RK Bosna

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 19:09

brazzo je napisao/la:
Trigger je napisao/la: Ok, mirotvorac.
Ovo je forum i uvijek se džaba 'prepucavamo'.
Ne znamo PRAVI RAZLOG!?
To uopšte nije bitno, koji god da je razlog - ono što je uradio "junačina" je nedopustivo bilo gdje u civiliziranom svijetu, sportu pogotovo.
Halo!
Igrač nasrnuo fizički na trenera i ti se kao čudiš što je "frka", "koji su razlozi".... ko koga brani!? Šta se u ovakvom slučaju ima kao neko braniti - postupak je 'neodbranjiv' i to je suština.
Velahavle. :shock:
pa dobro eto de pojasni šta mu je napravio tj kako ga je povrijedio jer ja sam pročitao da mu je nanio lakše tjelesne povrede a danas se i izvrnuće zgloba smatra težom ozlijedom i nisam mislio da budem mirotvorac jer ja nikome ne mogu zabraniti da kaže šta misli ali je glupo da sad ovaj makedonac se pojavljuje na forumu da pljuje po klubu a ima tek par postova iza sebe a i vi se primili pusti ga ako ima šta pametno da piše nek izvoli ima i drugih tema a ako se reigstrovao kako bi ovdje napisao par gluposti bolje je da odma' ode.
Drugar.
Nemam ti šta pojašnjavati - pročitaj suštinu mog prethodnog posta Tebi (i ovo boldirano u citatu) i ako ti to nije dovoljno, i ako je trebalo da trener završi na "traumi UKC" ili kakavom haremu, onda - aferim i tebi!
A za tog "makedonca" si u pravu, samo nije tako 'frižak' na forumu - i prije je on baljezgo ali pod drugim 'nickom'...
A za ostalo (puštanje i 'banovanje' na forum-temu) je nadležan Admin, a ne mi obični 'forumaši'.
Bosno moja poharana....

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 19:19

Trigger je napisao/la: Drugar.
Nemam ti šta pojašnjavati - pročitaj suštinu mog prethodnog posta Tebi (i ovo boldirano u citatu) i ako ti to nije dovoljno, i ako je trebalo da trener završi na "traumi UKC" ili kakavom haremu, onda - aferim i tebi!
A za tog "makedonca" si u pravu, samo nije tako 'frižak' na forumu - i prije je on baljezgo ali pod drugim 'nickom'...
A za ostalo (puštanje i 'banovanje' na forum-temu) je nadležan Admin, a ne mi obični 'forumaši'.
ma dobro da završimo ovo razzumijem te u pravu si kad kažeš da se tako problemi ne mogu i ne smiju rješavati i ja nisam to odobrio niti sam imao namjeru ali opet ne treba se previše time baviti barem dok se to konačno ne razjasni jer na koncu možda je i trener nešto učinio ili uvrijedio na neki način ovog Ristu pa je u afektu tako reagovao ipak kad te uhvati ''huja i zaslijepi te'' digao bi ruku i na najboljeg druga a ne na trenera. Nemam namjeru da se nadglašavam sa tobom jer čak mislim da imamo približno isti stav o ovom incidentu tako da je to sve što sam imao reći o Risti i Irfanu barem dok se ne dostave neke preciznije informacije. ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 19:23

brazzo je napisao/la:
Trigger je napisao/la: Drugar.
ma dobro da završimo ovo razzumijem te u pravu si kad kažeš da se tako problemi ne mogu i ne smiju rješavati i ja nisam to odobrio niti sam imao namjeru ali opet ne treba se previše time baviti barem dok se to konačno ne razjasni jer na koncu možda je i trener nešto učinio ili uvrijedio na neki način ovog Ristu pa je u afektu tako reagovao ipak kad te uhvati ''huja i zaslijepi te'' digao bi ruku i na najboljeg druga a ne na trenera. Nemam namjeru da se nadglašavam sa tobom jer čak mislim da imamo približno isti stav o ovom incidentu tako da je to sve što sam imao reći o Risti i Irfanu barem dok se ne dostave neke preciznije informacije. ;)
:|
Bosno moja poharana....

