Paso to je Modzi napravio profil da pita Amru.emir79 je napisao/la:Da je Amra ne poznaje, ne bi joj ni odgovorila.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Maestro je napisao/la:Paso to je Modzi napravio profil da pita Amru.emir79 je napisao/la:Da je Amra ne poznaje, ne bi joj ni odgovorila.![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Na sve je spreman nas bratemir79 je napisao/la:Maestro je napisao/la:Paso to je Modzi napravio profil da pita Amru.emir79 je napisao/la:Da je Amra ne poznaje, ne bi joj ni odgovorila.![]()
kakav licemjer, samo da joj se približi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobra sisa u DijaneMoggi je napisao/la:Coelho41 će da odmori narednih 7 dana u cilju istraživanja i boljeg shvatanja procesa sunećenja kod muslimana. Ostali smatrajte se upozorenim.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovu Dijanu treba opaliti, jbg. Kakvo je to pitanje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Da li je ovo halal meso??
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la:
Edit:Mogo bi malo moderator ovo rascistit ni rijeci o fudbalu od onog bozic incidenta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja se izvinjaJem.Moggi je napisao/la:@BoixosNois1899 imaš PP, obrati pažnju
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Božić incidentBosniaBoston je napisao/la:Edit:Mogo bi malo moderator ovo rascistit ni rijeci o fudbalu od onog bozic incidenta
to je pravi naziv
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Čekam badnjake i Mir Božiji....
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
paščetinaBoixosNois1899 je napisao/la:
jest se ovaj bajo rasirio, ima haman 50 restorana
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- ASD
- Kontakt:
Frajer skont'o marketing pa uzima lopatom.
- legenda reala
- Kontakt:
uzme komadinu mesa izreze i stavi na rostilj i neki kuhar i ****ASD je napisao/la:Frajer skont'o marketing pa uzima lopatom.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
al znas li ti onako posolitilegenda reala je napisao/la:uzme komadinu mesa izreze i stavi na rostilj i neki kuhar i ****ASD je napisao/la:Frajer skont'o marketing pa uzima lopatom.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- ASD
- Kontakt:
Riberyu komad mesa pozlacen prodao za 1200 eura.
Znaci, mogu 3 krave kupit za te pare.
Znaci, mogu 3 krave kupit za te pare.
1200 eura nije tacno. Ali nije to bitno sada. Uglavnom taj lik dobre pare uzima na to sve.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma bome za ovo uvaljano u zlato lafo jesteMaestro je napisao/la:1200 eura nije tacno. Ali nije to bitno sada. Uglavnom taj lik dobre pare uzima na to sve.
Od nekih 1000$ pa do 1.500$ je taj odrezak, to ti dodje tako nekako u eurima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma samo bojkotJavierBosnia je napisao/la:Ma bome za ovo uvaljano u zlato lafo jesteMaestro je napisao/la:1200 eura nije tacno. Ali nije to bitno sada. Uglavnom taj lik dobre pare uzima na to sve.
Od nekih 1000$ pa do 1.500$ je taj odrezak, to ti dodje tako nekako u eurima
#Punoljetstvo
1200 dhirama, oko 290 eura
ali koga boli kura.c
ali koga boli kura.c
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], DeeWa, Proximic, sagitarius, SHZ82 i 72 gosta.