog Curjurica, **** mater svoju. Pa kakv to profesionalac igra futsala evo mjesec dana? Pa to nema ni u picki materinoj... pa zamisli samo da se Bale ili Coutinho javno exponiraju kako sibaju futsala na pauzi.. strasno
Ne mogu a da ne prokomentarisem ovog Curjurica, **** mater svoju. Pa kakv to profesionalac igra futsala evo mjesec dana? Pa to nema ni u picki materinoj... pa zamisli samo da se Bale ili Coutinho javno exponiraju kako sibaju futsala na pauzi.. strasno
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
znači dosta iskreno , ali nije toliko ni do dobrog kondicionog koliko je do igrača i njihovog osjećaja odgovornosti i želje, konkretno u našem slučaju, postoji pravilnik i stavke u ugovorima o tome...nekoliko naših uzme i privatnog trenera u pauzi da rade na jačanju i kondiciji....od vaših sam ja vidio ove mlađe stopere da rade u pauzi i sinanakerimatomic1921 je napisao/la:Pitari su ti najbolji primjer koliko ustvari znaci dobar kondicioni trener.plavousrcu je napisao/la:Ne znam ni jednog. Cuo sam za njih, ali mislim da se kod nas rad kondicionih previse glorifikuje.Cevap je napisao/la:Anel Hidić novi/stari kondicioni trener.Možda uz Sefera jedan od najboljih kojih je bilo.Mislim za Čovića je 100% klasa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pomislio bi covjek da je profesionalni futsaler kolko igrakerimatomic1921 je napisao/la:@kongrateUK hvala na azurnim informacijama. Mora biti nesto u pitanju, ne moze se ovakav multimedia tim tek tako skloniti. Moja mama je bila u slicnoj situaciji za penziju tako da ga razumijem. Bez obzira na to sve, ja bih bio razocaran da se ovakva ekipa “skloni.”

a jos po vinu roka svako malo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sad bi mogli imati 4 mjesta za strance cini mi se, posto je Jovan otiso, Curjuric i Bakrac su takodjer blize odlasku nego ostanku a Sinisa se ozenio i moze pokrenuti proces dobijanja drzavljanstva 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pa on jeste zaa futsala. Ne moze trcati 20min,zato smo tu gdje jesmo. Jesu svrsavali na njega, lozili raju kao da je Modric jbt a obicni uhljup
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ako me sjećanje služi,on je bio u stručnom štabu kad smo duplu osvojili!Bezideja je napisao/la:Ja se bas sjecam da smo s Hidicem bili jako lose spremni, i mislim da je to negdje period kad je Amar otisao na godisnji. Puno je povreda bila, igraci nespremni. Ako se varam neka me neko ispravi?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Meni se cini da nas problem oko sklapanja tima za nastavak sezone nece biti broj stranaca,vec pare.irfo je napisao/la:Sad bi mogli imati 4 mjesta za strance cini mi se, posto je Jovan otiso, Curjuric i Bakrac su takodjer blize odlasku nego ostanku a Sinisa se ozenio i moze pokrenuti proces dobijanja drzavljanstva
Prije nego bi ikog doveo,moras isplatiti neisplacene plate za oktobar,novembar i decembar. Sve skupa,546000 km(oktobar doprinosi 96000,novembar ukupno 225000 i decembar ukupno 225000 km).
Ako ces ostatkom Sabanovog transfera rjesavati obaveze prema Zirat banci,moras naci riješenje i za ostale dugove(dobavljaci 630000 km,izvodjaci radova oko terena 315000 i 225000 km,bez duga za hibrid koji ce rjesavati NS). Ovo tim prije sto ti u martu ide zavrsno licenciranje za evropu.
Imajući ovo u vidu,nije realno ocekivati nikakva posebna pojačanja.
Realnija opcija ce biti da cemo se rjesavavati najskupljih igraca i mijenjati ih juniorima i igracima iz nizih liga.
Pa ne isplacujes sve dugove odmah, ne vracas sve kredite odmah samo jedan revolving prema ziratu, valjda imas mjesecne prihode, mjesecne rashode to je normalno u poslovanjuFKZ1921 je napisao/la:Meni se cini da nas problem oko sklapanja tima za nastavak sezone nece biti broj stranaca,vec pare.irfo je napisao/la:Sad bi mogli imati 4 mjesta za strance cini mi se, posto je Jovan otiso, Curjuric i Bakrac su takodjer blize odlasku nego ostanku a Sinisa se ozenio i moze pokrenuti proces dobijanja drzavljanstva
Prije nego bi ikog doveo,moras isplatiti neisplacene plate za oktobar,novembar i decembar. Sve skupa,546000 km(oktobar doprinosi 96000,novembar ukupno 225000 i decembar ukupno 225000 km).