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 18 okt 2010, 19:46

Nije se derao samo na jednog igraca ,nego na sve igrace ,nakon svakog ne uspjelog napada ,na treningu ,al kazem ti zapamtio sam da se posebno izderao na jednog ,valjda doticnog makedonca .Vama je normalno kad igrac svom kolegi prijeti ?? Kad ga zaustavi u napadu 1-2 i ovaj mu kaze **** ti materina hajd jos jednom to uradi ??Da ste bili dole vidjeli bi to ,sad mozete pametovati preko kompjutera i pisati vase teorije .Ne opravdavam makedonca ,cak mislim da je veoma glup momak ,ako ne moze da podnese da sjedi na klupi nek ne igra profesionalno rukomet i zdravo .

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 okt 2010, 19:50

Papilon20 je napisao/la:Nije se derao samo na jednog igraca ,nego na sve igrace ,nakon svakog ne uspjelog napada ,na treningu ,al kazem ti zapamtio sam da se posebno izderao na jednog ,valjda doticnog makedonca .Vama je normalno kad igrac svom kolegi prijeti ?? Kad ga zaustavi u napadu 1-2 i ovaj mu kaze **** ti materina hajd jos jednom to uradi ??Da ste bili dole vidjeli bi to ,sad mozete pametovati preko kompjutera i pisati vase teorije .Ne opravdavam makedonca ,cak mislim da je veoma glup momak ,ako ne moze da podnese da sjedi na klupi nek ne igra profesionalno rukomet i zdravo .
Ma balkanska posla,sramoti se Bosna sramoti se Rk Željo,koji ce se ugasiti ove hefte,sramota za sarajevski rukomet je ova sedmica,ne ponovilo se.

Nego sta ima kod tebe :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 18 okt 2010, 19:56

Papilon20 je napisao/la:Sinoc sam ja imao termin fudbala u skenderiji na terenu gdje su trenirali igraci Bosne .Gledao sam ih 10 tak minuta i vidio da trener bosne fakat se dere nakon svakog napada ,pun negativnih kritika ,pogotovo se fino izderao na jednog momka ,da li je to bio ovaj makedonac ne znam ,ali moguce da je to isto jedan od razloga za napad .Takodje sto sam primjetio za samo 10 tak minuta gledanja da su igraci veoma nervozni ,da psuju jedan drugom kao i da prijete jedni drugima ,da li je to normalno za ovaj sport nisam siguran ,al znam da timskog duha u ovoj ekipi nema !!
Sta bi tek bilo da mu je trener bio Dusko Vujosevic :D :D :D
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 20:02

Papilon20 je napisao/la:Nije se derao samo na jednog igraca ,nego na sve igrace ,nakon svakog ne uspjelog napada ,na treningu ,al kazem ti zapamtio sam da se posebno izderao na jednog ,valjda doticnog makedonca .Vama je normalno kad igrac svom kolegi prijeti ?? Kad ga zaustavi u napadu 1-2 i ovaj mu kaze **** ti materina hajd jos jednom to uradi ??Da ste bili dole vidjeli bi to ,sad mozete pametovati preko kompjutera i pisati vase teorije .Ne opravdavam makedonca ,cak mislim da je veoma glup momak ,ako ne moze da podnese da sjedi na klupi nek ne igra profesionalno rukomet i zdravo .
Drugar,
nisam imao namjeru da "ulazim" u ovu polemiku koju si započeo i neću direktno na tu priču.
Hoću samo da te podsjetim (ako nisi premlad, ili mozda gledao te serijale) kako je Nikola Nikić na TV pričao svoje 'dogodovštine' iz igračkih dana i kako je bježao pod stubište od Ivice Osima-Štrausa kad ga je ovaj bijesan ganjao samo zbog pitanja- "kad će plata?"...i njegove priče o Osimu za kojeg je kazao da je bio neviđeno strog, ljut, galameli, 'agresivan'...a istovremeno Guto kaže da boljeg trenera i čovjeka nije u karijeri sreo!
Ovo je samo jedna usputna "paralela" o trenerima....A nadji mi klub gdje se svi igrači vole i podnose se samo zato što su profesionalci, što moraju jer od tog žive. I u drugim poslovima je slično, sve su to samo 'varijacije'...

