FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 jan 2019, 20:42

Vanja8 je napisao/la:http://mondo.ba/a848436/Sport/Fudbal/Ko ... i-BiH.html
Evo sta pise Mondo ko najvise placa fudbalere u PLBiH
Smijesan clanak. Nigdje ni izvora ni koje picqe materine. Ispade mi duplo vise placamo od onih anamo nase igrace a dobro znamo da to nije istina. I ima vise igraca u ligi koji imaju platu sa 5 cifri
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jan 2019, 21:13

Koja budala bi plaćala skoro cijelu njegovu platu, a da ga daju na posudbu? Dajte, šta vam je, sve kontam trolovanje neko.

I opet one priče o navikavanju na ligu.. :lol:
Pa nije Engeleska, da se sad nešto navikava na neki opasan ritam, već obična amaterska liga. Kad neko zna, onda je njemu nebitno igra li u Bosni ili Zimbabveu. Eto zna Dulja kako sude, kakve to veze ima..

Ponavljam ti, došao je novi trener koji ima neke svoje lude ideje i trenutno je u nemilosti. Bio je članak gdje se i Švabe čude što ne igra, jer im je bio među najboljim dok je igrao redovno. Prate njega bundesligaši, pogotovo nakon odličnih utakmica u repki.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 jan 2019, 21:19

AlfredNobel je napisao/la:Koja budala bi plaćala skoro cijelu njegovu platu, a da ga daju na posudbu? Dajte, šta vam je, sve kontam trolovanje neko.

Pa nije Engeleska, da se sad nešto navikava na neki opasan ritam, već obična amaterska liga. Kad neko zna, onda je njemu nebitno igra li u Bosni ili Zimbabveu. Eto zna Dulja kako sude, kakve to veze ima..

Ponavljam ti, došao je novi trener koji ima neke svoje lude ideje i trenutno je u nemilosti. Bio je članak gdje se i Švabe čude što ne igra, jer im je bio među najboljim dok je igrao redovno. Prate njega bundesligaši, pogotovo nakon odličnih utakmica u repki.
Prate ga kao što su ga pratili iz Bešiktaša, Francuske itd. Kad on nije mogao kao član reprezentacije s slobodnim papirima naći bolji klub od Drezdena, to najviše govori o njegovim kvalitetima.

Najgore od svega što fakat ima potencijal za veće stvari, ali nikako da ispravi svoje mane. Vjerovatno ne radi dovoljno na sebi. Ovako ako nastavi ostaće mu etiketa vječitog talenta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jan 2019, 21:21

Mokes je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Koja budala bi plaćala skoro cijelu njegovu platu, a da ga daju na posudbu? Dajte, šta vam je, sve kontam trolovanje neko.

Prate ga kao što su ga pratili iz Bešiktaša, Francuske itd. Kad on nije mogao kao član reprezentacije s slobodnim papirima naći bolji klub od Drezdena, to najviše govori o njegovim kvalitetima.

Najgore od svega što fakat ima potencijal za veće stvari, ali nikako da ispravi svoje mane. Vjerovatno ne radi dovoljno na sebi. Ovako ako nastavi ostaće mu etiketa vječitog talenta.
Polako..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jan 2019, 22:00

Samir Radovac jedan je od nas!!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 jan 2019, 22:25

hilmo je napisao/la:Samir Radovac jedan je od nas!!!
Članova SDA :?:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 jan 2019, 22:52

Mokes je napisao/la: Članova SDA :?:
Kad smo kod tih SDA aktivista, sjećaš se kad si mi se javio prošli put... Jel znaš ti onu :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 jan 2019, 23:09

Cuj Jadovac ?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 jan 2019, 23:10

Derdiyok je napisao/la:
Mokes je napisao/la: Članova SDA :?:
Kad smo kod tih SDA aktivista, sjećaš se kad si mi se javio prošli put... Jel znaš ti onu :mrgreen:
Samo iz viđenja :mrgreen:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 jan 2019, 23:20

Duljevic je otiso u drezden jedan od 4 najslabija 2 go ligasa i tamo igra po 7 minuta u prosjeku. Ljudi su mu dali sansu i uvidjeli njegove mane finomu ukazali sta treba da ispravi on to nezna il nece il nemoze i ljudi ga sklonili.

Covjek ima konjsko ponasanje kad trci sebican je do jaja i ima veoma los centar sut kao i sut iz daljine.

