Drugar.brazzo je napisao/la:pa dobro eto de pojasni šta mu je napravio tj kako ga je povrijedio jer ja sam pročitao da mu je nanio lakše tjelesne povrede a danas se i izvrnuće zgloba smatra težom ozlijedom i nisam mislio da budem mirotvorac jer ja nikome ne mogu zabraniti da kaže šta misli ali je glupo da sad ovaj makedonac se pojavljuje na forumu da pljuje po klubu a ima tek par postova iza sebe a i vi se primili pusti ga ako ima šta pametno da piše nek izvoli ima i drugih tema a ako se reigstrovao kako bi ovdje napisao par gluposti bolje je da odma' ode.Trigger je napisao/la: Ok, mirotvorac.
Ovo je forum i uvijek se džaba 'prepucavamo'.
Ne znamo PRAVI RAZLOG!?
To uopšte nije bitno, koji god da je razlog - ono što je uradio "junačina" je nedopustivo bilo gdje u civiliziranom svijetu, sportu pogotovo.
Halo!
Igrač nasrnuo fizički na trenera i ti se kao čudiš što je "frka", "koji su razlozi".... ko koga brani!? Šta se u ovakvom slučaju ima kao neko braniti - postupak je 'neodbranjiv' i to je suština.
Velahavle.
Nemam ti šta pojašnjavati - pročitaj suštinu mog prethodnog posta Tebi (i ovo boldirano u citatu) i ako ti to nije dovoljno, i ako je trebalo da trener završi na "traumi UKC" ili kakavom haremu, onda - aferim i tebi!
A za tog "makedonca" si u pravu, samo nije tako 'frižak' na forumu - i prije je on baljezgo ali pod drugim 'nickom'...
A za ostalo (puštanje i 'banovanje' na forum-temu) je nadležan Admin, a ne mi obični 'forumaši'.