A ova tvoja zadnja rečenica je prava suština i potpisujem je!

Pozz
Bosno moja poharana....

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 18 okt 2010, 20:26

neno#4 je napisao/la:
tik-tak je napisao/la:ona bosna sa
---------.........ado----------
.........darko-----------ivan
jaskic------------------------------vule
--------------muha-------------
je najjaca generacija sarajevskog rukometa
plus tahe na golu
umjesto jaskica ti je bio mustafic....
da njega sam zaboravio
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 18 okt 2010, 20:28

tik-tak je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
plus tahe na golu
da njega sam zaboravio
Ivan SIMONOVIĆ Simke

:D

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 18 okt 2010, 20:32

samba je napisao/la: Ivan SIMONOVIĆ Simke

Simke je bio KRALJ! Zna li iko sta je sa tim momkom?

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 20:40

Adoxin je napisao/la:

Simke je rođen 1973. godine i prošlu sezonu (2009/2010) je nastupao A.S.D. Albatro (ITA), ali nije više član te ekipe.
Da li se povukao, što je vrlo moguće, ili nastavio u nekom drugom, sličnom, klubu za sad ne znam, ali može se doći i do tačne informacije, mada i nije toliko relevantna - karijera je svakako na 'zalasku', nažalost.
Bosno moja poharana....

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 18 okt 2010, 20:42

Adoxin je napisao/la:

Simke je igrao par sezona u Italiji (Sicilija) i ljetos se vratio u S. Gradec (Prevent). Ali povrede i godine su ga primorale da zaključi karijeru.

nino p.
Kontakt:

Post Postao/la nino p. » 18 okt 2010, 22:46

za ovoga što tvrdi je prisustvovao sinoćnjem treningu, pa je vidio kako je trener galamio na makedonca, bolje bi bilo da se uhvati rekreacije i svog fudbala. makedonac je odstranjen sa treninga već dvije sedmice, tako da on ne trenira s prvim timom... pouzdana informacija: došao je u pola treninga, a zatim sa tribina ometao trening i provocirao trenera. toliko o istinitom i uvjerljivom svjedočenju.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 18 okt 2010, 22:48

Vrati se nazad na stranicu i procitaj opet moj post pa se onda pravi pametan ;)

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 19 okt 2010, 00:19

tik-tak je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
plus tahe na golu
da njega sam zaboravio
Da Mustafic je bio u Bosni tad umjesto Jaskica dok je Simonovic igrao u startnoj postavi iako je Divkovic ulazio povremeno i bio veoma koristan za to vrijeme sto je proveo na terenu. Ali Enid na golu je zaustavljao nemoguce ako se sjecate mozda 1/4 finala protiv Vardara kada Enid nije primio gola 14 minuta i 30 sekundi u 2 poluvremenu od 30 00 do 44 30 ciste zicere pivotima i krilima skido pa kad je Varadar napokon dao svi aplauz u dvorani :lol: :D
I protiv Hamburga u 1/2 finalu je bio nevjerovatn kao i kompletan tim tad je i Simonivic odigrao mislim svoju najbolju evropsku utakmicu u dresu Bosne pa ih dobismo, sjajni su bili i Harmandic, Toromanovic, Martinovic...
Sve u svemu prejaka generacija Bosne na celu sa Demirovicem, nadam se da ce Bosna evo sad sa Pipetom uspjeti nesto slicno napraviti.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 okt 2010, 02:23

Ja se licno iz te sezone sjecam one dvije kontre zaredom Mustafica koje nije pretvorio u gol...
Dok je ziv to mu halalit necu :D :D :D :D

Protiv Hamburga, bukvalno u dvorani nije bilo mjesta na parteru u 14.30...