On igra u repci jer mu je zamjena krepali zakaric, al ustasa igra standardno u partizanu i sigurno ako ostane u drezdenu da ce ispadt iz prvih 11.

Ako drezden ne planira ga koristit i mislim da ga nece ni koristit do kraja bolje je da ga posude nama uz garanciju igranja i da mi platimo 20-25% njegove plate on resto i da igra u reprezentaci imace vise sanse da ga uzme neka ekipa i da plate kakvu takvu ostetu nego da placaju punu platu do kraja ugovora i onda dzaba ode.

I ako je tabak za cvajte na desnom krilu bi nama valjo i pravio bi prevagu. WIN WIN za nas i za drezden. Pa i navijacke grupe su polubraca

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jan 2019, 23:41

Polubraca :rol: :rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 jan 2019, 23:53

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Volim te Željo! #1921
Jel ono tebi brat navija za komsinice?
Mislim da ti je preuzeo profil :mrgreen:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 06 jan 2019, 00:59

alacious je napisao/la:
Na šta će sve spasti ovi što su na -15. Ne mogu vjerovati da mi se ovako srpda sa mojim profilom. Ovim putem bih zamolio administratora ako ikako može da izbriše taj post. Hvala.

A brat će dobiti koju iza ušiju, tako ti je to kad svi koriste isti kompjuter. :urnebes:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 jan 2019, 01:54

I kod mene rođak zagrižen u plavu boju.. Ali, nakon ovog minusa se pravo smekš'o. Već je naučio prvu postavu FKS, zna i pokojeg kadeta nabrojati.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 jan 2019, 05:15

SISAJ GA zeljo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jan 2019, 07:31

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
alacious je napisao/la:
Na šta će sve spasti ovi što su na -15. Ne mogu vjerovati da mi se ovako srpda sa mojim profilom. Ovim putem bih zamolio administratora ako ikako može da izbriše taj post. Hvala.

A brat će dobiti koju iza ušiju, tako ti je to kad svi koriste isti kompjuter. :urnebes:
Probudi' se i ono me dočeka.. :thumbdown:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 06 jan 2019, 08:45

Pitar6785 je napisao/la:Duljevic je otiso u drezden jedan od 4 najslabija 2 go ligasa i tamo igra po 7 minuta u prosjeku. Ljudi su mu dali sansu i uvidjeli njegove mane finomu ukazali sta treba da ispravi on to nezna il nece il nemoze i ljudi ga sklonili.

Covjek ima konjsko ponasanje kad trci sebican je do jaja i ima veoma los centar sut kao i sut iz daljine.

On igra u repci jer mu je zamjena krepali zakaric, al ustasa igra standardno u partizanu i sigurno ako ostane u drezdenu da ce ispadt iz prvih 11.

Ako drezden ne planira ga koristit i mislim da ga nece ni koristit do kraja bolje je da ga posude nama uz garanciju igranja i da mi platimo 20-25% njegove plate on resto i da igra u reprezentaci imace vise sanse da ga uzme neka ekipa i da plate kakvu takvu ostetu nego da placaju punu platu do kraja ugovora i onda dzaba ode.

I ako je tabak za cvajte na desnom krilu bi nama valjo i pravio bi prevagu. WIN WIN za nas i za drezden. Pa i navijacke grupe su polubraca
Ma svaka ti cast brate za ovaj tekst :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 jan 2019, 10:03

Ni u najboljoj formi Dulja nije imao dobru statistiku kao npr. tatar u ovoj polusezoni

A fantazije da ce se on vratiti iz njemacke pored holandije,belgije,austrije,svice, ceske, poljske, slovacke,madjarske, slovenije I hrvatske su zaista komicne

Da govorimo o nekom nasem djetetu u 30tim pa I nekako ali ovo su vicevi zaista...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 jan 2019, 10:29

Jel postoji još neko ko misli da 1 gram mozga i 4 poteza viška može postati ozbiljan fudbaler? Žali bože samo fizičkih predispozicija. Još krvavije je što neko konta da bi on došo na neku posudbu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 jan 2019, 10:38

Statistički, Hebib je za njega Salah. Ne pljujem Dulju, bio nam je ključni igrač u onoj sezoni 16/17, al tek ga je Čala vratio u život promjenom pozicije. Odličan AMF, nikakvo krilo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, perodeformero i 21 gost.