Ako ces ostatkom Sabanovog transfera rjesavati obaveze prema Zirat banci,moras naci riješenje i za ostale dugove(dobavljaci 630000 km,izvodjaci radova oko terena 315000 i 225000 km,bez duga za hibrid koji ce rjesavati NS). Ovo tim prije sto ti u martu ide zavrsno licenciranje za evropu.
Imajući ovo u vidu,nije realno ocekivati nikakva posebna pojačanja.
Realnija opcija ce biti da cemo se rjesavavati najskupljih igraca i mijenjati ih juniorima i igracima iz nizih liga.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- KongrateUK
- Kontakt:
Jasno je vec odavno da pojedincima nije u interesu Željo, vec neki drugi interes, pomenuti je jedan od osnivaca udruženja 1921.ba, i zbog njega i njegovih istupa sada su normalno svi na tapeti, ne možes pljuvati nekoga, voditi orkestriranu kampanju pa nakon svega očekivati da onaj kojeg si pljuvao saradjuje sa tobom, momci su radili odlican posao, kako na promociji kluba tako i na izvještavanjima, ni jedan klub u regionu nema tako detaljne izvjestaje, da ne govorim o posvecenosti tih momaka, ali se zna sta mogu a šta ne, a to što njihov clan radi svakako da ne može i za to ce neko snositi posljedice, uostalom su udruženje gradjana i sve sto su radili radili su volonterskiAzpi je napisao/la:Mozda zato sto je interes Zelje ispred licnih razmirica? Mozda jer jedan momak nije 1921 ekipa? Mozda jer su radili fantastican posao? Mozda?KongrateUK je napisao/la: Cijela ekipa 1921.ba sada može ispaštati zbog njihovog clana koji je ujedno i clan skupstine, pred skupstinu isti taj je pisao na njihovom portalu odnosno bolje receno pljuvao sve redom, od Amara, novih clanova, bio je protiv Amara, spominjao svog oca koji nije mogao otici u penziju (otac mu radio na odrzavanju stadiona) jer mu je klub duguvao novac za PIO pa za to optuzivao Amara koji je po njegovom bio i predsjednik, direktor i šta sve ne, a ne tek trener, a poznato je kako je doticni i glasao na skupštini, bio je suzdržan i indirektno nije želio Amara ni imenovanje nove uprave, ima tu i stvari koji realno nisu za foruma i u takvoj situaciji zasto bi Amar ili nova uprava i ljudi koji vode klub željeli raditi i saradjivati sa njima
Nova uprava kluba ako odluci drugacije treba ih podrzati, nego saznali su da je moguce da ih se prekrizi za buducu saradnju zbog svega navedenog pa su krenuli sa pricom da je ovaj portal nabavio nekakve kamere i da ce oni to raditi ubuduce umjesto njih, istu pricu vrte i da ce ovaj portal preuzeti i upravljanjem zvanicne web stranice, naravno sve obicne gluposti i izmišljotine a sve jednim i odredjenim ciljem
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- KongrateUK
- Kontakt:
Jasno je da finansijska situacija nije bajna, ali daleko od toga da je u pitanju neki finansijski krah ili kolaps u tom smislu, zna se sta je prioritet, bilo ko, ko je upoznat sa situacijom u klubu zna da nekih velikih imena u vidu transfera nece biti, popunjavanje postojeceg igrackog kadra i ono sto je slobodno na trzistu a moze se dovesti i uklapa se u budžet bit ce cilj, buduci i na plasman na tabeli te jedini cilj - izlazak u Evropu bit ce moguce barem po mom mišljenju i sa ovim igrackim kadrom obezbjediti, pogotovo uzimajuci u obzir da je Amar trener, naravno za igrace koji odu trebat ce i adekvatne zamjene
I po ovome sto se moze cuti novi clanovi UO-a i NO-a prije svega Selimovic i Badžak aktivno su finansijski uletili da pokrpe finansijske rupe u poslovanju, i to ce ciniti i u buducem periodu dok se ne rijese veci finansijski izdaci prije svega izdaci za kredite koje nam je ostavila prošla uprava, jedan od njih ce snositi i komplet troškove priprema u Turskoj
I po ovome sto se moze cuti novi clanovi UO-a i NO-a prije svega Selimovic i Badžak aktivno su finansijski uletili da pokrpe finansijske rupe u poslovanju, i to ce ciniti i u buducem periodu dok se ne rijese veci finansijski izdaci prije svega izdaci za kredite koje nam je ostavila prošla uprava, jedan od njih ce snositi i komplet troškove priprema u Turskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.