Utakmica je pocinjala, mislim u 17.00...
Sjecam se i kad je Hens opalio u precku, lopta visoko i na centar maltene dodje, koja jacina je bila..

A na golu Hamburga vremesni Crnogorac Stojanovic, cini mi se....

A u sastavu Bosne iz Sloge Valentin Anisimov i Andrey Ternovoj...

A u odbrani Mirko Susic, ako nisam fulao :D :D :D ...

Hamburg u sastavu desno na krilu Lindberg, Juznokreanac Yoon, na srednjem jedan brat Zil, na pivotu drugi brat Zil, lijevi bek Hens(tada se tek vratio od neke povrede cini mi se) i lijevo Jensen, cini mi se, ako nisam promasio...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 19 okt 2010, 09:48

Trigger je napisao/la:
Zavidovićanin je napisao/la:Samo se vi udarajte pred tekmu sa nama, nemamo mi nista protiv :lol:

salim se, ovo je sramota za jedan klub kakav je Bosna, pa nisu valjda spali na taj amaterski nivo :?:
Poštujem tvoj smisao za humor, ali ovo nije sramota za klub, "kakav je Bosna", niti to ima veze sa 'amaterskim nivoom!

Ovo je sramota samo za dotičnog siledžiju, a Bosna je pravi profesionalni klub i uvjeren sam da će znati i htjeti poduzeti sve odgovarajuće radnje i mjere koje ima na raspolaganju da se adekvatno sankcioniše ovaj siledžija i da te sankcije budu primjer za sve ostale "sportiste Ristinog tipa".

Samo u slučaju da klub ne poduzme mjere koje može, za koje ima mogućnost - e, onda bi bilo sramota za klub i moglo bi se govoriti o 'amaterizmu' ili nečem drugom, čak! :o
Izvinjavam se za gramatičku grešku, brzo sam kucao jer sam žurio... Imaš pravo što se tiče tog "siledžije". S tim zadnim pasusom se posebno slažem, malo sam bio previše "zagrijan" ali sada kada pogledam realno imaš pravo, mislim da taj igrač ne zaslužuje ništa drugo nego otkaz pa neka se prijavi na neki kick-box kurs ili u neki klub koji se bavi time i neka izbacuje svoju agresivnost tamo...

Lijep pozdrav i nadam se dobroj utakmici u subotu :)

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 20 okt 2010, 01:17

znal ko koliko sada igraci bosne primaju plate i jesu li redovne

bosnjak_033
Kontakt:

Post Postao/la bosnjak_033 » 20 okt 2010, 09:43

samba je napisao/la:
Trigger = Salman

Alex13 = Jaškić

Makedonac = Risto

A baš mi se sviđaju Triggerovi komentari. Ko bi rekao da je Salman!?
Ti si pretpostavljam vidovita Dzemila pa znas ko je ko? Bilo bi lijepo da se i Ti predstavis, pa da preberemo koju pametnu! Nevjerovatno je koliko ljudi vodi politiku RK Bosne, ja nigdje nikoga ne vidjeh u rjesavanju prave problematike Bosne, kako pomoci Klubu, naravno po uzoru na velike europske Klubove, gdje svi navijaci imaju pravo glasa, ali isto tako pomazu Klubu kad je najpotrebnije. Naravno, cast clanovima foruma koji su bliski Klubu, oni najbolje znaju ko su!

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 20 okt 2010, 11:16

rkbosna je napisao/la:znal ko koliko sada igraci bosne primaju plate i jesu li redovne
Ti se prijavio na Forum da saznas visine plata u RKB.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.